Judas Priest-Nostradamus

Entaksei toso megaloprepos diskos apo Priest den to perimena

Ta tragoudia einai epika k ola YMNOI

Perimeno k ta upoloipoa

Γι αυτον ακριβως το λογο δε ξενερωσα. Δηλαδη το συγκεκριμενο album βαση της δομης του σε καμια περιπτωση δεν ειναι αρπακολλατζιδικο και μια απ τα ιδια. Απ την αλλη, ειναι δισκος των Priest στο 100% του. Επειδη βαριεμαι να λεω τα ιδια πραματα, θα διαβασετε αναλυτικοτερα την αποψη μου στο επισημο κειμενο.

Ειμαι πνιγμενος αυτες τις μερες γμτ και το ακουω αποσπασματικα.

Το promo πόσα κομμάτια περιέχει, 9?:-k

Αχ, ας είναι καλό![-o< :vibrate: :razz:

Πάντως το ότι άλλαξαν το υπέρτατο λογότυπο μόνο ανυσηχητικό μπορεί να είναι…:frowning:

Δεν είναι οι Priest αυτοί παιδιά :-s

Από τα 9 κομματάκια που άκουσα μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Χαίρομαι που ακούω τους Judas να ψάχνονται στα εξήντα τους και μην κολλάνε στο παρελθόν τους. Στο κάτω κάτω άλμπουμ σαν τα Sad wings of destiny, stained class, defenders κλπ μια φορά βγαίνουν. Αν προσπαθείς να τα επαναλάβεις είσαι χαμένος από χέρι. Ανυπομονώ να βγει για να το ακούσω όπως πρέπει δηλαδή ακουστικά, βιβλιαράκι κλπ.

Οταν καποιοι αλλοι αρκουνται στο να βγάζουν best of η να ανακυκλωνουν τους εαυτούς τους,οι Priest αποδεικνύουν οτι και στα 60 τους δεν κολώνουν και βγαζουν concept δίσκο για την ζωη του Νοστραδαμου ντυνοντας τον με οτι πιο επικό και πομπωδες εχουν κυκλοφορησει ποτέ…Ευγε στου ιερείς του Heavy Metal…

Ισως επελεξαν να κανουν το κατι διαφορετικο.

Μα τα τελευταια 20 - 25 χρονια δεν εχουν βγαλει ιδιο δισκο. Πλην του Angel το οποιο ηταν ‘‘το αλμπουμ του reunion’’. Για συγκρινε τα Defenders, Turbo, Ram it Down, Painkiller, Jugulator, Demolition… Μονο το ‘‘Ram It Down’’ μπορεις να πεις οτι λειτουργει ως ‘‘συνδετικος κρικος’’…

Tελοσπαντων εγω απο αυτα που ακουσα δεν μαρεσαν στην πλειοψηφια τους τα κομματια,οχι οτι εχω απαιτησεις απο τους priest εν ετη 2008,αλλα ενταξει μεχρι στιγμης οι ενδειξεις για τον δισκο με βαση αυτα τα κομματια promo κλπ δεν ειναι και τοσο καλες.Σαφως και δεν κρινω κατι πριν καν να εχει κυκλοφορησει απλα μιλαμε με αυτα που εχουμε ακουσει.:-k

Με το διαφορετικο εννοω οτι κανουν concept album.

Εχετε δει το εξώφυλλο ή να το ποστάρω?

το’χουμε δει, καλυτερα μην το κανεις…

Εεεεπ διαβαζουμε και αλλοι Ροκ Χαρντ εδω:p :lol:

Nαι ηταν ενα μικρό δάνειο…:lol: :stuck_out_tongue:

OK…

Με πρόλαβες.

Το Visions ωραίο είναι, το ομώνυμο δε με τρέλανε. Πού βρήκατε το promo?

Πρώτη ακρόαση, πολύ καλή εντύπωση.
Αλλά ρε παίδες μήπως ισοπεδώνουμε τα πάντα; Concept δίσκος, χρειάζεται το booklet του, το χρόνο και την κατάλληλη ποιότητα ακρόασης. Κερδίσαν μια αγορά, λογικά τα ξαναλέμε τότε…

τι να μην ισοπεδωνουμε μωρε? ποια ποιοτητα ακροασης?

cocnept δισκος απο Priest…

…για τον Νοστραδαμο

στα 60χεσε…

οπως ειπε και ο χοκαμ

δηλαδη αμα ολοι οι στιχοι ειναι σαν το ομωνυμο, ναι τι να πω σιγουρα θελει και το booklet του.

το θεμα ειναι να χει χεβυ μεταλ κομματια που να γαμανε, ποιο κονσεπτ?

το ισοπέδωμα δεν αναφερόταν σε συμπεριφορές ή αντιδράσεις, αλλά στο τρόπο αντιμετώπισης - ακρόασης του δίσκου.

προσωπικά τα mp3 που έχω δεν είναι κατάλληλη ποιότητα και δεν συνηθίζω να κρίνω κάποιο δίσκο γράφοντας σε forums και στο msn.

θεωρώ είχα εκφράσει (και ακόμα έχω) τις επιφυλάξεις μου, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν θετικότατη.

εσύ κρίνε όπως καταλαβείνεις. simple.