Judas Priest Epitaph Tour 2011

μαλιστα μεγαλε κυριε

Μην πέσει κανείς στα σαγόνια του Γράκχου. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος του ρόκιν είναι εδώ. Υποκλίνομαι στο ένστικτο του ανδρός… Jonkyr αποκαλυφθήκαμε εμείς και τα σατανικά μας σχέδια…:p:p:p

Ώχουτα μωρέ, παρεξηγιούνται κιόλας! :stuck_out_tongue: (…κάνουν ότι παρεξηγιούνται δηλαδή, αλλά τεσπα…)

ΤζονΚυρ ραντεβού από τώρα πρώτη σειρά στο Καραϊσκάκη στους Πριστ ε!

Nαι μωρέ. Τώρα σσύμωσσα… Ζε σου ξαναμιλάω…

Σιγά μην πάει ο Jonkyr πρώτη σειρά στους Πριστ. Γέρικα κόκκαλα, γιουνόου;;;

[SPOILER]Ούτε κι εγώ βαστώ πια γιε μου…[/SPOILER]

νταξει παραξηγηθακα λιγο! αλλα εισαι καλο παιδι :stuck_out_tongue:

Lol wut :expressionless:

Γρακχε εισαι εγκαθετος. Σε καταγγελω. Παμε να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους κι εσυ τα κανεις λιμπα. Τιμωρια: θα ακους (γιατι δεν προκειται να βλεπεις) το πακετο απο τις τουαλετες του ΣΕΦ!

7th June Eindhaar, Tilburg, Holland

Ειναι απλα μια φημη, αλλα θα γουσταρα τρελα να γινει το live στο Καραϊσκακη, για να προσκυνησουμε τους [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΥΣ[/SIZE][/B] στο [SIZE=“3”][B]ΝΑΟ[/B][/SIZE]. Και θα γλυτωσουμε και το τρεξιμο σε Μαλακασα. Μακαρι, αν και οπου και να ερθουν θα ειμαστε εκει.

εμενα δεν με νοιαζει ας γινει οπου θελει!!!αρκει να γινει!

A, έτσι όπως το θέτεις κι εγώ γουστάρω να γίνει live Priest στο Καραϊσκάκη. Δραττόμενος της ευκαιρίας, θα σας το κάνω λαμπόγυαλο το μπουρδέλο και μετά δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα, δεν άκουσα!

Γράκχε κάτσε φρόνιμα και έλα στο ναό να πιούμε μπύρες και να γουστάρουμε! :smiley:

Ελα μωρε με το τηγανισκακη,το λυομενο:p

Ρε ας ερθουν και θα τη βρουμε την ακρη!

Πάντως και σήμερα άκουσα ότι έρχονται από άτομο μέσα στα κόλπα!

Ειναί πολλά τα λεφτά άρη…μπου χα χα χα χα :stuck_out_tongue:

καλο αυτο :slight_smile:

Θα σε δωσω στον Μαρινακη και την εκατσες… :stuck_out_tongue:

Και ξέρετε τι κάνει αυτός στα κακά παιδιά…

Τα τρώει…

Φάτονα Βαγγέλα…

23rd June Switzerland Sonisphere festival!

Sonisphere??? wtf?? 8O