το πως μπαίνουν με το rapid fire πάντως πραγματικά καταπίνει πλανήτες.
βασικα 10 κ 10 βγηκαν κ τελειωσαν 12 κ 25!συναυλια που αρχιζει νωριτερα λολ
Αυτά είναι. 2 ώρες κ ένα τέταρτο ατελείωτης, ανυπολόγητης, δυσθεώρητης, ανείπωτης και ανέκφραστης χεβυμεταλάδικης κάβλας.
απο κοσμο τι ειχε?
7.000 είναι μία αισιόδοξη εκτίμιση
Τόσο λίγο;;;
Ρε χωρίς πλάκα περιμένα πολύ παραπάνω!!! Και Σαλόνικα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο πολλοί!
κάπου εκεί, δεν είχε πολύ κόσμο. ειδικά πριν βγουν τα φίδια είχε πολύ λίγο.
εμένα γιά τα δεδομένα μου φάνηκε υπεραρκετός ο κόσμος, έχω εξηγηθεί και πιό πάνω
Κι εγώ τόσο λέω. Κάνα 7, μαξ 8 λόγω αύξησης φπα και κεφαλικού φόρου.
έφτασα προς το τέλος των firewind. το πρόγραμμα το βάλανε νωρίτερα και αναρωτιέμαι πως έγινε αυτό. τα πήρα τόσο άγρια όμως, μια φορά δεν μπορούν να 'ναι ακριβείς οι καραγκιόζηδες.
opeth πολύ καλοί απόδοση και ο ήλιος έκαιγε για το γκέικο βαριεστημένο κοινό. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ:!:
whitesnake μετά δεν έχω ακούσει πάρα πολύ, πάντως η φωνή του converdale με ξεκούφανε σε κάποια σημεία και τα σόλο κιθάρων/ντράμς ήταν απλά αυνανισμός.
METAL GODS!!! ντάξει ένιωθα την σκηνή ότι ήταν πολύ μικρή για τον λόγο που την παρακολουθούσα μισή. χωρίς downing φαίνονταν ΤΟΣΟ άδειοι…η απόδοση τους ήταν πάρα πολύ καλή, γμστρό λάιβ, η εμφάνισή τους στην αρχή ήταν…δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα…
Θεέ χάλφορντ, τα λόγια μου είναι περιττά. το painkiller το τραγούδησες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη(όσο έχω δει σε βίντεο στο γιουτούμπ, γιατί δεν τους έχω ξαναδεί). αυτήν την στιγμή νιώθω τόσο μαστουρωμένος και λίγο ήθελα για να πάρω πένα από το χέρι του τίπτον έδωσε στον διπλανό και έφυγε από την άλλη μεριά πάλι.
ήταν πολύ ευγενικοί εκ μέρους της διοργανώτρειας εταιρείας να μοιράζουν νερα στο κοινό. όλοι όμως είχαμε καταϊδρώσει, λες και μας ήρθε παλλίροια από την θάλασσα.
Ας πω και γω τις εντυπωσεις μου απο χθες.
Opeth δυστχως προλαβα μονο 2 τραγουδια, αλλα φανηκαν σε καλη βραδια.Τους θελουμε σε club να τους δουμε οπως πρεπει.
Whitesnake δε μαρεσουν αλλα οι φαν το διασκεδαζαν, ας κρινουν αυτοι.
Priest τωρα, δε θα μεινω στην επικη εμφανιση τα ειπαν αλλοι πριν απο μενα,ολο το setlist απο αλλο πλανητη, υμνος διαδεχοταν τον υμνο, και ο halford σε εξαιρετικα επιπεδα. Ο κοσμος τωρα ,τουλαχιστον εκει που ημουν εγω 4η σειρα δεξια ,οχι μονο ψοφιος σε τραγουδια οπως blood red skies,αλλα και μερικοι να τσαντιζονται λεει με το σπρωξιμο και αλλοι να κανουν νοημα ξερω γω ‘ηρεμησε φιλε’ σε τραγουδια οπως painkiller.Πρωτον αν θες να παρεις βιντεο,ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ,τι μου καθεσαι σχεδον μεσα στα πιτ ,και απαιτεις να μην πεφτουν πανω σου και κουνηθει η 3pixel καμερα.Δευτερον αν δεν αντεχεις το σπρωξιμο,ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ,painkiller και breaking the law παιζει, εκκλησια θα το κανουμε; Κατα τα αλλα εξαιρετικο live,θα τη θυμαμαι τη βραδια για πολυυ καιρο.
