Judas Priest-Nostradamus

Mporei na mhn einai O diskos,alla tetoia 7lepta eph th shmeron hmera spanizoyn.Kai h paragwgh einai pio original 70’s Priest para h eksyxronismenh tou Angel.
Tous perimenoume na xesikwsoun to Terra Vibe gia allh mia fora!!1:wink:

Πήγε κανείς Αθήνα στα δισκάδικα να δει αν κυκλοφόρησε (εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ο πιο διαφορετικός τους δίσκος την στιγμή που οι Maiden μας έχουν πρήξ ι με live και best of) ; Μήπως είδατε αν βγήκε και το Cult of Luna;

-Θα επανέλθω με αναλυτική γνώμη-:!:

Τον ακουσα ξανα τον δισκο,αρκετες φορες μαλιστα,δυστυχως δεν μου αρεσε σαν συνολο.Δεν χωνευεται ευκολα,δεν θυμιζει τους καλους priest,και ο halford ειναι φανερο σε καποια κομματια οτι δεν το παλευει.Ενταξει τι να πω,δεν θελω να πω οτι ειναι κακος ο δισκος απλα δεν κολλαει στους priest τετοιο στυλ.Φυσικα εννοειται οτι στo ερωτημα “Και τι περιμενες ρε μεγαλε απο τους priest εν ετη 2008,το νεο pain killer η το νεο british steel να βγαλουν”?,σαφως κ οχι,αλλα απο την αλλη περιμενα κατι καλυτερο απο το Nostradamus.Αδιαφορο σε γενικες γραμμες…

YΓ Δεν λεω οτι ειναι κακος ο δισκος,απλα τον περιμενα καπως καλυτερο.:-s

Your order for Nostradamus (2CD Deluxe Book Edition) - Judas Priest has been posted.

Please note PLAY.COM will show on your statement.

Please allow 3-5 days delivery.

Please check the following order information:

Order reference: 133423704
Title: Nostradamus (2CD Deluxe Book Edition) - Judas Priest
Price: EURO 25.49
Delivery Cost: FREE
Payment: Credit Card

Άντε σε 3-4 μερούλες θα το έχω στα χέρια μου 8) 8) 8) 8)

Κατασταλλαξα μερικως. Συγκριτικα ειναι απο τις πιο μετριες δουλειες τους, παραμενει ομως παραπανω απο αξιοπρεπες & ικανοποιητικο για την ιστορια τους. Κοινως δεν απογοητευτηκα, θα διαβασετε την αποψημ αναλυτικα στο επισημο κειμενο.

8η φορα που το ακουω το αλμπουμ…αρχικομματαρα το Exiled,προσωπικο αγαπημενο μεχρι στιγμης…

με μια πρωτη ακροαση, ειναι σιγουρα κατι το διαφορετικο. κατα τα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας, αλλα σιγουρα δεν ειναι κακος ο δισκος, φαινεται να’χουν παρει στα σοβαρα το ολο θεμα του concept…

Eπος το Priest:bow2: :bow2: :bow2: !!! Πηρα την deluxe(με τα 3 βινυλια,η αλλη ειχε 25) απο το Ροκ Σιτυ με 52ε!!!Γαματη!!!

52 euro???ΟMG!!!8O 8O 8O Oυτε για Deluxe edition νεου αλμπουμ TOOL δεν θα τα εδινα…πολλα λεφτα…καμια καλη απλη εκδοση 15-18 ευρω δεν εχει βγει ακομα???μονο για την 20κατι ειχα ακουσει,π ενας κολλητος πηγε να την παρει κ δεν την πηρε ακομα λογω τιμης…ελεος με αυτες τις deluxeδενξερωγωτι εκδοσεις…τεσπα,εχω ακουσει το μισο αλμπουμ κ ειναι αρκετα ενδιαφερον,σιγουρα δεν επαθα κ κανα σοκ αλλα θα το ακουσω πιο πολυ μετα που θα το αγορασω…πολλα πληκτρα κ λιγα Heavy σημεια για μενα…που αυτο στη πορεια θα δω αν ειναι καλο ή κακο…

49 στο No Remorse, το χτυπάω σήμερα.

