Δεν είναι και τόσο χάλια όσο το παρουσιάζουν μερικοί, νομίζω. Είναι πάντως «η χαρά του powerα»…
αϊντααααααααααααα τι ειν τουτο ρε?
E τοτε ειμαι ο δευτερος:D
Και ουτως η αλλως λογικα θα ακολουθησει και ενα τελικο mixαρισμα…
(Οντως τα πληκτρα ξεφευγουν λιγο απο Priest και πιανουν λιγο Dragonforce αλλα δε με χαλασαν ουτε αυτα.Και στη τελικη αναλογιστειτε οτι αυτο θα ειναι το χειροτερο κομματι του δισκου σα καλο single που σεβεται τον εαυτο του…)
E τοτε ειμαι ο δευτερος
Και εγώ είμαι ο τρίτος.
Αυτό που με χαλάει κάπως είναι το ρεφρέν.
Πάντως ο Rob τραγουδάει γαμάτα. Εννοείται ότι δεν έχει πλέον το εύρος που είχε κάποτε, αλλά μου αρέσει να τον ακούω να τραγουδάει και πιο χαμηλά. Tipton/Downing απλά φοβεροί.
Τώρα δεν νομίζω να πιστεύει κάποιος ότι οι Priest μπορούν να βγάλουν το νέο Painkiller, τέτοιοι δίσκοι βγαίνουν μια φορά.
Φαντάζομαι ότι πολλοί θα ξενερώσουν με το πομπώδες ύφος που θα έχει(απ’ότι φαίνεται) ο δίσκος αλλά είναι λογικό οι Priest να ακολουθούν αυτή την οδό λόγω του concept. Προσωπικά γουστάρω να τους βλέπω να προσπαθούν να περάσουν νέα στοιχεία στη μουσική τους ακόμα και στα γεράματά τους.
Ε, αυτο ειναι κατι που -πλην του ‘‘Angel’’- ανεκαθεν ως συνταγη χαρακτηριζε τους Priest. 8) Θα μου πεις, μεσολαβει κι ενα κενο 7 ετων καπου ενδιαμεσα…
Οσον αφορα το refrain ειναι οντως το πιο χαλια σημειο. Μα καλα, Νοστραντάμους βρηκε να λεει; #-o Που λεει ο λογος, και ‘‘Μπαμπη Σουγια’’ να τραγουδαγε σ’ αυτο το σημειο πιο ευηχα θα χτυπαγε.#-o :lol:
Οι κιθαρες παντως εχουν και μπολικα late-70’s στοιχεια… με αρκετα μοντερνα παραγωγη βεβαια.
ακριβως και εγω αυτο σκεφτικα.power κομματι ειναι.εμενα αδιαφορο μου φανηκε και το ρεφραιν κουραστικο…
δεν θα το’λεγα και power το κομματι, απλα ειναι speedaριστο heavy metal, κατι αναμενομενο δηλαδη απο Priest. ισως θα μπορουσε να’ναι και πιο γρηγορο και να ειχε μεσα περισσοτερες “ψηλες” απ’τον Halford, κατα τα αλλα ειναι νωρις ακομα για να κρινει κανεις, σαν κομματι δεν ειναι ασχημο.
Αδιάφορο κομμάτι. Γαμώτο…
εμενα παντως μ αρεσει αρκετα το κομματι
ΜΑΣ, ΜΑΣ, ΜΑΑΑΑΑΑΑΣ, Ο ΝΑΣΤΡΑΝΤΑΜΑΣ!
ban στον από πάνω … [-X [-X [-X
maiden θέμε άποψη …
το κοινό σου περιμένει …
Δυνατό,επιβλητικό,πομπωδες…Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται…
Ελιωσα :lol3: :lol3:
Βασικα το σκοτωσαν το κομματι σε καποια σημεια,θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο αλλα νταξ ας βγει ο δισκος και βλεπουμε.
μια χαρα ειναι το τραγουδι!αλλα αυτη η εισαγωγη με χαλαει…αλλα πιστευω πως οι metal gods θα τα σπασουν!!!και να μην ειναι καλο το cd…ειναι PRIEST!ΑΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…!:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :papas: :papas:
[FONT=“Franklin Gothic Medium”]Προβλέπω αλλαγές. Προβλέπω αλλαγές και ενέσεις καινοτομίας στο νέο δίσκο των ιερέων. Μόνο που για τους παλιούς οπαδούς θα είναι αποτυχημένος δίσκος και για τους καινούριους περσινά ξινά σταφύλια.
Οι νεωτερισμοί που θα δοκιμάσει ο Halford θα είναι οι ίδιοι νεωτερισμοί που δοκίμασαν οι μπάντες που τον κόπιαραν στο παρελθόν.
Δεν είναι απίθανο να είναι καλός ο δίσκος, αν και οι οιωνοί δε συμβάλλουν προς τα εκεί. Απίθανο είναι να γίνει αποδεκτός…[/FONT]
Eμένα μου άρεσε σχετικά… Την εισαγωγή την προσπερνώ, αν και μάλλον θα χει πολλές τέοιες το άλμπουμ. Γενικά όμορφα πράγματα στις κιθάρες, και καλό ρεφραίν… Μόνο αυτή η επανάληψη που είπαν και τα άλλα παιδιά λίγο χαλάει, αν και δεν με ενοχλεί τοοοσο όσο άλλους…
Δεν έχει και τόσο σημασία. Ας ακούσουμε το άλμπουμ… Αναμονή
Εγώ δε βιάζομαι να κρίνω, γιατί θυμάμαι πως και το singlάκι “Revolution” από το “Angel Of Retribution” δε μου’χε αρέσει καθόλου, αλλά ο δίσκος ήταν πολύ καλός…
Στην αρχή μου φάνηκε απλώς καλό, με περισσότερες ακροάσεις όμως ανεβαίνει στην εκτίμηση μου.
μην ειστε στενομυαλοι ρε!αν περημενετε επαναληψη του ενδοξου παρελθοντος, θα περημενετε για παντα!καλο ειναι που δεν ιδιο με το προηγουμενο αλμπουμ!ποιο ειναι το προβλημα με τις ατμοσφαιρικες εισαγωγες και τα intros?μια χαρα κομματι(αρα) ειναι!απο τα συγκροτηματα πρεπει να περημενουμε καλη μουσικη!οχι την ιδια συνταγη συνεχεια με λιγο διαφορετικα υλικα καθε φορα…