βλεπω βιντεακια στο γιουτουμπι κ ξαναπροσκυνω… :bow2:
τι μας εκανες χτες ρε καραφλα…
Τραβήξτε το κατά της διοργανώτριας εταιρίας και κατά αυτών.ΜΗν το αφήσετε έτσι.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.διοργανώτρια εταιρια είναι η Detox.
Τωρα ειναι αργααααα, αγαπη μου γλυκια…
Ρε παιδια πατε καλα; Σας βαρανε οπως λετε κατι τυποι και καθεστε; ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τηλ στους μπατσους για μηνυση και αυτοφορο. Τωρα εκ των υστερων δεν ξερω εαν μπορειτε να κανετε κατι γιατι θελετε μαρτυρες κτλ και (ω τι περιεργο) θα εχουν και αυτοι μαρτυρες που θα αρνουνται τα παντα…
Εαν ισχυει παντως αυτο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια καταγγελια στην εταιρια και στα media πρεπει να την κανετε.
Συμφωνώ ότι κανείς δεν έχει κανένα μα κανένα δικαίωμα να βαράει τον κόσμο. Αν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα, δεν πρέπει να μείνει έτσι το πράγμα. Καταδικαστέο.
Απλά δεν βλέπω άλλους να το καταγγέλουν ή να το επιβεβαιώνουν το γεγονός, γι αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Άλλο τόσο καταδικαστέο είναι όμως το να προσπαθείς να μπουκάρεις τσάμπα με το έτσι θέλω σε μια συναυλία, ενώ ο άλλος που είναι μέσα έχει πληρώσει.
Έχεις λεφτά, πας. Δεν έχεις, δεν πας.
Αν μπαίναμε όπου θέλαμε, τότε θα παρακολουθούσαμε 100 συναυλίες κάθε καλοκαίρι… Όχι 3-4-5 όπως τώρα, ο καθένας με τα κουμάντα του.
Επίσης αν μπαίναμε όλοι έτσι, δεν θα γινόταν καμία συναυλία, γιατί καμιά εταιρία δεν θα αναλάμβανε να διοργανώσει κάτι, να κλείσει συγκροτήματα, χώρους κτλ κτλ χωρίς να πάρει 1 ευρώ.
σαυτό το thread έχουμε μιλήσει για το θέμα “πληρώνω/μπαίνω τσαμπέ”???
:lol::lol::lol:
Εντάξει όντως είναι χιλιοσυζητημένο και χιλιοειπωμένο.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την νοοτροπία…
Η αλήθεια είναι ότι 2 φουσκωτοί που ήταν στην είσοδο έξω έξω και απλά κοιτούσαν αν έχεις εισητήριο, με φόβισαν λίγο
Εάν είχαν βάλει αρκουδάκια της αγάπης να μοιράζουν σοκολατένια αυγά νομίζω δεν θα επιτύγχαναν τον στόχο τους…Just saying…
Και please, υπαρχει topic για το τσαμπε η οχι. Εας μιλισουν τα παιδια που ειδαν συμπεριφορες απο χτες…
το review μου λοιπόν της συναυλίας, έχει ως εξής:
[B]ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ, ΣΑΝ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΠ[/B]
[B]Firewind: [/B]απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
[B]Opeth: [/B]μέτριοι κάτω απο τον ήλιο.τους έχω δει και καλύτερα.ισως να φταίειε που δεν ειναι φεστιβαλική μπάντα -για τα γούστα μου-, ίσως οτι έπαιξαν νωρίς,δε ξέρω. δεν είχαν καιτονήχο με το μέρος τους
[B]Whitesnake:[/B] πρώτη φορά βλέπω τον coverdale σε τέτοια φόρμα. με έκανε να σκέφτομαι μήπως παίζει Playback. μπράβο τους!!!3η φορά που τους βλέπω και ομολοώ ότι για πρώτη φορά με αφήσαν με ανοιχτό το στόμα.
