Ναι, γεια σας.
Μπράβο σε ΌΛΟΥΣ.-
Ναι, γεια σας.
Μπράβο σε ΌΛΟΥΣ.-
Κάπως έτσι μας την φύλαξε ο Βρασίδας
Μπράβο, μια χαρά τα λέτε για τον Ντίκινσον, αλλά σορι νοτ σορι, μόνο ΠΡΙΣΤ
Εμένα γιατί μου φάνηκε ο Halford πολύ καλύτερος και από τις δύο τελευταίες φορές που ήρθαν;
Ειλικρινά δεν τον περίμενα τόσο καλό!!!
O Rob το πήγε τρένο για 45 λεπτά ε μετά κάπου τα έφτυσε, λογικό.
Ο Μπρους από την άλλη τα γάμησε όλα, απίθανος με φοβερό σετλιστ, προφανώς το Alexander…ήταν κάποιου είδους “συγγνώμη” για τα προπέρσινα, εντάξει για φίλο μου εξακολουθώ να μην τον θέλω, γι αυτό που είναι όμως θέλω να ειναι πάντα καλά και να γαμάει έτσι.
Acceptαρα απλά έδειξαν γιατί καμία πιο νέα μπάντα δεν πρέπει ποτέ να παίζει από πάνω τους.
Εν συντομια γιατι σημερα ειμαι ενα πτωμα μετα τα χτεσινα.
Accept δεν προλαβα.
Bruce απιστευτος. Ξεπερασε καθε προσδοκια. Ευδιαθετος φουλ, φωνη σε εξαιρετικα υψηλα στανταρ, η μπαντα γαμω, σετλιστ πολυ καλο- παρα τις αναμενομενες ελλειψεις.
Priest η υπολοιπη μπαντα μπομπα, εστω και με μετριο ηχο, ο Metal God δυστυχως φαντασμα του παλιου εαυτου του φωνητικα. Το περιμενα, αλλα οχι τοσο πολυ. Στεναχωριεμαι που το γραφω, αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι. Θελω να κρατησω στη μνημη τις δυο φορες που τον ειδα στις αρχες των 00s, μια σαν solo και μια με τους Priest μετα το reunion (και με το- σχεδον- original lineup με Γκλεναρο και ΚΚ). Ηπιαμε και τραγουδησαμε βεβαια, καλα ηταν.
Συμφωνω για Halford,οτι απο του 18 και του 22 ηταν καλυτερος.
Το κακο οτι το σετλιστ τους ηταν κουτσουρεμενο και μαλλον οφειλεται σ αυτο πουλεγατε καποια παιδια για το ακαταλληλο της ωρας.love bites μεγαλος καημος,βουλγαροι τυχεροι
Για Ντικινσον βγαζω το καπελο μου.Στο αλεξαντερ ειμαι σιγουρος οτι θα ειπε απο μεσα του"θα σας φτιαξω τωρα ρε μουνακια"!!Αψογος!!
Για ACCEPT οπως και τους SAXON μπορω να τους βλεπω καθε βδομαδα.Σταθερη αξια.Ευγε!!
Επιτελους μια τριαδα φωτια σε μια μερα
Πολύ διφορούμενες απόψεις σχετικά με Χάλφορντ.
Εμένα ο Χάλφορντ μου φάνηκε όπως το 22. Ξεκίνησε κρύος και λίγο αμήχανος και μετά από 4-5 κομμάτια ανέβασε απόδοση (χθες από το Devil’s Child και έπειτα στο περίπου).
Εγώ πέρασα γαμάτα χθες σε όλους, μόνο μέταλ, μόνο Πριστ, συνεχίζουμε και πάμε για άλλα.
ΥΓ. Είμαι δουλειά και νιώθω λες και με έχει πατήσει τρένο, αλλά χαλάλι.
Αυτά είναι να ξυπνάς Δευτεριατικα με κωλοκαυσωνα αλλά με ένα χαμόγελο να. Το μόνο καλύτερο από το χθεσινό θα ήταν να χωρούσαν και τους Running Wild κάπου εκει μεσα και ας τελείωνε το πράγμα στις δύο μετά τα μέσανυχτα! Πάντως ο Bruce αν δεν κυκλοφορήσει λάιβ dvd από την περιοδεία του θα ναι μεγάλη μαλακία αυτό έχω να πω.
