το σκεπτικό είναι απλό. εδώ η ιερή αγελάδα του Ελληνικού κοινού και δεν έκανε πάνω από 12.000 στη μαλακάσα…
βάλε πως είναι καθημερινή και μόλις πριν από 2 μέρες πολύς κόσμος έδωσε το πενηντάρικό του στους prodigy
έχεις κάποιο δίκιο έτσι όπως το θέτεις :-k
πάντωε εκεί θα παίξει ο κόσμος, το πολύ 10,000. έχουν πέσει που έχουν πέσει γενικά οι priest σε tickets , έγινε και το σκηνικό με τον kk και χάσαν και απο εκεί κόσμο.εδώ δε θα πάει ο γράκχος :lol:
Άντε, κλείνω κ γω σιγά σιγά να επιστρέψω από τη δουλειά να ετοιμαστώ. Καράφλα φώναξε καλά το βράδυ ε??
Καλό live σε όλους.
κ εγω εχω την αισθηση οτι θα εχει πανω απο 10000 ατομα. αν σκεφτουμε οτι προκειται κ για τη τελευταια περιοδεια κ οτι μετα κοβουν τις πολλες εμφανισεις κ μπλα μπλα (πραγμα που σημαινει πως μαλλον θα μας ξεχασουν γιατι οι δυνατες μπαντες δεν μας θυμουνται κ πολυ ευκολα)…
Ξεκιναω και εγω σε λιγο… Αν δειτε ενα δυμετρο τυπο, και μπλουζα εισι ντι σι, πειτε
κανα γεια Δεν δαγκωνω
Καραφλε δωσε μας τα μυαλα στο χερι σημερα !!!
εγω θα αναχωρήσω κατα τις 5. να προλάβω firewind και τα υπόλοιπα τουλάχιστον…η δουλειά δεν αφήνει κ πολλά περιθώρια να τη κοπανήσω νωρίτερα…
ξεκινάω και γω σιγά σιγά…
άμα δείτε έναν 2μετρο με σχετικά μακρύ ξανθό μαλλί και μπλουζάκι candlemass χαιρετήστε ούτε εγώ δαγκώνω :lol:
τι διάολο, όλοι 2μετροι είστε σαυτό το φόρουμ??? :lol:
Εφτασε επιτελους ανημερα των Judas Priest… Ξεκιναω και εγω τωρα, τα λεμε εκει, καλα να περασουμε ολοι…
[B][SIZE=“3”]JUDAS PRIEST ΡΕΕΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]:vibrate::vibrate:
…να περασετε καλα, αμφίβολο αν θα έρθω λόγω δουλειάς
σε καμια ωρα την κανω και’γω για κατω.εκτιμω οτι oι priest θα παιξουν breaking the law,με εμας στα φωνητικα,και οτι θα ακουσουμε επιτελους για 2η φορα μετα το λυκαβητο,αν δε κανω λαθος, το soldier of fortune.απο whitesnake.γενικα σημερα θα εχει πολλες συγκινησεις το live.[SIZE=“3”]:yahoo:Whiskey woman don’t you know that you are drivin’ me insane[/SIZE]
Kι εγώ σε λίγο την κάνω για σπίτι, αρματώνομαι κι έρχομαι. Άμα δείτε μια ψηλή μελαχρινή με πράσινα μάτια με εφαρμοστό μπλουζάκι και κοντό σορτς…
[SPOILER]Συστήστε μας…[/SPOILER]
ξεκινάω κύριοι!! καλά κοπανήματα σε όλους 8)
ξεκιναω κ εγω… καλα να περασουμε…:drunk:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!
Είναι δυνατόν securitades να χτυπάνε απροειδοποίητα παιδιά με πτυσσόμενα γκλοπ και σιδερογροθίες επειδή προσπάθησαν να μπουν στην συναυλία χωρίς εισιτήριο? κρατιέμαι με χίλια ζόρια να μην βρίσω… δηλαδή που ζούμε ? Έχουμε τούς μπάτσους έχουμε και αυτούς !!! οκ πληρώνονται να προστατεύουν τον χώρο … ποιος όμως είπε ότι θα πρέπει να χτυπάνε έτσι !!!
αυτή την στιγμή 3 φίλοι μου είναι νοσοκομείο ο ένας με σπασμένη μύτη και εκεί βρήκανε και άλλα παιδιά που πήγαν για ράμματα!!! αυτοί οι ‘‘μάγκες’’ χτύπησαν και κορίτσια !!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ … ποίος είναι ο διοργανωτής ?
πλάκα κάνεις!!!
Απίστευτο!
Spicy Entertainment είναι νομίζω
κόλλησε και έκανε doublepost το ρημάδι. plz del it
Φιλοι χαμουτζηδες οταν ειστε ετοιμοι ριχτε ενα ρηπορτ.
δεν ξερω τι να πω.whitesnake-η καλυτερη τους εμφανιση τα τελευταια χρονια.με καλο ηχο.αν και παιξαν λιγο.δεν περιμενα τετοια αποδοση απο covi.σε τρελη φορμα ο τυπος.μπραβο.τωρα οι αλλοι…απλα ηρθαν με το διαστημοπλοιο,και μολις τελειωσαν εφυγαν.ενταξη.δε γινονται αυτα.απο αλλο πλανητη μιλαμε.ο rob παιζει μπαλα μονος του.τι οργια εκανε ρεεεεεε.