Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

":Στάση ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ [B]για πρόσβαση στο Κτίριο Πεζογέφυρας - Εσπλανάδας[/B] "

Τα bold γράμματα τι σημαίνουν; Έτσι ρωτάς τον οδηγό;8O8O8O

Η στάση του τραμ είναι η “Δέλτα Φαλήρου”. Εκεί κατεβαίνεις. Η Πλατεία Νερού είναι δίπλα στο ταεκ βοντο. Μην αγχώνεσαι θα το καταλάβεις και από τον κόσμο που θα πηγαίνει προς τα εκεί κ θα είναι αρκετός!!!

Στο ίδιο σημείο είναι κ τα village του Φαλήρου. Εκεί δίπλα είναι

το ζητημα ειναι πως θα γυρισουμε οσοι δεν εχουμε αμαξι… περναει κανα 24ωρο λεωφορειο? οποιος βρει τροπο ας ποσταρει…

δεν θελω να σκασω 20ρικο σε ταξι ρε πουστη…

http://www.oasa.gr/xmap.php?id=pt1

Αν ισχύει αυτό , μια χαρά!

Αυτά είναι τα λεωφορεία που κυκλοφορούν και μετά τις 12 :
http://www.oasa.gr/content.php?id=open24

Το 040 ίσως σας βολέψει…

Άμα σκάσω αργά (π.χ. 21:00) λόγω δουλειάς, βρίσκω να παρκάρω ανθρώπινα? Ή το βάζουμε το όχημα στα Village και ποδαράτο?
Πόσο απέχουν τα Village από την είσοδο?
Δεν έχω ξαναπάει ποτέ στο σημείο, ευχαριστώ.

Τα Village είναι κανά 5λεπτο από την είσοδο περίπου. Απέναντι είναι το πάρκινγκ που είναι μεγάλο αλλά 9 το βράδυ είναι δύσκολη ώρα…

2 μερες ακομα, 2 μερες… Με εχει πιασει μια τρελα, μια απιστευτη ανυπομονησια απο χτες, δεν μπορω να περιμενω λεμε.

[B][I]Sworn to avenge
Condemn to hell
Tempt not the blade
All fear the Sentinel[/I][/B] :metal::vibrate::vibrate::metal:

Μία ερώτηση : Ισχύει ότι η Spicy Entertainment , που διοργανώνει τη συναυλία , είναι ιδιοκτησίας του γνωστού ‘‘μουσικοσυνθέτη’’ Φοίβου ;;;
Με άλλα λόγια, το κλαίω που το κλαίω το 50ευρω , αν μάθω ότι θα πάει στην παραγωγή του νέου άλμπουμ της Κοκκίνου και της Βανδή κλπ , θα πάθω κατάθλιψη. Χίλιες φορές να πηγαίνει στην τσέπη του ιδιοκτήτη, πραγματικά.

Περνάει το 500 που ανεβαίνει προς τα πάνω (ως κηφησσιά) λίγο πιο δίπλα από τον ησάπ του φαλήρου, έχει δρομολόγια από 12μιση μέχρι 5 και κάτι, αν και λίγο αραια! (και για να φτάσεις ησαπ φαληρου νομιζω προλαβαίνεις τραμ, το οποιο έχω την εντύπωση είναι μέχρι τις 2)

Μεχρι της 1 ειναι το τραμ. Αρα δεν προλαβαινουμε. Εκτος αν κανω crowd surfing ως την εξοδο :stuck_out_tongue:

ποδαράκια για φάληρο τότε. Αντε λίγη γυμναστική. Μικρη απόσταση είναι στο κάτω κάτω

Δικιά του είναι;;;;;;

Αυτός πάντως δήλωνε ότι ήταν μεταλάς παλιά. Από εκεί φαίνεται έκλεβε, δηλαδή είχε “έμπνευση”, για τις συνθέσεις του;

Να σας το κάνω ακόμα καλύτερο?? Έχει προσλάβει τη Δήμητρα Ματσούκα από την Didi και κάνει όλη τη δουλειά! Άρα 2 σε 1. Και θα πληρώσεις το νέο δίσκο της Κοκκίνου και θα πάρεις παραγωγή Didi!!!

Tι σχεση έχει η Ματσούκα με μουσική;;;;;;;;;8O8O:lol::lol:

[B]ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΙ ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ;;;;;;;;[/B]

Γιατί , ο Φοίβος έχει?

ΑΣΧΕΤΟ, κοιτάω βίντεο στο ΥΤ από άλλες χώρες από το φετινό και νιώθω ότι είναι λίγο ψόφια τα πράγματα!
Έχω να τους δω μία δεκαετία από τότε με τον Ripper αλλά ούτε οι κιθάρες μου βγάζουν κάτι κοντινό σε αυτό που έζησα τότε… Μόνο εγώ το βλέπω έτσι;8O

Και ο ΚΚ γιατί μας παρατησε 3 μήνες πριν την Επιταφ τουρ;;; Ειχε προβλημα υγείας;;;

Για να είναι ψόφια τα πράγματα θα φταίει η κρίση!! Χρειαζόμαστε ένα παυσίπονο να μας περάσει!

κλαρινο

^^ Nope brotha εισαι πολυ πισω…το ταλεντο της ειναι ακομα μεγαλυτερο…αρχαιος ελληνικος αυλος…

SPOILERμε ενα “κ” μπροστα…