Judas Priest/Bruce Dickinson @Release Athens 21/7/2024

Πέρσι Nightwish,In Flames επαιξαν απο 90λεπτα πάντως.

Festival or co headliner setlist για Βρασίδα, ιδού η απορία…

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ανάψουν επίτηδες καπνογόνα από κάτω για να τον προγκήξουν.

Θα έχει φάση αυτό να το δούμε!

3 Likes

Αξιζουν τα 150 VIP ( ειναι αυτα αριστερα της σκηνης πανω απο εκει που πουλανε μπυρες?) ή να παω καγκελο? :upside_down_face:

λολ, ΧΑΛΑΡΑ θα γινει της ποπης το καγκελο

1 Like

Λογικα και φετος θα ειναι δεξια και λιγο πισω απο τον πυργο. Εκει που λες ανεβαινεις μεσω διαγωνισμων, απ’ οσο ξερω.

Άμα πληρώσεις VIP δεν σου πουλάνε μπύρες :sweat_smile:

Ένας γνωστός μου που πάει μόνιμα στα vip στο release μου έχει πει ότι αξίζει γιατί δε γουστάρει σπρωξιδια,ιδρωτιλα κλπ. Και στα λάιβ θέλει να πιει και καμιά 10αρια μπύρες. Οποτε κάνει απόσβεση έτσι

Για μένα αδικαιολόγητα μακριά το VIP

Από την άλλη αν πας νωρίς και γουστάρεις να περάσεις από τους χορηγούς και να παίξεις παιχνίδια και σου κάτσει να ανέβεις στα ταρατσακια, πιστεύω θα είναι πολύ ωραία

1 Like

image

Η συναυλία Dickinson είναι στα πλαίσια της Greek Cunt Tour 2024;
@bostonflesh έκλαψα…

6 Likes

βσκ ολα ωραία και καλά αλλα γιατί δεν βάζανε και SAXON / HEEP να έχεις μια μερα τουμπανο ? παλι θα πετάξουν τπτ νιου μέταλ έτσι για να το ανακατέψουν ? αηδία.

2 Likes

To έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για συναυλιάρα ε?

4 Likes

Δύσκολο να έπαιζαν οι heep, 4ο όνομα στο release.

2 Likes

No problem. Heep headliners. Και μετά ας βάλουν ότι θέλουν…

2 Likes

ε όχι, εξωτερικό παίζουν σε ΜΕΓΑΛΑ φεστιβάλ, πιο κάτω. δεν θα σου πουν δλδ, γιατι τους έβαλες χαμηλά.εξάλλου ο καντ, έπρεπε να ανοίγει. σόλο είναι, όχι μαινταν.

Ελα ντε!!
Και γω αυτο το πακετο περιμενα!
Ποιος Μπρους τωρα;:blush:
Φετος δεν ειδα Saxon ,μετα απο ενα σερι που πηγαινα οταν ερχοντουσαν λογω Μαλακασας
Για Uriah Heep τι να λεμε τωρα!!
Ειναι 2 συγκροτηματα που οποτε και να ερθουν ,θα παω να τους δω

κοίτα που έχει και ουρά για να πάρουμε εισιτήριο για τα γερόντια :stuck_out_tongue:

8 Likes

Το τσιμπησα και εγω, νουμερο 291 ελεγε στην ουρα, αλλα 12:08 το ειχα ηδη αγορασει. Πι quick or πι dead ποσες φορες ακομα να τους δουμε. 50+2 ηταν με το ερλι μπερντ

11 Likes

ΡΕ :exclamation:

3 Likes

Αυστηρος, ηταν τιμιο λογοπαιγνιο που συνδυαζει την ταχυτητα στο κλεισιμο του εισιτηριου, δημοφιλες ασμα και χιουμορ για τον εξοπλισμο που συναδει με προχωρημενη ηλικια, 3 σε 1.

9 Likes