Judas Priest-Nostradamus

Δεν θα ελεγα οτι ειναι αξιολογο κομματι αν και τα καλουτσικα σημεια του τα εχει γενικοτερα…Παντως παιδια πολυ μασημενη τροφη… [-X

Το τραγουδι το ακουσα 7-8 φορες προσεκτικα…

Με μία πρώτη ακρόαση μου άφησε καλές εντυπώσεις. Αν ήθελα να το χαρακτηρίσω θα έλεγα ότι κάπως έτσι θα ακουγοταν το painkiller αν έβγαινε από τους ίδιους όταν ήταν 60 χρονών. Καλό μεν, λίγο υποτονικό δε.

Συμπαθητικό τραγουδάκι! Πάντως ρε παιδιά, είναι παράλογο να περιμένετε ένα δεύτερο painkiller! Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο! Αν βγάλουν κάτι λίγο καλύτερο από το Angel Of Retribution, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος!

OMG ! P@P@RI@ apo tis liges…totally sucks #-o NOSTRA-DUMASS!!!

Spinal Tap…

εννοείται ότι δεν περιμένει κανείς κατι τέτοιο. Οταν είχε κυκλοφορήσει το Jugulator είχα σκάσει θυμάμαι στο φροντιστήριο και στα γουοκμαν μου είχα την κασσέτα με το άλμπουμ. Όταν με ρώτησε ο καθηγητής “τι ακούς?”, του απαντάω ότι βγάλανε οι Judas Priest νέο δίσκο. Η αντίδραση του ήταν "καλά, ζουν ακόμα αυτοί?"και εγώ του έβαλα το κομμάτι “Bullet Train”. Περιττό να πω ότι πρώτη φορά έβλεπα καθηγητη να κοπανιέται. Έχω μια διαίσθηση ότι αν γινόταν κάτι αντίστοιχο τώρα, με το νέο κομμάτι των Priest, μάλλον η αντίδραση του καθηγητή δεν θα ήταν η ίδια. Έντάξει βέβαια, με ένα κομμάτι δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά το μόνο που παραμένει σταθερό στην μουσική είναι η πρώτη εντύπωση.

Χαχαχαχαχχα

Σορρυ, δε γελαω με σενα. Αντιθετως. Τα λογια σου μου θυμιζουν κατι:

…το οποιο και κραζει συσσωμο το metal κοινο. Εν τω μεταξυ, αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι καν θυμουνται πως ηχει το Subterfuge.

Οσον αφορα το post του Fortune Teller, συμφωνω σε αρκετα σημεια. Κακα τα ψεμματα, κολλησαμε στο intro και το γελοιο refrain. Περισσοτερο μ’ ανησυχουν τα keyboards. Ακουγονται πιο ακυρα απ οτιδηποτε, και ειναι το μονο στοιχειο που λογικα θα υπαρχει στο συνολο του δισκου.

EDIT: Ξεχασα κατι πολυ σημαντικο. Οι Priest (τα τελευταια χρονια τουλαχιστον) ανεκαθεν διαλεγαν ακυρα κομματια για παρουσιαση / πρωτη γευση.

Σκεφτειτε τα χαρακτηριστικα παραδειγματα των Machine Man και Revolution…

Ρε γαμώτο, το ακούω και το ξανακούω. Δεν είναι άσχημο, ίσα ίσα, προσφέρει πολύ χτύπημα. Το μόνο αρνητικό είναι το “ρεφραιν”. Αλλά ο δίσκος θα γαμάει, έτσι πρέπει τουλάχιστον.

καλο ηταν, αλλα μεχρι εκει γιανα δουμε και τα υπολειπα. Και οντως οποως ειπε και ο Angmar το 2005 το “Revlution” ακοθσαμε πρωτο και πολλοι το εκραξαν αλλα ο δισκος τους αρεσε.

