Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

εγω κσερω μονο πως ειναι θεος ο καραφλος

Ο Halford μας γ…ε χωρίς να πάρουμε χαμπάρι κι όλας…

Τετοια να λετε μαλακες που εχασα Priest επειδη δινω αυριο+μεθαυριο μαθημα στην κωλοσχολη γαμω…

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ

[B]Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ [/B]!!!8O8O

Τώρε δε λέω τίποτα, προσπαθώ να αποκαταστήσω το πονεμένο μου σώμα. Μόνο 2 πραγματάκια:
Πρώτον: Α ρε καράφλα, μας τελείωσες σήμερα \m/
Δεύτερον: Θα διαφωνήσω στο παραπάνω post για τους whitesnake. Πιστεύω ήταν αρκετά πεσμένοι σε σχέση με το παρελθόν και ο Coverdale πήρε πολλές βοήθειες από τα vocals των άλλων.
Τα υπόλοιπα αύριο, τρομερό live απο τους αρχιερείς.

επικο live… ισως η καλυτερη εμφανιση των priest στην ελλαδα…

βασικα ναι,στο foul for your lovin’ κ καποια άλλα ποναγα που τον ακουγα.κ το soldier of fortune ακαπελα μου φανηκε πολυ αρρυθμο…

E πειτε κατι ρε παιδια τι ακουσαν τα αυτακια σας και τι ειδαν τα ματακια σας…μονο λετε.
Απο κοσμο ποσο ειχε περιπου? Ηχος? Γενικη εμφανιση?Καλα τα τραγουδια ξερουμε.

Πεστα στο Γρακχο αυτα να γινει μπουρολοτο!!!χαχαχα…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΑΑΑΑΑΑν!!!Ευχαριστω πολυ,γεια σας…

Απίστευτοι οι Priest! Είναι θεός ο καραφλός κλπ κλπ!!! Δεν έχω λόγια να περιγράψω! Μπορεί να μην είπαν 1-2 τραγουδάκια που περίμενα αλλά και πάλι ήταν γαμιστερά!!!

Υ.Γ. : Υπήρχε t-shirt της συναυλίας? (official mercantise και καλα, από αυτα που αγοράζεις από μέσα απο τον συναυλιακό χώρο μόνο και δεν τα βρίσκεις αλλού και όχι τα απ’έξω-απομιμήσεις).

ok αυτο που ειδαμε δεν περιγραφεται με λογια μιλαμε για απιστευτη εμφανιση!!!δεν την παλευω να περιγραψω αναλυτικα γιατι ειμαι χωμα για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι οσοι ειμασταν εκει(δυστηχως μικρη προσελευση) θα το θυμομαστε για παααααρα πολλα χρονια!!:slight_smile:

συναυλιακο ριπορτ:

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

αυτο που λεει ο γιατρος βασικα

απιστευτος ο Halford :respect:, πραγματικα ουτε το φανταζομουν οτι ακομα θα ηταν ετσι η φωνη του, εκπληκτικος μεχρι το τελος.l

Kοσμο δεν εχω ιδεα,σιγουρα παντως επεσε τζαμπολα,απτους priest εμπαιναν 2 με 1 τικετ.ο ηχος του χωρου μου φανηκε πολυ καλος,δε κουραζε καθολου.η εμφανιση απλα γαμησε:D

υπηρχε μωρε ενα περιπτερακι πηγαινοντας προς τη σκηνη,ταχαν τσιμπησει πολυ στις τιμες ομως

κ καθομαι τωρα κ σκεφτομαι (απλυτος κ νηστικος ακομα) οτι αν εγω, που πριν την ανακοινωση της συναυλιας ειχα ακουσει τα βασικα απο πριστ, περασα τοσο γαματα τι να πουν κ οι φανς… μιλαμε για απιστευτα πραγματα… ψαχνω να πω κατι για τη συναυλια κ δε μου βγαινει τιποτα, οτι κ να πω θα ειναι λιγο…

οι whitesnake ειχαν πολυ καλη αποδοση κ διαθεση αλλα κακο σετλιστ κ εχασαν πολυ απ’αυτο…τους αλλους δεν τους ειδα καθολου,συνειδητα…

ΡΕΕΕΕΕ τι ήταν αυτό σήμερα???
Ο Ρομπ είναι σε απίστευτη φόρμα!Μου έλεγαν φίλοι μου απο εξωτερικό διάφορα, αλλά δεν τον περίμενα ΤΟΣΟ καλό! Τους έχω δει κάπου 15 φορές μετά reunion και τόσο καλό Χαλφορντ δεν έχω πετύχει.
Ο κόσμος ΦΟΒΕΡΟΣ.Είδα τώρα(δεν ήθελα πριν το λάιβ) βίντεο πχ απ το painkiller σε φεστιβάλ άλλων χωρών και … ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!
Τα υπόλοιπα αύριο.

[SPOILER]Για τους μεταλοπατέρες που ντε και καλά να με ξενερώσουν με τα ‘‘δεν είναι priest αυτό κλπ κλπ’’ δεν έχω να πω κάτι.Ας ρωτήσουν οποιονδήποτε ήταν σήμερα στη συναυλία.:naughty: [/SPOILER]

τι ήθελα και άνοιξα τον υπολογιστή τέτοια ώρα…?? καλύτερη εμφάνιση priest λέει.!! 8O

Μπηκα στο prophecy, ενω τα υπολοιπα 7-8 τραγουδια τα ακουσα αρκετα καλα απεξω. Μιλαμε χεστηκα πανω μου!!! Απιστευτη εμφανιση, καραφλος πολυ πολυ καλυτερος απο το 2008, ηχος ανωτερος απο το 2008, setlist πηγα ΜΟΝΟ για την τριαδια Beyond the Realms of Death - SENTINEL - Blood Red Skies και νταξει ευτυχως που το δα αυτο το πραγμα! Aπλα, εν μεσω παροξυσμου μου περασε μια σκεψη οτι ηθελα να ταν ο ΚΚ, κι ο οχι ο καινουριος να κανει τα δικα του… Αυτο.

Παρολα αυτα, ευχομαι η ολοψυχα η συναυλια να μπηκε μεσα, να μεινουν απληρωτοι οι υπευθυνοι ασφαλειας κ στ @@ μου ο,τι κι αν πειτε…