Δεν ήμουν δυστυχώς χθες, αλλά οι διφορούμενες απόψεις για τα φωνητικά ίσως έχουν να κάνουν με την ακουστική του χώρου ανάλογα με το που βρισκόταν ο καθένας;
Χαίρομαι ειλικρινά για όσους πήγαν και πέρασαν καλά!!
Με το πόσο αντέχει κάποιος το echo έχει να κάνει.
Αν νομίζετε πως ήταν πολύ το echo χθες, δεν έχετε δει Virgin Steele ζωντανά
Ειμαι κομματια. Δεν θυμαμαι καποια συναυλια οπου δεν χτυπηθηκα ιδιαιτερα, ημουν ξεκουραστος ολη μερα και ειχα ενυδατωθει τοσο πολυ που να με αφησε στο τελος της σαν να με εχει πατησει λεωφορειο. Εχω ζμπρωξει και ζμπρωχτει τοσο πολυ χθες που ειναι λογικο, θα μπορουσα να εχω κανει προπονηση.
Ας γραψω κι εγω τις @@ μου. Αρχικα, αναφερω οτι δεν ηθελα να παω επειδη ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναδω JP μετα τη συναυλια του 22. Ειχα απογοητευθει πολυ τοτε και ηθελα να κρατησω τις καλες αναμνησεις του παρελθοντος απο τον Ρομπ. Αλλα χθες ηταν καλυτερος απο τοτε, τουλαχιστον στα δικα μου αυτια.
Δυο παραπονα εχω: Πρωτον, το echo σε ΚΑΘΕ κραυγη (που την εχει ο μπαγασας, απλως δεν μπορει να τραβηξει πολυ) που με αφηνει με ενα συναισθημα απογοητευσης. Δεν πρεπει ομως διοτι το εχει ακομη και ειναι καταπληκτικος. Με ενα απλο delay θα ηταν ολα πιο ωραια, ακομη εισαι ο metal god ρε! Δευτερον, ο καταλογος τους ειναι πια τοσο μεγαλος που μενουν εκτος τραγουδια οπως το Sentinel και ολα του Painkiller. Ακομη και το Diamonds μού λειπει, αλλα νταξ, ειναι διασκευη ας πουμε (δικο τους ειναι πια, αλλα δεν το ξερουν). Ομως δεν μπορεις να τα αφηνεις εξω, απλως δεν γινεται, ειναι μιση η συναυλια.
Ο ηχος ηταν πολυ καλος, αλλα με τις ωτασπιδες βαλε-βγαλε, ισως και να εμεινα με τις καλες εντυπωσεις. Το σοου πολυ ωραιο. Γενικα, παροτι αθετησα την υποσχεση μου (για λογους που δεν ειναι της ωρας, αλλα και για λιγο fomo), περασα πολυ ωραια και δεν το μετανιωσα.
Ο Μπρους, χμ… Δεν ειχα καθολου προσδοκιες, ομως αν δεν ηταν στο billing ισως δεν πηγαινα στη συναυλια. Θερισε. Απιστευτη ενεργεια, τρομερη η μπαντα του, εξαιρετικος ο ηχος, φωναρα -εκτος απο τα 1-2 τελευταια τραγουδια οπου τα επαιξε ο ανθρωπος και επεσε λιγο, οχι ομως κατι τρομερο. Πολυ χαρουμενος που τον ειδα και μαλιστα τα νεα του τραγουδια ηταν πολυ δυνατα στο λαιβ. Ο μεγαλεξανδρος ηταν ωραιο σφηνακι, ενα 2λεπτο που ηταν οκ
Αccept προλαβα λιγο στο τελος, εχω να τους δω αιωνες, αλλα νταξ, οταν μπαινεις στην πλατεια νερου και ακους Balls to the wall, το χαμογελο και το sing along ειναι το μινιμουμ που μπορεις να κανεις. Πρεπει να τους δω κανονικα καποια στιγμη.
Ποσος κοσμος αληθεια; Και ποσο πιθανο διαθεσιμο covid, αραγε εφτασε για ολους; Το γεγονος οτι ειδα 3-4 ατομα (και εναν στην ουρα για wc λες και ειχαμε ραντεβου ) μεσα στο venue ειναι ενα μικρο θαυμα. Δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ κοσμο στο τριτο απο κατω συγκροτημα, αλλα νταξ, η συναυλια αυτη ηταν η ονειρωξη του χεβιμεταλλα. Ποσο να ειχε συνολικα; Αλλαξα θεσεις τουλαχιστον τεσσερις φορες χθες, απο αριστερα ως δεξια, δεν ενιωσα οτι καπου υπηρχε θεμα με τον ηχο, αλλα βλ. “ωτασπιδες” κλπ.
