Judas Priest-Nostradamus

ενταξει εγω θα κρινω με βαση το αν θα θελω να βαλω τα κομματια στο repeat (θα μου πεις αυτο ισχυει για ολους τους δισκους)

απλα λεω οτι το κονσεπτ μαλλον το βρισκω αδιαφορο και δεν νομιζω να επηρρεασει τη γνωμη μου προς το καλυτερο η το χειροτερο.

εμενα παντως μου φανηκαν παρα πολυ καλα τα κοματια του προμο.ενταξει μπορει να ειναι λιγο λοου τεμπο αλλα εχουν φοβερη ατμοσφαιρα και μουσικα ειναι γαματα.καλα ε εκει που περιμενα οτι θα ειναι ψιλομαπα τωρα το περιμενω με αγωνια

E???:bounce:

Check pm

Ναι αλλά δεν μπορώ να βγάλω τι λέει είναι Τούρκικα…

για οσους ενδιαφερονται(γτ εγω δν ενδιαφερομαι :stuck_out_tongue: )θα γινει παρουσιαση του δισκου αυριο το βραδυ στο metalzone στην εκπομπη του Κυριακακη στις 10…

Tι σταθμός?

εεεμ…
sorry…το url της εικονας εβαλα ο μαλακας :stuck_out_tongue:
αυτο ειναι το σωστο λινκ:
http://www.metalzone.gr/player/radioplayer.php?z=wmp&status=play

ΤΙ εγινε ρε παιδια με τον Νοστραδαμά?Ψοφησε?5 μερες εχει να γραφτει κατι:-k

μηπως επειδη δεν εχει κυκλοφορησει ακομα??

Ακουσα μια φορα ολο του αλμπουμ.Χεπερασε τις προσδοκιες που ειχα.Ειναι πολυ καλυτερο αποτι περιμενα.Ωραια τραγουδια,με το conept δε ξερω τι παιζει,ωραια σολο.Γενικα καλοφτιαγμενο αλμπουμ πολυ καλυτερο απο τον προκατοχο του.Μονο αρνητικο η διαρκεια του και ισως τα οπερατικα φωνητικα του Ρομπ που δε του πιγαινοθν πολι.

Που το ακουσες? Εχει διαρρευσει?

Εντιτ: Το βρηκα!!!

Εγω παντος απογοητευτηκα…δεν ξερω αν φταει η ηλικIα η ο κορεσμος…αλλα αυτος δεν ειναι δισκος priest…
ειναι κατι αλλο…κριμα την αναμονη…παω να βαλω το defenters of the faith…ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ KAI TA TORENT ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ

Eμενα παλι με αφησε πληρως ικανοποιημενο…
Πολυ ανωτερο του απλα καλου AOR… Τολμουν και κανουν κατι διαφορετικο οπως εκαναν στο παρελθον…
Εβαλαν ενα στοιχημα με τον εαυτο τους, τους οπαδους και την ιστορια και για μενα (τονιζω για μενα) το κερδισαν…

PRIEST PRIEST PRIEST PRIEST

Όντως είναι πολύ καλό album. Όντως δεν είναι οι συνηθισμένοι Priest. Πολύ ατμοσφαιρικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα τους, αλλά μου άρεσε! Η φωνή του Halford ταιριάζει με το συγκεκριμένο στυλ και τα τραγούδια είναι πολύ δουλεμένα. Βέβαια με 2 ακροάσεις και χωρίς στίχους/booklet δεν έχω κατασταλλάξει ακόμα.

Πάντως γουστάρω!! 8)

Metrio album distixos! Perimena kalitera pramata.
To perimena pio HEAVY! To sigouro einai oti den einai oute painkiller oute defenders oute screaming oute tpt apo ta palia.
To kalitero komati tou diskou einai ontos to nostradamus (i eisagogi tsakizei). Apo ki kai pera 2-3 komatia thimizoun pristila kai aksizoun na einai s’ena disko ton priest.Ti na po apogoiteftika, makari prin stamatisoun na vgaloun ena akoma kalitero disko!
Afti einai i gnomi mou san proto akousma bebaia, an kai sinithos otan protoakous ena kalo album ton priest poronese aptin arxi kai sou menoun ta tragoudia!

Αν είναι καλύτερο από το AOR τότε θα πρέπει να είναι πολύ καλό, γιατί το AOR για μένα τουλάχιστο το έχς πολύ ψιλά … 8) 8) 8) 8)

Δυστυχως, το album μου φανηκε μετα απο 2 ακροασεις τελειως αδιαφορο. Πολυ περισσοτερο κι απο το Angel Of Retribution.Και ειναι πραγματικα κριμα γιατι παρολο που λατρευω τους Priest, και τους λατρεψα ακομα παραπανω μετα το Jugulator το οποιο θεωρω πραγματικο φρεσκο για ενα group με τοσο χαρακτιριστικο ηχο και με τοσα χρονια πισω, ειμαι της γνωμης οτι με την επιστροφη του Halford το group δισκογραφικα - δημιουργικα επεσε κατακορυφα δυστυχως.

Πάντως, υπάρχουν κάποιες τραγουδάρες εκεί μέσα…

Αυτό το “Alone” απλά είναι απίστευτο…