[B]Judas Priest: [/B]δώσανε ρ εσιτάλ…ότι και να πω είναι ίγο. ο νέος είανι ωραίος κ δεν φάνηκε διαφορά στη σκηνή με τον Κ.Κ. κ χαίρομαι γιαυτό γιατί αφού έγινε αναγκαστική εσωτερική αλλαγή και ο Κ.Κ. είναι αναντικατάστατος όπως κ ν το κάνουμε, απόδοσε τρομερά με αξιοπρέπεια τα κομμάτια.η μόνη μου ένσταση είναι στο Painkiller που δεν άκουγα καθόλου τη δεύτερη κιθάρα. τη χαμηλώσανε επίτηδες γ ν μην μπουκώσει ο ήχος;είχε τεχνικό πρόβλημα; (αν κ λίγο δύσκολο αφού στα υπόλοιπα ήταν σπαθί) δε ξέρω… ο καραφλός επίσης βρέθηκε σε τρομερή μερά και ειλικρινά δεν περίμενα να τον ακούσω να ερμηνεύει (δεδομένου της ηλικίας,των απαιτήσεων των κομματιών κπ) τόσο μα τόσο καταπληκτικό. όλη η μπάντα έδωσε ρεσιτάλ!!η καλύτερή τουε εμφάνιση (και αυτών) για εμένα κ χαίρομαι που ήμουν μέρος αυτής της συναυλίας.
[B]ΑΡΝΗΤΙΚΑ [/B]
- ο στενός χώρος για να μπει κανείς κ ο συνοσιτισμός στο βγες απο την είσοδο
- το παρκιν κ το φευγα μετα τη συναυία που ήταν θάνατος
- το πρόγραμμα είχε συγκεκριμμένες ώρες που ξεκίναγαν τα συγκροτήματα κάτι που δεν τηρήθηκε και οι μπάντες βγήκαν όλες νωρίτερα, με αποτέλεσμα να χάσω τους karma και τους μισούς firewind. γιατί;δεν πλήρωσα για αυτές τις μπάντες;άλο να το έκανα απο επιλογή μου. αλά αφού λες τότε ξεκινάει η ΄ταδε μπάντα και εγώ θέλω να τη δω αλλά δουεύω κ κανονίζω μήπως φύγω νωρίτερα κλπ γ ν προλάβω κ κάνεις όλα αυτά κ στο τέλος πας κ βλέπεις τη μπάντα που ήθελες να κατεβαίνει απο το σανίδι, είναι άδικο. απο την ίδια εταιρία το ίδι ο θέμα υπήρχε και στους deep purple με τον βασίλη, όπου έφτασα στο παρα πέντε και είχα χάσει τα 3 πρώτα κομμάτια του μπιλάρα.
- η σκηνή, ήθελε λίγο ύψωμα ώστε να εξυπηρετεί κ εμας τους πιο κοντούς για΄τι όπου κ να καθήσω, θα έχω πάντα κάποιον ψηότερο μπροστά μου να μου κόβει τη θέα στη σκηνή.
- οι σεκιουριτάδες που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ καθως έδερναν κόσμο που προσπαθούσε να μπει μέσα για τον α ή β λόγο. μπορόυσαν απλά να το σαταματήσουν αυτό χωρίς ξύλο γιατί αυτοί είναι ντουλάπες κ καλύτερα να τα βάζουν με όσους είναι στα μέτρα τους
- στο εισηήριο δεν είδα πουθενά να γράφει οτι απαγορεύεται να φέρω νερό και μπύρα στη συναυλία, κάτι που απαγορεύτηκε απο τους σεκιουριτάδες. γιατί; με ρωτήσαν αν μου περισεύουν 4 ευρώ να πάρω ένα ποτήρι μπύρα ενώ μπορώ με 4 ευρώ να πάρω τρεις 500Ml; στο ροκγουεϊβ δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο θέμα, ούτε στο σόνισφιρ ούτε σε άλλη συναυλία άλλης διοργανότριας.
- η τιμή που ήταν τσιμπημένη για την εποχή μας αν αναλογιστεί κανείς πως στο ρόκγουεϊβ τους είχαμε δει το 2009 με 45 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) κ περισσότερες μπάντες.
bodytalk???
τον πέρασε στα χαφ?