Αντε μας πρηξατε!
Πολύ σίγουρο το έχετε μερικοί για Priest στην Ελλάδα και μας βλέπω στο τέλος να την τρώμε την παπάρα…
ε αφου εχει αναφερθει και απο το rockoverdose πως ειναι πολυ κοντα να κλεισει η συμφωνια αναμεσα στους διοργανωτες και την μπαντα…
αν έρθουν που θα παίξουν?
ελπιζω οχι στο χωραφι…καλα δεν καιγομαι κιολας αλλα αν ερθουν γιατι οχι?θα δουμε…
ε λογικα στο γνωστο μερος…
γαμώ το χωράφι :?
δεν μπορούν να το κάνουν σε κάνα ΟΑΚΑ
μπορει και να μην γινει στο χωραφι,αν δεν το οργανωσει η Didi,τοτε δεν θα γινει στο χωραφι
…
συζήτηση ουσίας.
παντα
Χωράφι λέτε εσείς το βούρκο στη Μαλακάσα;
Terra vibe Χωραφι
Το σενάριο για Priest και Whitesnake ξαφνικά έγινε πολύ πιο αληθινό.
Πρώτη Ιουλίου Βελιγράδι, όπως και οι Whitesnake δηλαδή.
Εδω δεν εβαλαν περσυ τους Big4 στο ΟΑΚΑ, σιγα μην βαλουν τους Priest.
Οπως και να εχει ομως, ολοι θα ειμαστε εκει για εναν και πολυ σοβαρο λογο. Αυτοs ο λογος ειναι PROUD TO BE METALHEAD
το αυτό…
ανυπομονω να δω Athens ρε γαμωτο!!! :?
Ε…περιμενε ντε. Ξερω στο Ελλαντα ειμαστε λιγο αργοπορημενοι οπως και σε πολλους αλλους τομεις τωρα τελευταια. Ασε μην αρχισω. Μια ζωη σε αυτη την χωρα οταν ειναι ετοιμη να κλεισει η πορτα περναμε. Τελευταια παρα τριχα στιγμη…
Ζεπ, εγω παντως ΔΕΝ ξεχναω την στιγμη που το πρωτοειπες στις φημες. Αναφορικα στο λεω αν παιχτει καμια στραβη :blues:
Αν εχεις προσεξει ημερομηνιες, ειναι judas και Whitesnake μαζι απο τις εως τωρα ανακοινωμενες ημερομηνιες απο τις 22 Ιουνιου και μετα. Οταν ειπα αυτη την φημη δεν το ειπα τυχαια. Σας ειπα οτι μου ειπαν και το ξαναλεω. Εμενα μου ειπαν κατι για 16 Ιουλιου. Τωρα εαν γινει καποια στραβη δεν ειναι του χεριου μου. Στις παρακατω μερες παντως ειναι μαζι τα 2 συγκροτηματα. Τυχαιο;…δεν νομιζω…
22 June 2011
Milano, Italy
Gods of Metal
25 June 2011
Dessel, Belgium
Graspop
28 June 2011
Prague, Czech Rep.
Saska Arena
29 June 2011
Vienna, Austria
Stadthalle