έτσι. 5 αυγά. και μετά τρέξιμο με τον μπατκις φορώντας την τρύπια-γούρικη γκρι φόρμα 8)
AAAX ΓΚΑΒΛΑ
It’s time to defend the faith.
Τα λεμε.
4η φορα για μενα σημερα!!καλα να περασομε ολοι,που θα περασουμε δηλαδη!!
μακαρι να μπορουσα να παω αλλα δυστυχως 50αρικο μονο σε φωτοτυπια εχω!!!
καλα να περασετε οσοι πατε… αν και μπορει να περασω καμια βολτα μηπως μπορεσω να μπω!!!
ποιοι θα είμαστε σήμερα στους Judas Priest?να βλέπω συμμετοχές
For the love of god no!!
Μην αρχισετε λιστες που θα γεμισουν το topic!!
Δωστε ενα ραντεβου στο ΜΠΑΚΑΚΟΥ να τα πειτε ομορφα και ωραια αλλα οχι λιστεεεεες…
Την κάνω αγοροκόριτσα! Για όποιον δεν με ξέρει θα είμαι ένας με κοντό μαλλί και γυαλιά μαζί με έναν με φουντωτή κοτσίδα :lol: ευελπιστώ κοντά στις μπύρες!
Εγώ λέω να ξεμυτίσω σήμερα, μετά από δύο μήνες απραξίας. Με βλέπω για αργά, κάπου στους 'snake.
πιείτε καμιά μπύρα και για μας που δουλεύουμε μέχρι τις 6,30.
άμα δείτε κανέναν τύπο με manowar και κοντό μαλλί μιλήστε, δε ξέρω πόσοι άλλοι γραφικοί θα εμφανιστούν
εγω θα φτασω στα τελειωματα των opeth… coverdale ρεεεεε, ελπιζω να παιξουν παραπανω απο τα 12 κομματια που παιζουν στις τελευταιες συναυλιες κ να παιξουν το bad boys…
ξερουμε περιπου ποσο κοσμο θα εχει? πιστευω πανω απο 15000…
Καλά που το είπες για να βάλω άλλη μπλούζα…:lol::lol:
αν έχει 8.000 θα μιλάμε γιά θαύμα εφάμιλλο με την ανάσταση του Λαζάρου
το 08 είχαν κάνα 12άρι??
εεε? σοβαρα? τοσο λιγο υπολογιζεις?? πες αν ξερεις κατι…
εγω ειχα αλλα κατα νου… πολυ λιγο μου φαινεται το 8000…
Ακουσα 10χιλιάρικα στάνταρ εισιτιρια προπώληση,τα άλλα θα πωληθούν απο ταμίο αρα δν περιμένουμεπάνω απο 15k
15000 αποκλείεται να χει…:pXτες πήρα εισιτήριο απο τα Public,νούμερο 5376.
δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αυτο γιατι πωλουνται απο διαφορα σημεια…
άμα δεις πριν από λίγες μέρες ποστ λέει ένα παλικάρι ότι πήρε το νούμενο τρεις χιλιάδες κάτι. οπότε χλωμό το κόβω αυτο που σου είπαν.
O αύξων αριθμός στο εισιτήριο δεν λέει απολύτως τίποτα. Αν το μπλοκ με τα εισιτήρια 1-50, που δόθηκε κατά τύχη σε ένα δισκάδικο, έχει τρία κομμάτια υπόλοιπο και αυτά επιστραφούν σήμερα στα εκδοτήρια και πουληθούν, κάποιος θα πάρει το εισιτήριο υπ’αρ. 48. Άντε να μαζευτούμε καμιά 50ριά, ε;
Τώρα αν είμαστε καμιά δεκαριά χιλιάδες, μια χαρά θα είναι…