Ερώτηση: Έχει πάει κανείς στην πλατεία νερού για συναυλία?? Που παρκάρουμε εκεί πέρα?? Αγχώνομαι λίγο γιατί λόγω δουλειάς θα σκάσω μύτη μετά τις 7.
Λοιπον ειχα παει εχτες στο Ejekt. Ο χωρος ειναι μια χαρα. Καλυτερος απο οτι περιμενα. Θα δειτε photo στην κεντρικη .
Οσο για τ parking που ρωτας, ειναι "διπλα"στο Village Φαληρου, υπαρχει parking και sto Village και στους γυρω δρομους και ακομα καλυτερα , τραμ (εαν σε βολευει)
Δυστυχώς το τραμ δεν βολεύει γιατί θα φύγω αργά από τη δουλειά και θα θέλω να προλάβω όσο περισσότερα συγκροτήματα μπορώ. Θα κατέβω από Συγγρού και θα ψάξω για πάρκινγκ εκεί που μου λες. thanx a lot.
Πρόγραμμα με τις ώρες για κάθε συγκρότημα έχουμε?
Αυτό κυκλοφορεί στα ιντερνετς
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
The Prodigy 22:45
Gogol Bordello 21:15-22:15
Kyuss Lives! 19:00-20:00
Monster Magnet 17:30-18:30
Marky Ramone?s Blitzkrieg 15:30-16:30
Flogging Molly 20:00-21:00
Therapy? 16:30-17:30
Viza 14:00-15:00
Dept. 12:15-13:00
63 High 11:15-12:00
Ε;:lol:
:? #-o
τα τσούξαμε;
Ααααααχ, με τον πόνο μας παίζει ο φίλος μας.
slipknot δεν βλέπω και ανησυχώ!!
Πριν πάμε δεν παίζει να μάθουμε πρόγραμμα όπως το κόβω.Άντε ρε διοργανωτές…μερικοί θα έρθουμε κατευθείαν απ τη δουλειά και πρέπει να ξέρουμε!
Nεα βιντεο απο Sonisphere Switzerland
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=159915
Το Night Crawler μου ψιλοαρεσε!
Tους είδα εχθές στο Graspop. Λόγω ακύρωσης του Ozzy, έπαιξαν headliners. Τρομερό gig με διάρκεια 2 ώρες και 15 λεπτά.
Μακάρι να είναι έτσι και στην Ελλάδα.
Δείτε και 2 βίντεο που ανέβασα μέχρι τώρα, αν και δεν θα ακούσετε τον Rob να τραγουδάει
Ξέρει κανείς για εκδρομές από Θεσσαλονίκη για το live(Ναι ξέρω έχουμε σχεδόν το ίδιο με το 2310, απλά εγώ θέλω Opeth)
ΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !!!
είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι θα είναι 2.15 η διάρκεια του live
^^ δεν είναι παντού έτσι…στο grasspop είχαν λιγότερο χρόνο, αλλά έπαιξαν οσο και αλλού λόγο της ακύρωσης του οζζυ.
Ο μπάρμπας γιατί ακύρωσε;;;
Ε θα χε πέσει κάτω από την πρέζα πάλι μωρέ.
Ή θα παθε καμιά τροφική δηλητηρίαση, ξέρεις “γιαμμμ ωραία φαίνεται αυτή η νυχτερίδα” κτλ.
ειχε πρόβλημα με την φωνή…έπρεπε να μείνει σε αφωνία για 2-3 μέρες…τα άλλα τα έχει κόψει…ελπίζω να συνεχίζει να είναι έτσι.