Βασικά και όσο αφορά τους whitesnake με ενδιαφέρει να δω/ακούσω τον Reb Beach, έναν από τους Top κιθαρίστες στο ροκ/μεταλ
Ε,όσο για Priest, θα τους απολαύσουμε και πάλι…
Βασικά και όσο αφορά τους whitesnake με ενδιαφέρει να δω/ακούσω τον Reb Beach, έναν από τους Top κιθαρίστες στο ροκ/μεταλ
Ε,όσο για Priest, θα τους απολαύσουμε και πάλι…
εχεις δικιο σε αυτα που λες
Μια χαρα ειναι οι Whitesnake, απλα μακαρι να ειναι σε καλη κατασταση ο Coverdale. Βεβαια οταν θα βγουν οι Judas ολα θα σβησουν και θα αρχισει να ρεει καθαρο ατσαλι στην Μαλακασα… Και ολοι θα βιωσουμε το Metal Meltdown…
μονο που το σκεφτομαι με πιανει μια ανατριχιλα…
Τιμιότης.
Λολ, πριν ή μετά την τρομοκράτηση ανυποψίαστων ζευγαριών στα δάση και τα βουνά όλα αυτά;
ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;
[SPOILER]Ανάλογα που θα γίνει8)
[/SPOILER]
ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ :!:
[SPOILER]Oh fuck :-s[/SPOILER]
Πάντως καλά που μου το θύμησες το σκηνικό.Θυμάμαι το έλεγα και στον Necro από κοντά,και φυσικά δεν φταίω εγώ.
Και για να είμαστε ontopic άμα έρθουν τελικά ξέρουμε σε ποιον χώρο θα γίνει;
[SPOILER]Η Μαλακάσα είπαμε έχει τις ερημιές ε;:lol::lol:
[/SPOILER]
Ε ναι, λογικά στο γνωστό χωράφι.
δεν ξερω γιατι τοσο αντιπαθεια για το χωραφι…εμενα μαρεσει
Ε, ναι, γιατί απ’ ότι βλέπω είσαι 17 χρονών… στον πούτσο σου όλα δηλαδή.
Μη νομίζεις, κι εγώ παλιά γούσταρα την όλη φάση.
Γέρασε ο από πάνω…
ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ 3,5 ΩΡΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΕΕΕΕΕ…αλλιώς δεν λέει…
εννοεις για τα εξοδα? αν ειναι ετσι οκ,αλλα αν ειναι αλλος λογος δεν καταλαβαινω
τα εξοδα για το χωραφι ειναι 15 ευρω χωρις φαι και μπυρα… λεωφορειο κ ταξι μετα…
οσο κανει το εισητηριο για ενα μικρο λαιβ…
αναλογα με την καυλα που εχεις για το εκαστοτε συγκροτημα τα πληρωνεις αβιαστα αλλα καποιες φορες σε απωθει απο μια συναυλια που θα ψιλογουσταρες να πας…
Ποιά έξοδα μωρέ ΘρασντΑπ…
Για κοίτα λίγο τί λέει το προηγούμενο ποστ απ’ το δικό σου, μήπως καταλάβεις.
οκ δικιο εχεις
Και εμενα δεν με χαλαει η Μαλακασα, αλλα εχει και αρκετα αρνητικα… Το κακο ειναι οτι η Didi σιγα μην νοικιασει χωρο να το κανει αλλου, εκει ειναι δικο της και τα βαζει ολα στην τσεπη.
αυτο ακριβως
New Date
20th June Le Zenith, Paris, France
αντε ανακοινωστε επισημα και Ελλαδα!