Ναι με 58 ευρω. Μια μερα εμεινε μονο… [B]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ… [/B]
[B][SIZE=“3”]JUDAS PRIEST-HEAVY METAL[/SIZE][/B]
Ναι με 58 ευρω. Μια μερα εμεινε μονο… [B]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ… [/B]
[B][SIZE=“3”]JUDAS PRIEST-HEAVY METAL[/SIZE][/B]
[COLOR=“Red”][B] Κανένα “ντου” παίζει πλέον τη σήμερον εποχή; Κοινώς αφήνουν μετά από κάποια ώρα, όσους έμειναν απέξω να μπουν, όπως τα παλιά χρόνια; Γιατί μια φορά μου έχει τύχει!
Αν ναι, το κάνουν τελευταια στιγμή ή και πριν τους whitesnake μιας που είναι και αυτοί μεγάλο όνομα;8O8O8O[/B][/COLOR]
'Η λόγω της μπουζουκοεταιρείας που το διοργανώνει δεν “αισθάνονται” να το κάνουν και δεν το κάνουν; Πειτε μουυυυυ!
φίλε μου μας δουλεύεις?
Αν θες να δεις την συναυλια και πραγματικα γουσταρεις παρε εισιτηριο, καλη τιμη ειναι για τοσα ονοματα… Απο εκει και περα δεν ξερω.
συγνωμη φιλε φιλη δεν ξερω τι εισαι αλλα αυτο το ποστ ειναι απο τα πιο ελεεινα που εχω διαβασει εδω μεσα…
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και ας διαφωνούμε για την Gianna Nananananini
Hello και απο εμένα. Οι Karma Violens λέει στο fb οτι θα βγούνε 17:00 και οχι !7:15 που ήταν το αρχικό timetable.
Πραγματικα απορω πως χρηστης με nickname ‘‘JUDAS’’ αναρωτιεται πως μπορει να μπει με ντου σε συναυλια συγκροτηματος που ενεπνευσε μαλλον το ψευδονυμο του…Και ρωταει και extra info…
Αν αυτο δεν ειναι ελεεινο, τι ειναι…??
Αυτη η γαμημενη νοοτροπια του Ελληναρα μας εφαγε και θα μας τρωει παντα…
Θα βγαλει ανακοινωση αυριο το μεσημερι η detox για τους οπαδους του ντου…Αναλυτικη ενημερωση ποτε ειναι μιλημενοι οι σεκιουριταδες να αφηνουν…Ελεος πια…
Και εμένα μου είπαν για Firewind στις 18:10
Μονο παρτυ σημερα παιδες 8)
Να δω με τι μυαλο θα κανω μαθημα σε λιγο!
εγω εχω εισητηριο αλλα δεν καταλαβα γιατι την πεφτετε στο παιδι
εσεις δηλαδη δεν εχετε μπει ποτε με ντου σε συναυλια ε;;
ή ειναι πολυ ευκολο για ολους σημερα να δωσουν ενα 50αρικο στη ψυχρα για μια συναυλια + τα ταξι που πιθανως να χρειαστουν μετα :roll:
Όχι ρε ψηλέ δεν έχω μπει με ντου όπως και πολλοί από δω μέσα. Και έχω χάσει αρκετά live γι’αυτό το λόγο!
Φλώρος…[-X[-X[-X[-X[-X
Πέρα από την πλάκα τώρα, μην είστε ελιτιστές. Το ντου ούτε εμένα με εκφράζει (αλλά υπάρχουν άλλοι 500 τρόποι να μπεις τσάμπα σε live και τους έχω εφαρμόσει όλους στα ‘νιάτα’ μου) αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς ‘ντου’ σε κάποιον με αντίθετη άποψη…
Ον τοπικ, τα λεμε εκει…8)
Αφού παίρνω προσκλήσεις ρε :lol::lol::lol:
τιμη σου
καποιοι αλλοι εχουμε μπει γιατι δε θελαμε να χασουμε το live τι να κανουμε τωρα.
δεν ξερω ποσο ειναι ο φιλος ο JUDAS αλλα οταν εισαι 15 πχ και πρεπει καθε βδομαδα να ζητας χαρτζιλικι ενα 50αρικο απο τον πατερα σου για να δεις τους τυπους που εχεις κολλημενους στο δωματιο σου, ε να πα να γαμηθουν.
σ οποιον αρεσει
//εγω ειμαι 37 παραδειγμα δινω
το καλό είναι ότι οι priest βγαίνουν αργά και θα έχω προλάβει να χωνέψω τα βρώμικα που θα φάω (σας απασχολούσε πολύ αυτό το θέμα, το ξέρω )
Και θα υποστω τις συνεπεις στον γυρισμο? Χαλαλι :razz:
Κακά τα ψέματα, οι καιροί είναι δύκολοι και πρέπει να είμαστε πιό επιεικείς στις κρίσεις μας. Και εμένα δε μου αρέσει η λογική του “τζαμπατζή εκ πεποιθήσεως” αλλά με 40% ανεργία στους κάτω των 25 ΄δεν μπορώ και να καταδικάσω ένα παιδί που έτσι και αλλιώς είναι στριμωγμένο να μην ακούσει ένα live που θέλει.
Στο κάτω-κάτω παλιότερα στον λυκαβηττό υπήρχαν και τα γνωστά “βραχάκια”, στο Φάληρο ποιά είναι η εναλλακτική για “λαθρακρόαση” το βραδινό κολύμπι;
θα βάλω τυροκαυτερή, όχι τζατζίκι :lol:
τζατζίκι σε βρομικο;;; τσκ τσκ τσκ…
Πλακα πλακα εχει ενα ΕΠΙΚ βρομικο εκει κοντα αλλα δεν ξερω εαν θα ειναι ανοιχτο πριν το live. μετα θα ειναι παντως οποτε δεν υπαρχει λογος να παρετε απο τους απ’εξω κλεφτες.