Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

στη κατάσταση που είναι η γριά μπορεί να φάει 2 πιτόγυρα και να πάθε τοξίκωση από τα ξύγκια. δε χρειάζεται ζουζού :stuck_out_tongue:

:lol2: μου θύμισες τον μπαμπη τον σουγιά… :smiley:

Πάνω από ένα 2ωρο! Φαντάσου να γίνει το ίδιο και από εδώ, αν και δεν νομίζω.

Μα ειχαν πει οτι θα παιζουν 2 ωρες και 15 λεπτα.

Λογικα συμφωνα με την ανακοινωση της dettox:http://twitter.com/#!/DETOX_EVENTS
θα παιξουν 2 ωρες και 15 λεπτα και στην Αθηνα και στην Σαλονικα:!:

λέτε δηλαδή να παίξουν 2.15 λεπτα???

Ιδου το προγραμμα απο το twitter της detox

Karma Violens 17.15 Firewind 18.05 Opeth 19.10 Whitesnake 20.40 Judas Priest 22.20 ( 2hours and 15 minutes) Οι πόρτες ανοίγουν στις 15.30

http://twitter.com/#!/DETOX_EVENTS

καλες 12.30-1 δλδ

τραμ προλαβαινουμε?

ίσως το τραμ το τελευταίο:!:

Veeeeery nice! Ίσα ίσα προλαβαίνω από το μάθημα που γράφω! Άντε να χάσω το πολύ πολύ το πρώτο όνομα.

όσοι μπορούν ας μην χάσουν τους karma violens,είναι πολύ καλοί στα live.

Μεχρι 1 ή 2 εχει τραμ?

Οπως καταλαβαινω 1 ωρα και 15 Whitesnake και 2 ωρες και 15 λεπτα οπως λενε οι Judas Priest…

Αν ισχυσει αυτο θα καβλωσω πααααρα πολυ…:smiley:

Το τραμ λειτουργεί καθημερινά περίπου από τις 05:30 π.μ. μέχρι τη 01:00 π.μ., Παρασκευή και Σάββατο από τις 05:30 έως τις 02:30.

Τσιμα τσιμα ειμαστε. Πλατεια Νερου σε τι σταση σταματαμε?

Ρασπουτιν, σιγουρο ειναι 8)

martian σε γυρνάω εγώ αιγάλεω μετά ρε, με αμάξι θα είμαι :wink:

Δεκτο, αλλα πρεπει να βρω δικαιολογια να πω στους δικους μου!

“Μαμαααα θα γυρισω με τον Ελρικ μετα! Ναι καλε, τον 83!”.

:p:p

Θα το εξετασω!

:lol::lol: τσέκαρε το, εγώ θα είμαι με τον αδερφό μου μόνο οπότε αν έχεις και κανέναν άλλον μαζί o prob. κι ο αδερφός μου πιτσιρικάς είναι οπότε θα είμαι ούτος ή άλλος κηδεμόνας εκείνη τη μέρα :stuck_out_tongue:

Θελω να δω ολοκληρωμενο σετ Priest γιατι και 2,5 χρονια εχω να τους δω σε κανονικο σετ και στο Hellfest επαιξαν μονο 1 ωρα και 20 λεπτα λογω φεστιβαλ, οποτε δεν με γεμισε απολυτα…

Παραταυτα οσο επαιξαν ηταν πολυ καλοι και σε αποδοση και σε επιλογη κομματιων και η φωνη του καραφλα…Αρκει μονο να συμβιβαστεις οτι θα λειπει απο τα αριστερα του ματιου σου ο ΚΚ…Αν το εξαιρεσεις αυτο (που δυσκολα το εξαιρεις εδω που τα λεμε), ηταν τελοιοι…!!

Άσχετο, αλλά ψήστε το να βρεθούμε σε κάποια φάση μέσα όλοι του ρόκιν.

λίγο πριν τους Opeth όταν θα ΜΑΣ ΧΩΝΕΙ Ο ΓΚΑΣ ΤΖΙ

καποιος ας δωσει οδηγιες για να παμε εκει