Ε μπορεί και ο Ρομπ να γίνει παρτ τάημ κάποια στιγμή.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο
Κράτα μικρό καλάθι.
Αν σταματήσει ο Ρομπ και σκάσει καμιά καλή μεταγραφή πχ ο Τράβις στου KK ,μια χαρά Πριστ είναι και αυτό!
Καλά οι KK’s Priest είναι θλιβεροί ε
Και δεν μου αρέσει που το λέω
Οι Black Sabbath χωρίς τον Ozzy, βασικά μόνο με Ionmmi είναι άραγε Sabbath, οι Purple χωρίς Gillan και πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Το χρήμα θα μιλήσει στο τέλος!
Κοίτα, να ξεκαθαρίσω ότι ούτε το μέλλον μπορώ να δω ούτε είμαι μες στο μυαλό τους. Αν κάποια στιγμή βγει ανακοίνωση ότι ο Ρομπ σταματάει αλλά οι Πριστ συνεχίζουν, θα είναι η μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών. Όσο κι αν γουστάρω και τους τέσσερις άλλους.
Οι Σάμπαθ κατά τη γνώμη μου ήταν πάντα Σάμπαθ, γιατί ήταν πάντα εκεί ο Iommi.
Ωραία αλλά άμα συνεχίσει ο Φολκνερ και ο ΚK ποιανού η μπάντα είναι πιο Πριστ; ΟΚ το τραβάω χωρίς λόγο. Απλά η άποψη μου είναι ότι αυτά τα τραγούδια θα τα ξανακουσουμε πολλές φορές στο μέλλον δεν ξέρω ομως από ποιους.
Ο Ρομπ όμως δεν ήταν πάντα εκεί.
Άρα το όριο είναι ο Ίαν.
Πάμε σε άλλη κουβέντα φιλτατοι.
Το μέλλον είναι οι tribute μπάντες σε πολλές περιπτώσεις.
Που μπορεί να είναι οι Priest άνευ κανενός από τα ιδρυτικά μέλη.
Οι υπόλοιποι περιοδεία και έσοδα.
Κάτι σαν τους Riot δηλαδή
Ο Ίαν μπορεί να ήταν πάντα εκεί, αλλά καλως ή κακώς ποτέ το μπάσο του δεν ήταν το πιο χαρακτηριστικό πράγμα στους Πριστ, οπότε δεν θα χαρακτήριζα ως Πριστ μια μπάντα στην οποία έχει μείνει μονο αυτός, θεωρητικά.
Αν είναι για το Ρομπ ή το Γκλεν (θεωρητικά πάντα πλέον), αλλάζει το πράγμα.
Πραγματικά έχουμε βγει εκτός θέματος, αλλά συμφωνώ πολύ με @38aris για τις tribute bands - είτε μας αρέσει είτε όχι - και με @ChrisP σχετικά με Ian Hill. Όταν φτιάχνεται ένα γκρουπ ή όταν έρχεται κάποιος νέος στο σχήμα (ή επιστρέφει, στην περίπτωση του Rob), γίνονται κάποια καινούργια συμβόλαια.
Και κάποιες υπογραφές, όπως και να το κάνουμε, έχουν άλλη βαρύτητα. Και αυτές είναι των “παλιών”.
Εννοείται ότι είναι ανέκδοτο οι Judas Priest χωρίς τον Halford (το ίδιο ισχύει για Maiden).
Το να εισαι τραγουδιστής/frontman μιας θρυλικής metal μπάντας δεν σημαίνει να πιάνεις ψηλές νότες. Ελπίζω ο (κατα τα αλλα πολύ καλός τραγουδιστής) Ripper να το έχει εμπεδώσει πλέον.
Κανενός από τους δύο, προφανώς!
Μ’ αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον ΚρισΠ εν τω μεταξύ.
Λαηβάρα χτες ε, εντάξει εγώ πέθανα με Μπρούσαρο αλλά και Πριστ μια χαρά ήταν. Victim, Sinner κορυφές, Crown μέτρησε απ’ τα καινούρια.
Αξέπτ καλά ήταν για ζέσταμα, δε λέω, αλλά το '05 άφταστο.
14 χρόνια είχα να πάω σε μεγάλο μέταλ λάηβ (15 για ελλάδα), πήγα να πάθω ένα μικρό ταράκουλο με την πολυκοσμία στην αρχή, τελικά όλα κουλ.
Μονάζεις τύπε;
Ήμουν κι εγώ εκεί!
οι τωρινοί Purple χωρίς Gillan δεν μπορούν να υπάρξουν. έχουν υπάρξει όμως και καλύτεροι χωρίς Gillan
αντίστοιχα και οι τωρινοί Priest δε μπορούν να υπάρχουν χωρίς Halford