Χμ. Ψιλοαδιαφορο. Πω ρε γμτ.
Ποιο ειναι αυτο το song? Leak ειναι?:-s Οχι τπτ αλλο να το ακουσουμε για να δουμε σε τι επιπεδα κινειται κ αυτο το κομματι σε σχεση παντα με τα αλλα 2.
Ηi,πρωτο ποστ,ειπα να το κανω στους πριστ…το ομοτιτλο μου αρεσε,μου αρεσε κ η εισαγωγη(δεν ηταν πριστ,ηταν κατι το διαφορετικο ομως,μου εκατσε μαλλον καλα στο αυτι) αλλα το δευτερο δε μου αρεσε καθολου…με απογοητευσε βασικα,πολυ αδυναμο για πριστ μου φανηκε κ δεν μου εμεινε κιολας τπτ,μετα που το ακουσα μια-δυο φορες…βεβαια,κονσεπτ αλμπουμ ειναι,ισως σαν συνολο να δενει καλα,δν ξερω…αναμενουμε…
Λεγεται War.
υπαρχει πουθενα,ή θα το περιμενουμε απο κανενα Myspace κ αυτο ?
Αν οντως ειναι αυτο το κομματι τοτε τι να πω,μαλλον κατι δεν παει καλα. Μα ουτε καν ενα σολο δεν εχει το war?:-s Eντελως αδιαφορο και ασχετο κομματι,δλδ δεν θυμιζει σε τπτ εστω κ λιγο απο priest.Νωρις ειναι βεβαια για να αρχισουμε να λεμε οτιδηποτε ομως απο αυτα τα 3 κομματια πηραμε μια γευση.:-k [-X
O halford κακος ρε γμ…
Χμ κοιτα, κατεληξα σ’ ενα συμπερασμα. Πλεον προτιμω ν ακουσω ολοκληρο το δισκο, μιας και τα τρια κομματια μεταξυ τους ειναι αρκετα ακυρα. Συνεπως το καθε συμπερασμα θα 'ναι τουλάχιστον βεβιασμενο…
Το μεγαλο μειον ειναι οτι το καλυτερο / most favorite τρακ αδιαμφισβητητα ηταν το Nostradamus, το οποιο υπο αλλες συνθηκες παιζει μπαλα σε επιπεδα ‘‘απλα καλο για Priest’’. Και μου φαινεται οτι προσπαθουν να ευχαριστησουν τους παντες, πραγμα σιγουρα οχι καλο.
to war μου φανηκε σαν πολυ μεγαλο πρελουδιο :? ,
το visions αδιαφορο ,
αλλα το ομοτιτλο το βρηκα μεγαλη κομματαρα!!
Δε μπορω να καταλαβω γιατι σκατε γιαυτο το τραγουδι.Κονσεπτ αλμπουμ ειναι και χωροδιακα θα εχει και ινστρουμενταλ και απολα.
Δεν σκαμε,απλα λογικο ειναι μετα απο τα 3 πρωτα κομματια που βγηκαν και κατα γενικη ομολογια δεν ειναι κατι καλο να υπαρχει μια περιεργη αισθηση σαν πρωτη γευση απο τον δισκο που αναμενεται να βγει.:-s :-k
Τελείως αδιάφορο το κομμάτι… Δεν έχει κάτι να σου μένει… Ο Halford τραγουδάει σε πολύ χαμηλό επίπεδο… Δηλαδή, αν είναι έτσι στο δίσκο, live πώς θα είναι?
Γενικα στο net ισως βρειτε κομματια του δισκου. Προσωπικα εχω το προμο απ την Τεταρτη και του ριχνω διαδοχικα αυτιες. Θα πω τρια πραματα γι αρχη:
-
ΔΕΝ ειναι αυτο που θα περιμενε ο μεσος οπαδος των Priest. Σε γενικες γραμμες μιλαμε για ενα σχετικα χαλαρο / mid tempo δισκο.
-
Εχει fillers που μακαρι να λειπανε. Επρεπε να το στριμωξουν σε μονο CD.
-
Το Alone ξεφτυλλιζει ξεδιαντροπα και το Persecution οργωνει.
Ραντεβου next week. Θελω να τ’ ακουσω καμια 10ρια φορες ακομα πριν αναφερω τιποτε αλλο.
Sorry για την ερωτηση αλλα τα fillers τι ειναι???
Fillers λέμε τα κομμάτια που δείχνουν να είναι ένα επίπεδο κάτω από τα “καλά” ενός δίσκου και απλά μαπίνουν για να συπληρώσουν τη διάρκεια του CD.
Το Alone διαθέτει περίσσιο συναίσθημα και refrain-αρα , αλλά επαναλαμβάνεται όλη την ώρα!
Προσωπικά μου αρέσει τρομερά, αλλά πολλοί θα πουν ότι δεν είναι τραγούδι, αλλά ένα refrain στο repeat… :dunno:
To Persecution δεν μου λέει και πολλά… :roll:
Σκεψου οτι το Persecution και το Nostradamus ειναι οι speed metalιες του δισκου.
Ρε γμτ. Ο δισκος δεν ειναι κακος. Αλλα το τραβανε πολυ.
Αυτο ομως θα μπορουσε να λειτουργησει (και για μενα οσα εχω ακουσει μαλλον λειτουργει) προς οφελος. Δηλαδη σε ικανοποιησε περισσοτερο το ΑΟR
Εγω απο ενα προμο με 9 τραγουδια που ακουσα ο δισκος δειχνει να ειναι αρκετα καλος.Πανω κατω ετσι τον περιμενα.Απο το προηγουμο ενο νομιζω ειναι καλυτερο.Εχει φιλινγκ ο δισκος και αυτο ειναι καλο,εξαλλου ειναι κονσεπτ.Τωρα περιμενς να ακουσω και το υπολοιπο για να εχω πληρη αποψη.Αυτο μπορουν να κανουν οι Πριστ και το κανουν αξιοπρεπεστατα,αλλα συγκροτηαματα στα 60 τοτς δε τολμουν ουτε περιοδιες,οποτε μπραβο τους.
Με ξενέρωσες
Δυστυχως η γνωμη μου με οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα(δλδ τα 9 κομματια προμο που ειπες + τα αλλα που ειχανε βγαλει πιο μπροστα) ειναι μετρια πραγματα,δεν δειχνει να εχει δυναμη ο δισκος,δεν εχει δυνατα σημεια,ειναι σε αργο tempo αρκετα απο τα κομματια αλλα το χειροτερο ειναι πως δεν κανουν αισθηση,ειναι αδιαφορα.Επισης πολυ πληκτρα χρησιμοποιουν και δεν τους παει.:-s :-k Θα δουμε οταν θα κυκλοφορησει ο δισκος πως θα ειναι σαν συνολο.