Judas Priest Epitaph Tour 2011

27th June Munich,Germany

Αν δεν ερθουν θεσσαλονικη και αθηνα να ερθουν σιγουρα θα παω βελιγραδη να τους δω με whitesnake! Πιο φθηνα θα μας βγει και θα κανουμε και τη βολτα μας!:slight_smile: Α ρε Priest αρρωστια!!

καλα και εγω αν δεν ερθουν (που λογικα θα ερθουν)θα παω εξωτερικο να τους δω,γιατι δεν τους εχω δει ποτε και ειναι η τελευταια τους περιοδια!

Χμμμ, ωραία θα ήταν στο Καραϊσκάκη…

δηλαδη να τρεχω για 3η φορα στο λυομενο???:stuck_out_tongue:

κ να φανταστεις οτι στη λεωφορο εχω παει μια φορα…#-o:p

ρε να τους φέρουν και ας παίξουν και στο ΑΝ

πεστα ρε :stuck_out_tongue:

τα λέω ο μπούστης αλλά δεν με ακούνε :frowning:

αυτο ειναι το κακο …

Το Καραϊσκακη βολευει με ΗΣΑΠ; Για την επιστροφη μετα τη συναυλια ρωταω… :roll:

χαχα ακόμα δεν τους φέραν ο άλλος κοιτάει πως να γυρίσει :stuck_out_tongue:

Oπα…Οπα…Πες τι ξερεις.

“Φημες, φημες, μην ακους τις φημες”. Οι Whitesnake το λενε αυτο ή οι JP; Δε θυμαμαι. Ισως ο τοξικος να εχει καλυτερη μνημη, κατι τραγουδησε κι αυτος λιγο πιο πανω.

οπ κατι ξερεις εσυ …

Παιζετε με τον πονο μου ρε αλητες :frowning:

και με τον δικο μου :frowning:

κλάφτε πονεμένα παιδιά στον ώμο μου :-({|=

Καλημερα σε ολους. Για να μην σας “ταραζω”, λεω απλα πραγματα:

• ΔΕΝ ξερω κατι, αλλα εχω ακουσει κατι.
  • Ο τοξικος πρωτος (και απο αλλη πηγη σε σχεση με εμενα) ακουσε κατι :slight_smile:
  • Δεν ηθελα να το βαλω στις “φημες για συναυλιες”, δεν εχει νοημα, αλλα ας μην το κανουμε και τοσο μεγαλο θεμα.

Ο,τι καταλαβατε, καταλαβατε. Το εγραψα εγω, το ιδιο εκανε ο τοξικος αρκετα νωριτερα. Κατ’ εμε προκειται για “πληροφορια” διοτι θεωρω εγκυρη την πηγη, αλλα αφου δεν μπορω να το επιβεβαιωσω μονος μου, πρεπει να το πω “φημη” και τπτ αλλο. Φανταστειτε οτι μου ειπαν ποιος τους φερνει, αλλα οχι το πότε χαχαχαχα. Μονο ενα ξερο “το καλοκαιρι”.

Υ.Σ.: Παρακαλω, μην αφηνετε τις ντοματες στον ηλιο. Προκαλουν μολυνσεις στο ευαισθητο προσωπο μου :smiley:

Ωραία, ας πούμε λοιπόν ότι υπάρχει μια πληροφορία-φήμη από κάποια πηγή θεωρητικά αξιόπιστη, που αναφέρει ότι το σετ είναι κοντά στο να κλείσει για Καραϊσκάκη… Και δεν ξέρω αν αυτό το ποστ θα πήγαινε καλύτερα στις φήμες για συναυλίες και όχι εδώ…

Εγώ δεν έχω θέμα. Τρώω τις τομάτες και σε πελτέ…:stuck_out_tongue:

martian και λοιπό ζωάδια, μην ψαρώνετε από τα ποστ johnkyr και τοξικού ρε. Γνωστοί απατεώνες κι οι δυο.