Την deluxe edition (cd’s+48 Page hardbound booklet) να την περιμενεται γυρω στα 25 ευρα.
Την super deluxe (cd’s+lp’s+poster+γυρο απ’ολα)…γυρω στα 65…
Μετα απο 2-3 ακροασεις μου φαινετε ακομα χειροτερο απο το ομωνυμο:?
Ύστερα από λιώσιμο τουλάχιστον 40 φορών, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Χωρίς να είναι τίποτα το συγκλονιστικό, όταν έχει αυτό το παλιό 100% Priest συναίσθημα, 0% hardcor-ίστικες πειραματικές παπαριές, τη ζεστή φωνή του Halford και χαλαρό mid-tempo ρυθμό, προσωπικά δεν θέλω τίποτα άλλο!!!
Πάμε γερά ρε γερόντια! :thumbup:
Εμενα δεν μου πολυαρεσε ,θα το χαρακτηριζα καπως αδιαφορο.:-s Καλο μεν γενικα σαν κομματι αλλα δεν μπορω να πω οτι τα σπαει κιολας.Βεβαια αυτη την γνωμη σχηματισα με τις πρωτες ακροασεις,θα το ακουσω περισσοτερες φορες.
Χα, φλασια, οι αρχη μοιαζει με την αρχη του No remorse (Metallica).
Βασικα, εφοσον ο δισκος ειναι κονσεπτ, θα πρεπει να περιμενουμε να τον ακουσουμε ολον απο αρχη μεχρι τελος. Μονο ετσι μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Μετριο στη καλυτερη περιπτωση.
Το ακουσα προχτες, χτες, σημερα…
Δεν.
ουτε καν μετριο, ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Νομιζω πως θα επρεπε να μεινουν σε ριγιουνιον περιοδειες και συλλογες που θα ειχαν κανα 2 καινουργια.
Κριμα να πεφτουν τοσο χαμηλα. Αν και ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν, παντοτε τους εκτιμουσα.
Τωρα οχι?Επειδη ακουσες 2 καινουρια τραγουδια που δε σου αρεσαν?
σου καθεται αμεσως με την πρωτη ακροαση κ γιαυτο τον λογο αν το ακουσεις 2-3 φορες το σκυλοβαριεσαι…
μονο τα κουπλε ειναι ωραια αν κ θυμιζουν καργα painkiller…η εισαγωγη μ φαινεται πολυ ξεκαρφωτη…κ η φωνη του rob στις εναρκτηριες νοτες φαλτσαρει καπου…λιγο…
Ακομα τους εκτιμω για το τι εχουν βγαλεικαι για αυτο ακριβως το λογο, θεωρω μεγαλη μουφα να τους βλεπω να παιζουν @@ριες. Αν ηταν καποιας αλλης μπαντας απλα θα κοροιδευα. Δλδ πες με, ποσο φτιακας πρεπει να ειναι καποιος για να βγαλει κονσεπτ για το νοστραδαμα ? οκ, αν ημουν 13 θα λεγα ΚΟΥΛ αλλα…
και τι ειναι αυτο το μοιρολοι στην αρχη?
Ειπαμε μεγαλη μπαντα, αλλα ως ποτε? Δεν ειναι και οι Stones!
Περι των παραπανω (μεγαλη μπαντα κτλ), κοιτα εμενα μια χαρα μ’ αρεσε και το Jugulator, και το Demolition. Ειδικα το Jugulator εχει ενα Cathedral Spires που μαμαει δε ξερω και γω τι. Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.
Δε μ αρεσει να προδικαζω, αλλα κοβω απο τωρα τι θα γινει. Θα χουμε ενα διπλο αλμπουμ με 6-7 (ας πουμε) σουπερ κομματια και πολλα που θα ναι στη φαση ‘‘οκ’’ / ‘‘τρωγεται’’. Αν γινει ετσι, θα ναι τουλαχιστον κριμα.
Σ’ ενα μηνα το αργοτερο θα ξερουμε.
Aν είναι έτσι όπως λες δε θα απογοητευτώ τόσο…
Εγώ εξαρχής φοβάμαι κάτι χειρότερο
Ακουσα το δευτερο κομματι…Ενταξει ωραιο αλλα οχι τιποτα το ιδιατερο(με την πρωτη ακροαση) ελπιζω ο δισκος να μαμαει και να κλεισει στοματα…Καλα βασικα και το πεινκιλερ να βγαζαν χωρις να το χαν βγαλει τοτε παλι θα τρωγαν θαψιμο…το τιμημα του να εισαι μεγαλο συγκροτημα…
Μωρ’ αν γινει ετσι θα απογοητευτω απο αλλη αποψη. Απο καιρο το σκεφτοντουσαν αν θα το πανε για μονό ή διπλο CD. Και ρε μεγαλε… αν ‘‘το χεις’’ το διπλο, με γεια σου και χαρα σου να το βγαλεις. Αλλα αν δεν… βγαλε εκει ενα δισκο μπομπα κι ας ειναι 30 λεπτα η διαρκεια του! Μη το γεμιζεις με φιλλερς…
π.χ Reign in blood
Ενα απο τα βασικα λαθη των Metallica στο Reload & St.Anger και στο Load αν θελετε.
Αν και το Load το θεωρω δισκαρα.
Θα γουσταρα τρελα αυτο που λεει ο Ανγκμαρ.7-8 τραγουδια και τα μυαλα στο μπλεντερ !
Εκτός άν είναι όλα τα κομμάτια του ίδιου επιπέδου… :?
Επισης τα 7-8 “σουπερ” κομματια μπορει και να ειναι διαφορετικα για καθε ακροατη.
^ Σωστά… Απλά ok, ας πούμε πως το ομώνυμο μιας και δεν άρεσε σε κανένα είναι μάλλον αντικειμενικά χάλια…