Judas Priest/Bruce Dickinson @Release Athens 21/7/2024

Αντε καλο μας καλοκαιρι :beach_umbrella::sunrise::cocktail::tropical_fish:

4 Likes

Εγώ θα περιμένω Μπλάκ φραιντει προσφορουλες όλα τα μετσαλ μαζί νοικοκυρεμενα

4 Likes

Πήρα και εγώ από νωρίς. Η ουρά δεν τσούλαγε πάντως, θέση 153 έλεγε, έκανα τουλάχιστον 5 λεπτά να μπω.

1 Like

Εχει ακομα early bird παντως,περίεργο

Τσίμπησα και εγώ εισιτήριο, πάμε για μεγάλη μεταλ μέρα στο release. Εγώ περίμενα γύρω στα 8 λεπτά στην ουρά.

2 Likes

Πήρα με 50 μόλις τώρα. Χωρίς να περιμένω ουρά.

3 Likes

Μπήκα 12 ακριβώς και ήμουν 457 με αναμονή 11 λεπτά. Όλα καλά πάντως, το τσίμπησα!

1 Like

Είχε φάει ένα σκάλωμα το account και δε μπορούσα να κάνω log in. Και έφτιαξα άλλο λογαριασμό από την αρχή. Αλλά κατά περίεργο τρόπο εδώ και 1 μέρα δε με άφηναν να γράψω η καλύτερα δε μου έδιναν έγκριση. Άμα έχει πέσει τόσο πολύ δουλειά βάλτε και άλλους admins για να προλαβαίνουν.

Χάσαμε ευκαιρία να διαβάσoυμε γρίφoυς με δάκρια δράκoυ και παυσίπονα. :upside_down_face:

1 Like

Νόμιζα ότι τα ήξερα όλα .αλλά μπερδεύτηκα με τους κωδικούς.

1 Like

Megadeth

Είναι αυτή η πιο badass φωτογραφία των Megadeth?

3 Likes

Τι έγινε σήμερα και πετάμε ονόματα; μη μας δίνετε θάρρος

1 Like

Εγω απλα λυνω τον γρίφο του Μάικ, δεν γνωριζω κάτι.

Τι να λέμε τώρα, φήμες για συναυλίες χωρίς τους… εμπνευσμένους γρίφους του @mike_blackie είναι σαν “βουβό” sex, σαν Eurovision χωρίς την Μπόκοτα, σαν συναυλία των Manowar χωρίς λόγο από τον Αρχηγό, μισή ικανοποίηση δηλαδή!

4 Likes

Εγώ φταίω που σας φέρνω κοντά σε νέους ορίζοντες.

Μας ξεφραγκιασε το british cunt,ελπιζω να παιξει full setlist και να μην κλαιω 156 ευρουλακια.
ΥΓ.Νοσταλγω την εποχη που τα πιτσιρικια ηθελαν μονο πανες,αντε και κανα γαλα…

6 Likes

Καλά σκέψου να θες να πας και rammstein (όπως εμείς συζητάμε) 4 Χ 88 = 352 :open_mouth:

1 Like

Γρίφοι Μπλακι μυρίζουν καλοκαίρι

2 Likes