Judas Priest/Bruce Dickinson @Release Athens 21/7/2024

Το πιο αστείο πάντως, μιας και λέτε για sabbath/priest/purple, είναι οι sepultura, που αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει μείνει κανείς από την αρχική σύνθεση της μπάντας.

Ε καλά, ούτε στους Priest έχει μείνει τότε.

4 Likes

και Stratovarius .

Ο Ian Hill, ειναι απο την αρχη.

2 Likes

Κι όμως, δεν είναι!

1 Like

Ποπκόρν, πολυθρόνα και χάζι…

3 Likes

Untitled-5

Τα λεφτα μας πισω :grey_exclamation:

8 Likes

αν παει ετσι ουτε ο KK Downing ηταν :stuck_out_tongue:

2 Likes

Παντελή αν το μυαλό σου έχει πάει σε προϊστορικούς blues rock Judas Priest με Al Atkins, το παράκανες στο φλεξ ε :stuck_out_tongue:

5 Likes

Ναι ρε, κανείς από την κλασσική σύνθεση δεν ήταν λέμε, κανείς και από τους σημερινούς :stuck_out_tongue:

5 Likes

Να μια καλή λύση, λοιπόν: Αποσύρεται ο Ρομπ, έρχεται ο Άτκινς, γεμίζουν ένα Κύτταρο και ακούμε επιτέλους την original εκδοχή του Caviar and Meths, ανασύρονται από τα σκονισμένα, ανήλιαγα ντουλάπια του χρόνου τα πρώτα ντέμο που δεν τα έχει ακούσει κανείς, οι Priest γράφουν εκ νέου ιστορία και εν τέλει παραμένουν οι βασιλείς του ήχου για όσο αναπνέουμε. Στο ανκόρ ακούμε και ένα βρουμ βρουμ και βγαίνει ο Χάλφορντ φιλική συμμετοχή/έκπληξη με την μαγκούρα και το τσόπερ και μας λέει και ένα Hell Bent For Leather .

Ναι ρε, βαριέμαι!

15 Likes

χα, και οτι εψαχνα αν υπαρχει στο σπετζοφαι η 14λεπτη εκδοση του Caviar and Meths, και επεσα στο δισκο του Atkins

4 Likes

Δεν ισχύει αυτό πάντως, η μπάντα φτιαχτηκε από Hill/KK όταν μπήκε ο Atkins απλώς άλλαξαν όνομα χρησιμοιώντας το JP.

1 Like

Να πω κι εγώ την μαλακια μου

Όσον αφορά τους Πριστ , μου είναι πολύ δύσκολο να τους βλέπω χωρίς έστω έναν από τους εμβληματικός κιθαρίστες τους

Μόνο μια φορά είχα την ευτυχία να δω τον Tipton, το 2015

Δεν υπάρχει κάποιο όριο ή μπουσουλας σε αυτά τα θέματα, είναι ανάλογα την μπάντα και το γούστο του καθενός

Εμένα με ξενίζει να βλέπω έτσι τους Πριστ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι όσον αφορά τον Γκλεν

Σεπουλτουρα δεν έχω πάει να δω ποτέ , μόνο στο Ριλιζ που ήταν 2ο όνομα και χωρίς ούτε καν Kisser, άρα για μένα δεν είδα

Megadeth φέτος θυμάμαι είχα πει στον @pantelis79 έχω δει ήδη δύο φορές και δεν πάω να δω τον Ντέιβ με τους σεσσιοναδες

Είναι όπως του κάτσει τού καθενός μας , πόσο γουστάρει και αγαπάει την μπάντα, τι βαρύτητα δίνει μέσα στο μυαλό του στο κάθε μέλος κλπ

Accept με Μαρκ πχ γουστάρω με τρέλα δεν με απασχολεί ο UDO, θυμάμαι πολλά παιδιά εδώ μέσα που δεν τους άρεσε η σκέψη Accept χωρίς UDO

Όλα δεκτά είναι

3 Likes

Mέχρι που πείστηκα να ακούσω Blood of the Nations. Μετρά και το αποτέλεσμα πάντα.

Έχω δει 2 φορές Priest χωρίς Tipton/ Downing, και τις δύο πήγα γιατί ήθελα να δω Accept/ Saxon τη μία, Dickinson την δεύτερη. Έχω ακούσει τα τελευταία άλμπουμ τους αλλά πάντα έχω την αίσθηση πως ακούω κάτι “σαν Πριστ”.

2 Likes

Παιδιά είναι θέμα γούστου…(ανοίγει άλλη μία μπύρα…)

2 Likes

Επικός Bruce Dickinson.
Ενιωθες οτι μπορεί να τραγουδήσει άλλη μια ώρα χωρίς κανενα πρόβλημα.
Φυσική κατάσταση, επαγγελματισμός, για τα δεδομένα πολύ καλό setlist.
Το group του άψογο.
Χαλαρά και εύκολα ο κορυφαίος performer.

9 Likes

Έχει κανείς άλλος την εντύπωση ότι σε αυτή τη solo περιοδεία του είχε παραπάνω όρεξη και κέφι σε σχέση με των Iron Maiden το 2022;

2 Likes

Λογικό είναι. Προφανώς του αρέσει και το θέλει αλλιώς θα εκανε διακοπές αντι να γυρνάει απο δω και απο κει.

Είναι γλυκά - και πολλά - τα λεφτά.
Παρά πολλά…