Γαμωτο,οσο περνανε οι μερες μου αρεσει τελικα κ λιγοτερο:( …κακο δεν ειναι,αλλα πλην του οτι δεν ειναι πριστ,δεν μου μενει κ κανα κομματι,μονο σκορπιες στιγμες,απο δω κ απο κει,κανα σολο,κανα ριφ,τετοια…ρεφρεν,γεφυρες κτλ καμια σχεση,ουτε καν θυμαμε…πααραα πολλα πληκτρα κ εισαγωγες επισης…κ ειναι κ τεραστιο,δλδ για να πω πως θα κατσω να το ακουσω ολο,πρεπει ν το σχεδιασω πρωτα ωστε να μην παω πουθενα πχ το βραδυ…ποολυυ μεγαλο…κ νταξ,οι πριστ ειχαν ανεκαθεν στιχους γτπ,αλλα εστω να ειχε κ κανα κονσεπτ της προκοπης να το παρατηρησω κιλας…τι με νοιζει ο νοστραδαμος κ αυτες οι μλκιες…οπωτε στιχους κ ετσι δεν παιζει ν παρατηρω καν…δεν ξερω,θελει χρονο ακομα…αραγε αυτα που θα παιξουν στο Live,πως θα τα παρει ο κοσμος???αμα πηγαινα παιζει ν εριχνα κ κανα υπνο σε αυτα…

Μου αρέσει πάρα πολύ, ο Χάλφορντ σπάει κόκκαλα… Τα Visions, Alone, Exiled, Prophecy είναι γαμώ!

emena pantws den moy aresei. milame gia poly xasmoyrhto! krima. kai to prohfoymeno poly metrio htan. an den htan priest 8a epiane pato.

Εγώ είμαι και μεγάλος οπαδός Πριστ, οπότε και μάπα νάταν δεν θα το παραδεχόμουν…:oops:

Παρόλα αυτά, είναι πολύ φιλόδοξη δουλειά, και το βρίσκω -από μία ακρόαση- πολύ θετικό…
Και το προηγούμενο μου άρεσε.

se katalavainw…to idio pa8ainw k egw me toys metallica, akoma k to st. anger m’aresei :wink:

Shadowking, τα greeklish απαγορεύονται! Από εδώ και στο εξής θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Θενκς.

αχα! δεν το ήξερα, αλλα μου φαίνεται λογικό. Να εξ(ε)ασκήσουμε και την ελληνικήν.

Το πήρα σήμερα και τοακούω τώρα για 4η!!! φορά.:stuck_out_tongue:
Τα Alone, Visions, Persecution, Future of Mankind, είναι αυτά που ξεχωρίζω.
Μ’αρέσει ιδιέταιρα που οιστίχοι των τραγουδιών ξεκινάνε από τα intro τους!
To Death που είναι και στα σετ λιστ είναι το χειροτερό μου.
Αυτά μέχρι τώρα…

Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό cd. Αντε να το ακούσουμε και live…

Μπορώ να πω οτι σε γενικές γραμμές ο δισκος δε με πολυχαροποιησε. Για priest δισκος αρκετα μετριος.Πολύ epic power. Μη περιμένετε ν’ακουσετε κλασικούς heavy priest. Αυτοι οι priest ειναι οτι πιο διαφορετικο έχω ακούσει, αργος δισκος γενικα, πολλα πλήκτρα, ντακσει δε λεω εχει λιγο συναισθημα αλλα αλλάξανε πολυ το στυλ τους, δε νομίζω να τους πάει. Άλλο ένα κακο ειναι οτι εχουν τεραστια τραγουδια. Πχ αν το alone ηταν 5λεπτο θα τσακιζε (και τωρα δλδ μαρεσει αλλά παει πολυ), κατα τ’αλλα 5-6 τραγουδια το πολύ να μου αρέσουν. Καλό το nostradamus, δυνατό! (ειδικα η εισαγωγή τσακίζει,μετα το 0.56)!!ακουστε και από 4.20 μεχρι 4.35 θυμιζουν παλια καλι Priestila ειδικα το ριφ, βεβαια και το σολο καλο μετα), το visions όμορφο τραγούδι , το persecution νταξει ακούγετε δε λεω πσιλογριγορο (ακουστε απο 3.20 μεχρι και 3.31 HEAVY!!halford rulz). Απο κει και πέρα απλά καλά τα Dawn of creation-prophesy , Revelations, Exiled.
Βεβαια όσο περισσότερες φορες το ακουο τόσο μου αρεσει και κατι περισσότερο. Μακαρι να βγάζανε κανα painkiller, κανα defenders, κανα screaming κλπ. Τέλος παντων εύχομαι στο μελλον να βγάλουν ενα δισκακι ακομα πριν κλεισουνε!
Αυτα για τώρα.