Ποση ζεστη επισης; Και ρε μλκς Ρομπ και Μπρους (και 2-3 αλλοι μουσικοι), δεν σας ειπε κανεις οτι με 40+ βαθμους δεν φοραμε σκουφους και δερματινα; Δεν εχει κανεις το τηλεφωνο του Αρχηγου να εξηγησει γιατι πρεπει να βγαινουνε με βρακακια; Ευτυχως δεν περιμενα καθολου σε ουρες, ολα ηταν πολυ smooth. Σε 3 λεπτα ειχα σερβιριστει.
Ειδα @Sh_Wo_f, @pantelis79 @Rebel @apostolisza8 και αλλους εκτος φορουμ, οποτε ειναι τεραστια επιτυχια. Γενικα, προσημο θετικο. Εκτος του οτι ποναει ολο μου το σωμα. Στα επομενα…
Εγώ θέλω να επιχειρηματολογήσω λίγο για το σετ Priest. Όταν έχεις 90 λεπτά διαθέσιμα, νέο δίσκο (άρα 2-3 κομμάτια στάνταρ από εκεί) και 3-4 κομμάτια που δεν βγαίνουν ποτέ γιατί είναι αυτά που είναι (Breaking The Law, Painkiller, Hell Bent, Living After Midnight), ε δεν σου μένει πολύς χώρος για ελιγμούς μετά. Δηλαδή ακούσαμε Sinner, Rapid Fire, Devil’s Child, Riding On The Wind ξερωγω, αντε να δεχτώ να έπαιζε τράμπα ενός You’ve Got Another Thing Coming με κάτι από Defenders.
Δύσκολος γρίφος να βγάλουν σετλιστ χωρίς να μείνει κάποιο παραπονάκι. Το ακούω για χθες, αλλά από την άλλη δικαιολογώ κάπως και τους JP.
Ε ναι, το κατανοω απολυτα και συμφωνω. Αλλα δεν μπορω να το πολυχωνεψω. Δεν φταιει τοσο η επιλογη, οσο το γεγονος οτι παιζουν 90 λεπτα. Blame the age, ο Ρομπ δεν θα γινει νεoτερος ποτε για να αντεξει παραπανω.
Εν συντομία και αφού κατέκατσε κάπως η χθεσινή (γ)κάυλα:
Accept: Στιβαροί, επαγγελματίες και πάντα διασκεδαστικοί.
Bruce: Θέρισε, το περίμενα, ένα μικρό σκαλάκι πιο κάτω φωνητικά σε σχέση με Σόφια, ίσως λόγω και της ζέστης. Με άφησε παγερά αδιάφορο το Alexander, αλλά καταλαβαίνω και γιατί το έκανε και χαίρομαι για όσους ενθουσιάστηκαν.
Priest: Κακός ήχος ώρες-ώρες, αλλά ξεσηκωτική εμφάνιση και, για εμένα, η καλύτερη βραδιά του Metal God μετά τον θρίαμβο του 2011. Θεωρώ ότι η εικόνα του που υπέφερε από τη ζέστη, αδίκησε τη φωνητική του απόδοση.
Αυτό που είπε και κάποιος παραπάνω, ρε βγάλτε τα σκουφιά και τα δεκαπέντε πέτσινα με 40 βαθμούς!
Διοργάνωση: Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Release κάνει την καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα και από τους περισσότερους του εξωτερικού σε κάθε επίπεδο. Καλά θα ήταν ο πύργος να πάει πιο πίσω πάντως.
Είναι από τα φεστιβάλ που θα θυμόμαστε και θα μνημονεύουμε για όσο ζούμε.
Σήμερα είμαι με πόνους σε όλο μου το σώμα, αλλά και με ένα αίσθημα ευτυχίας και πληρότητας.
Δηλαδή είδα την ίδια μέρα Ρομπ και Μπρους. Ένιωσα έφηβος ξανά.
Τα περί απόδοσης, ήχου κλπ εκτάκτως τα θεωρώ δευτερεύοντα.
Επιτέλους κι ένας που τα γράφει όπως είναι σχετικά με την απόδοση του Halford. Γιατί νόμιζα ότι αρχίζω να κουφαίνομαι
Η νοσταλγία μας τραβάει να πηγαίνουμε σε τέτοιου είδους συναυλίες, όχι η ακουστική εμπειρία…