το κομματι της πλατειας που γινεται το live ειναι περιφραγμενο, αλλιως θα βλεπαμε ολοι τους priest τσαμπα :)
Έκανε και το Σταρ ρεπορτάζ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Η δημοσιογράφος συλλαβίζει ‘‘τζου-ντας πριστ, χε-βι μέ-ταλ’’ , στάνταρ δεν τις έχει ξαναδιαβάσει αυτές τις λέξεις,καρφώνεται!
:lol::lol::lol:
Καλα το [B][COLOR=“RoyalBlue”]αντιστοιχο ρεπορταζ[/COLOR][/B] για τους ασπροφιδους ειναι ακομα χειροτερο (και στανταρ η ιδια μιλαει)…“Οι γουά-ητσνεηκ το συγκροτημα του Ντεηβηντ Κόβερρρρρ-ντέηλ που μας εχει χαρισει τις σημαντικοτερες μπαλαντες κλπ κλπ”…ΜΩΡΗ ΜΟΣΧΑΡΩ…Κάβερντεηλ προφερεται το ονομα :D:D:D…και για να πεισω τους απιστους, δειτε στο τελος πως το προφερει ο Ρεμπ Μπητς http://www.youtube.com/watch?v=ZJdGA1F9U4o&feature=related
Τεσπα εμεις ξερουμε οτι και οι ασπροφιδοι και οι ιερεις θα μας αφησουν με το πουλι στο χερι, με τα μυαλα στο μπλεντερ και θα μας κανουν να παραμιλαμε !!! Να δω μετα πως θα φυγω απο κει…με βλεπω να κοιμαμαι στην πλατεια :D:D
αφου πιασατε τα ΜΜΕ.
στον σεντρα εφεμ η διαφημιση κανει λογο για την “τελευταια τους περιοδεια”.
κ που ειν το περιεργο?
Έτοιμος και γω για το live! Νο 3794 8)
καλησπερα παιδια
επειδη μου τυχε κατι την τριτη και γαμηθηκε ο διας, τι ωρα προβλεπετε να αρχιζουν οι judas να δω αν θα τους προλαβω εστω αυτους :evil:
22,30 βγαίνουν βάση προγράμματος.
α οκ thanks μαλλον θα τους προλαβω 8)
+10000000. ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ!!!
Αυτα να τα βλεπουνε κατι 25αχρονα που δεν προλαβαινουν να τραγουδησουν μιση ωρα και κουραζονται…δωσε Ρομπ!!! 60 χρονων και δινει ρεστα…μονο αυτος, ο Dio & o Dickinson εχουν τοσο καλα επιπεδα ερμηνειας στα γεραματα!!!
[SPOILER][B][SIZE=“6”]Ω ρε μανα μου τι εχει να γινει σε λιγες μερες
Ειναι τρελος ειναι τρελος ο καραφλοοοοοοοοοοοοος
Ειναι τρελος ο καραφλος!!![/SIZE][/B] [/SPOILER]
Αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που δινω μαθημα την επομενη μερα…
Βελτιωμενο τον βλεπω τον θεο
2 κ σημερα!!!αντε κ δεν μπορω να περιμενω!!!
ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΗΝΗ;;;;
ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…
ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑΞΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ; ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;8O8O8O8O
Η σκηνη δεν ξερω που ακριβως θα ειναι, δεν εχω ξαναπαει σε αυτο τον χωρο. Για το πως πας εχει τραμ και λεωφορεια, διαβασε και τις προηγουμενες σελιδες. Για μετα μην ανησυχεις θα βρεις ταξι ευκολα στην Αχιλλεως ή στην Λεωφορο Αμφιθεας.
Κατα τα αλλα πολυ γελιο το βιντεο απο το Star… [B]ΜΑΛΑΚΕΣ[/B] σε 3 μερες θα βλεπουμε Judas Priest… Και με το setlist… [B][SIZE=“3”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B]
Να μην ελειπε και ο KK…
με την ανακοινωση της συναυλιας χαρηκα 80% που θα ξαναδω whitesnake κ 20% που θα δω μια φορα judas αλλα οσο ακουω κυριως το σετλιστ που θα παιξουν ανυπομονω τρελα… περιμενω πως κ πως the sentinel κ το green manalishi (απο τις καλυτερες διασκευες που εχω ακουσει)…
αν ειναι κ ο rob στο επιπεδο που δειχνουν βιντεακια σε προηγουμενα ποστ τοτε δεν θελω τιποτα αλλο… σε οτι κατασταση κ να ειναι ο coverdale θα μ’αρεσει κ θα τραγουδαω κ εγω γι’αυτον οποτε ολα καλα…8)
δε θελω καφριλες την ωρα των whitesnake,λιγη υπομονη αν δεν γουσταρετε κ θα τους δειτε τους metal gods σας…
[B]Ξέρει κανείς τουλάχιστον ποια γραμμή τραμ παίρνουμε; Πώς την λένε;;;; Ειναι πολλή ώρα περπάτημα από εκεί;:([/B]