Καταλαβαινω βεβαια πως το εννοει ο Ανγκμαρ, ειναι καποιοι δισκοι που “κραζουν” οτι επρεπε ειτε να εχουν καποια κομματια λιγοτερα ειτε μικροτερες διαρκειες.
Αντικειμενικά χάλια?:?
Μέτριο προς καλό το λέω εγώ πάντως.
Τέλοσπαντων ρε παιδί μου, έστω… Κανείς πάντως δεν ξετρελάθηκε…
εγω μπορω να πω πλεον οτι το εχω παθει λιγο αυτο με το ομωνυμο…
Το αλμπουμ μια χαρα φενεται να ειναι με βαση οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα.Ωραιεσ κιθαρες εχει πιασαρικο ειναι αυτο μπορουν αυτο κανουν οι πριστ και τπτ παραπαανω (στη φαση που ειναι).Τι περιμενετε δλδ να βγαλουν παινκιλερ?Μικρα παιδια ειστε?Δε γινονται ατα τα πραματα.Αξιοπρεπεστατα τα τραγουδια,πιστευω και το υπολοιπο αλμπουμ ετσι θα ειναι.Δεν ειναι δισκος που θα κατσεις να τον λιωσεις,δισκος για μια διο εβδομαδεσ ακροασης θα ειναι και μετα οταν το ξαναθυμηθεις.Ε πως να κανουμε τωρα?Ασ ειμαστε λιγο προσγειωμενοι.
Νταξ, αποψεις. Εσυ το παραπανω το λες αξιοπρεπεστατο, εγω υπο του μετριου.:lol:
Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ άλλος εκτός από μένα που γουστάρει την μέγιστη αυτή κομματάρα!!! Οι περισσότεροι priest φανς ούτε καν έχουν ασχοληθεί με αυτό το cd.
Λοιπόν το ομώνυμο κομμάτι του νέου album είναι κατ εμέ μέτριο, το χαλάει η εισαγωγή και το συνεχόμενο “nostradamus”. Στα μείον επίσης το ότι θυμίζει πολύ painkiller. Κατά τα άλλα χώνει άγρια και δεν είναι κακό. Μέτριο.
Το “Visions” απ την άλλη το βρίσκω πολύ καλό κομμάτι. Καλοί στίχοι, μαμάτη μελωδία, ωραίος και ο Rob. Δίνω ένα 8/10 σε αυτό το κομμάτι.
Ελπίζω απλά στον όλο δίσκο να μην υπάρχει κομμάτι χειρότερο από το “Nostradamus”. Καλή προσπάθεια μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα 2 αυτά δείγματα ο δίσκος είναι μέτριος προς καλός.
Κατεβασα σημερα και τα 2 κομματια (nost.&visions), ακουγονται αρκετα καλα, αν και με 2 μονο κομματια συμπερασμα δεν βγαινει…βεβαια, αποσμασματικα δεν μπορει καποιος να κρινει ολο το αλμπουμ, περιμενω να βγει κανονικα για ολοκληρωμενη αποψη…
Σε καποιο αλλο θρεντ ειχε αναφερθει οτι η ολη φαση της σωστης ακροασης ενος αλμπουμ εχει χαλασει τωρα με τα ιντερνετς…δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο, ας περιμενουμε πια να βγει οποιοδηποτε αλμπουμ και μετα να το εκθειασουμε/κατακρινουμε…
Ε και παλιά δεν κυκλοφορούσαν cd singles και αντίστοιχα lp με 1-2 κομμάτια από το επερχόμενο cd μιας μπάντας? Δεν νομίζω ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα βλάπτει πιο πολύ το ίντερνετ.
Απο τον νοστραδαμο με χαλασε μονο η επαναληψη του ονοματος στο ρεφρεν και το αθλιο σολο με τα πληκτρα.ελεος, ισως το φτιαξουν αν και δεν νομιζω.Το τραγουδι γενικως ειναι πολυ καλο, ανετα εμπαινε μεσα στο angel of retribution, judas rising δεν ειναι ομως.