Προσωπικά δεν με χάλασαν τα πλήκτρα. Φαντάζομαι ότι και στο υπόλοιπο άλμπουμ θα υπάρχουν αλλά είμαι σίγουρος ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι κιθάρες. Πάντως η αλήθεια είναι οτι τους οπαδούς δεν τους πιάνεις πουθενά. Αν οι Priest παίξουν όπως στα Painkiller, defenders τους κατηγορούμε ότι αναμασούν το παρελθόν, αν προσπαθήσουν να πειραματιστούν λέμε ότι ξεμωράθηκαν.
Τα demolition και jugulator είναι από τα άλμπουμ που έχω λιώσει. Για εμένα μοναδικό τους μείον είναι οι ηλίθιοι στίχοι (άκου εκεί “so you motherfuckers want to race”!!!:lol: ) και οι χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες οι οποίες περιόριζαν τον Ripper live στα παλιά κομμάτια. Ναι έχουν κοφτά riffs αλλά κοφτά riffs έχει και το Grinder, yοu don’t have to be old to be wise κλπ.

Ειναι πολυ κουραστικο που επαναλαμβανεται συνεχεια αυτο το “NOSTRADAAAAMUS”, σαν συνολο ειναι μετριο κομματι,χανει σε καποια σημεια που ισως θα επρεπε να τα ειχαν δουλεψει περισσοτερο και πιο προσεκτικα. Δεν παυει ομως να ειναι 1 και μονο κομματι απο ολο τον δισκο οποτε δεν μπορουμε να πουμε κ τπτ.

Παρα πολυ μετριο κομματι,δεν θα κατσω να κανω συγκρισεις με παρελθον,ουτε με το μουσικο στυλ απλα ως κομματι δεν μου κανει το κλικ.περιμενω να ακουσω ολο το αλμπουμ…ιδωμεν…

μου φανηκε απλα οκ… μονο μην το γυρισουν σε τπτ γιουρο παουερις γενικοτερα σε ολο το αλμπουμ και ξενερωσω…
το εξωφυλλο απλα ΑΘΛΙΟ!!!

το εξωφυλο αν ειναι οντως αυτο που δειχνει ειναι πολυ μαπα…

Ε εδώ που τα λέμε δεν έχουν και καμιά παράδοση εντυπωσιακών εξωφύλλων οι Priest…

Περαν των Sad Wings, Brιtιsh Steel και Painkiller… οντως. Αντε και Sin After Sin.

Βασικα ειναι αναμεσα στις πιο κακογουστες μπαντες στο θεμα.:lol:

Edit: Εν το μεταξυ, για καποιο αδιανοητο λογο το αγαπημενο μου εξωφυλλο ειναι του ‘‘Screaming’’ :lol:

Και τα εξώφυλλα των Killing Machine και Ram It Down δεν είναι τόσο τραγικά…
Τα χειρότερα κατ εμέ είναι το αδιανόητο Defenders Of The Faith, και μετά το Turbo… (το οποίο είναι και άθλιο cd για τα standards των priest)

Πεηνκιλεριστικο τελειως. Καλο τραγουδακι, δε με τρελανε αλλα καλο.

δεν μ αρεσε…μετριο…

Μόνο και μόνο που δεν hardcor-ίζει σε φάση Jugulator, τότε είμαστε σε καλό δρόμο ούτως ή άλλως…

Θα πω την γνώμη μου όταν θα έχω περισσότερο υλικό στη διάθεση μου! :wink:

Πλάκα έχει πάντως που οι περισσότεροι συγκρίνουν με το Painkiller, λες και οι Priest όλα όσα έχουν κάνει ήταν επιπέδου Painkiller! [-X
Δηλαδή αν είχατε την ευκαιρία να βρισκόσασταν 20 ή 28 χρόνια πίσω στο χρόνο, όταν οι Priest έβγαλαν και μετριότατα albums με ψιλο-αδιάφορα singl-άκια, τι θα λέγατε; :-k