Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

Δώσε συντεταγμένες!! :stuck_out_tongue:

@Elric check pm

Χλωμο το βλεπω να ειναι γυρω στα 15 και vα εχει δει τους Πριστ το 2001 με τον Ριππερ…Ουτε εγω που ειμαι 25 δεν τους ειχα δει τοτε…

Οπως και να εχει καταδικαζω το ντου σαν τακτικη να μπαινεις σε συναυλια…Οι αλλοι που μπαινουν με εισιτηριο δεν ειναι μαλακες…Και επιπλεον με το να γεμιζεις το χωρο με τζαμπατζηδες του ντου, και ενισχυεις την τακτικη να το ξανακανουν και στο μελλον με συστημα και εμποδιζεις τον αλλο που πληρωσε και θελει να δει τη συναυλια ανετος…

Επισης οπως ειπε και ο Ασταλδος υπαρχουν και αλλοι τροποι να μπεις τσαμπα (προσκλησεις, διαγωνισμοι, γνωστοι, μεσα κλπ)…Αμα εισαι τοσο μαγκας βρες εναν απο αυτους…

Λοιπον επειδη ομως ειναι η μερα που θα ξαναδω το αγαπημενο μου heavy metal group, σταματαω εδω…

JUDAS PRIEST ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!8)

http://www.men24.gr/html/ent/192/ent.118192.asp

Ο Μερακλής στο Φάληρο.

Και εαν θετε πιο παρακμη εχει και στο Αβερωφ κοντα μια. Αλλα ειναι για δυνατους παιχτες και γερα στομαχια…

τέτοια θέλουμε! δεν είμαστε τιτίκες!

[SPOILER][/δε θα πέσει πολύ ωραίο ξύλο με το κομμάτι που μπαίνουν??? :roll::roll::roll:[/SPOILER]

πάμε ρεεεεεεεεεεεε
δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει να γίνει σήμερα. το 'χω λιώσει στους OPETH:!:
άντε καλά να περάσουμεεεε…

Mια συναυλια θα γινει, καπου στο Φαληρο. Στο λεω για να το συνειδητοποιησεις

είπα δεν έχω συνηδητοποιήσει τι έχει να γίνει σήμερα, όχι που είναι. ΦΈΙΛΟΥΡ.

Κάθομαι και λιώνω Priest και προετοιμάζω και τη φωνή μου για το βράδυ! :stuck_out_tongue:

Πάντως, όταν ήμουνα στο Diamonds and Rust… πρόσεχα τους στίχους και με χτύπησαν κατακούτελα. Ναι, γενικά δεν μου μένουν ιδιαίτερα οι στίχοι.

[I]Now I see you standing with brown leaves all around and snow in your hair
Now we’re smiling out the window of the crummy hotel over Washington Square
Our breath comes in white clouds, mingles and hangs in the air
[B]Speaking strictly for me we both could’ve died then and there.[/B][/I]

Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο έντονος είναι αυτός ειδικά ο στίχος, πόση δύναμη έχει. Props to Joan λοιπόν.

'‘Οι κορυφαίοι Opeth θα μας παρουσιάσουν κομμάτια και από το νέο, ακυκλοφόρητο δίσκο τους “Heritage”, ο οποίος αναμένεται το Σεπτέμβριο.’'
Μεχρι στιγμης δν επαιξαν πουθενα νεο υλικο…ΡΕ ΛΕΣ???:-k

Κι εμένα με διακρίνει μια απίστευτη χαλαρότητα. Λες και δεν είναι και κάτι φοβερό το σημερινό…

[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ%$#ΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ;;;;[/B][/SIZE][/SPOILER]

Aντε καλα να περασετε σημερα για να μης πειτε μερικα πραγματα για το αυριανο…Δεν μπορω, δεν μπορω να περιμενω!!!

Παιδια εχει ιδεα κανεις αν εχει ευκολη προσβαση το μερος γυρω-γυρω απο κανενα “καλο” σημειο?if you know what i mean. Ουτε εγω ειμαι του τζαμπε, αλλα φετος εχω φτασει στα ορια μου…το παρκινγκ θα χωρεσει ολα τα αμαξια η μπα?

Θα μείνουν απέξω όλα τα Opel και τα Fiat. Τα υπόλοιπα ΟΚ!

Να μην φερω την Maseratti του μπαμπα δηλαδη?

Πω πω πω πω πω!!! Μια χαρα τον βρισκω τον Rob!!! Μια χαρα…

http:////www.youtube.com/watch?v=iVSO3BSckws
http://www.youtube.com/watch?v=RRf_lFariR0&feature=related

Κοίταζα τα σέτλιστς. [SPOILER][SPOILER]Ρε σεις παίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μας βάλει να τραγουδάμε όλο το Breaking the Law. [SPOILER]Γυαλίστε τα φωνητικά σας:!: [SPOILER]Σοβαρά τώρα.[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

πάω να φάω κάνα ωμό αυγό

Δεν περναει η ωρα. Οχι.