Το δευτερο κομματι ρε παιδια καλο ειναι αλλα μεχρι να μπει το ρεφρεν ειναι ιδιο με το in dark plces απο τους θεους crimson glory,για ακουστε το λιγο.Ολοιδιο το μαμημενο!
Το περιμενω τον δισκο πως και πως.
Α ναι, το jagulator το λατρεψα σε 5 κομματια.για το cathedral spires κοβω φλεβες,οπως επισης και για το Lochness,θεε τι κομματαρα.
Ρε συ φιλε angmar δε μπορουν βγαλουν κατι παραπανω οι πριστ.Μεχρι εκει φτανουν.Καλοφταγμενα τραγοθδια θα εχει να τα κουσεις μια φορα και ως εκει.Δε περιμενω να ξανακανουν το θαυμα του pain.Γιατι και τοτε θαυμα ηταν που κυκλοφορησε τετοιο αλμπουμ με δεδομενο το φιλινγκ και το θφος των προηγουμενων δισκων.
Μπα οι Priest ειχαν αρχισει ν αμερικανιζουν τον ηχο τους απο νωρις, και να το σκληραινουν απ’ το Ram It Down. Απ την αλλη το αγαπημενο μου Priest album ειναι το Screaming, οποτε δε θα το λεγα θαυμα. Ισα ισα, τωρα που το σκεφτομαι μ αρεσει περισσοτερο και το Sad Wings Of Destiny και το Defenders Of The Faith.
Παντως θα ηθελα να ημουν οταν εβγαινε το Painkiller. Να γυρνουσα σπιτι εχοντας τον μολις παρει και ενω εχω ακουσει και λιωσει ηδη τα προηγουμενα Πριστ, να το εβαζα να τον ακουσω και να εμενα καπως ετσι: :eek: :o μετα: και μετα: :bow2:
Hταν πραγματικα μια πολυ ισχυρη κατραπακια στον χωρο του μεταλ, ποσο μαλιστα το οτι δεν ηρθε απο μια ανερχομενη δυναμη, αλλα απο ενα συγκροτημα που ηταν ηδη 15 χρονια στον χωρο και δεν ειχε βγαλει ποτε κατι τοσο σκληρο. Το θεμα ειναι οτι μετα δημιουργησε εναν πολυ ψηλο πυχη για ολες τις επομενες δουλειες τους.
Το ομονυμο του Nostradamus ενω εχει μερικα πολυ καλα στοιχεια, δυστυχως το χαλανε μερικα “ακυρα” στοιχεια (οπερετικα φωνητικα, μερικα πληκτρα και κυριως το αθλια συνεχομενα επαναλαμβανομενο ΝΑΣΤΡΑΝΤΑΜΑΣ ΝΑΣΤΡΑΝΤΑΜΑΣ).
Α κοιτα, εκεινη την εποχη μια μεριδα των παλιων Priestαδων ειχε ξενερωσει επειδη οπως ανεφερε δε γουσταραν την ολη ‘‘speed metal’’ φαση. Γι αυτους δηλαδη οι Priest ειναι μεχρι και το Ram It Down!
Αν ψαξεις στο νετ παιζει να πετυχεις και αντιστοιχες ιστοριες.
Σημερα ακουσα τα καινουργια κομματια…Ηχητικα ακουγονται μια χαρα…Εχουν μπολικο power μεσα και ειναι εμφανης η προσπαθεια των priest να κανουν κατι διαφορετικο…Φυσικα εννοειται καμμια σχεση με τα παλια albums…Το πρωτο δειγμα δεν ηταν ασχημο αλλα φυσικα θα πρεπει να δουμε ολοκληρωμενη την δουλεια πριν βγαλουμε οποιαδηποτε συμπερασματα…
το Visions να πω την αληθεια δεν μ’αρεσε τοσο…αλλα ηταν αναμενομενο να προσπαθησουν να κανουν και σ’αυτο το album κατι διαφορετικο, το συνηθιζουν…
Ακουσα νεο track. Πολυ διαφορετικο. Πιο επικο, ορχηστρικο, και καθολου μεταλ.
Περιμενουμε περισσοτερες λεπτομεριες παρακαλω…