Judas Priest - Redeemer of Souls

Σταμάτα ρε προβοκάτορα να τρολάρεις τον κόζμο

Μανο γραφω, στον Γρακχο πηγαινε.

Δηλαδή τι θες να κάνω ρε Νικολάκη, να σπάσω τ’ αρχίδια μου για 123456789ή φορά με άτομα που θεωρούν μέτριους δίσκους το Rocka Rolla, το Sin After Sin, το Turbo και το Ram it Down;
Με άτομα που δηλώνουν Metallicats;!

Ο μόνος μέτριος δίσκος (αλλά με υπερκομματάρες) που έβγαλαν οι Priest στα καλά τα χρόνια είναι το Point of Entry.-
Και όποιος δεν το αποδέχεται αυτό ας πει ό,τι θέλει, ό,τι και να πει δε με αγγίζει.-

Δε μιλαμε για δισκους, ειπωθηκε συγκεκριμενα αυτο

‘’ σε σχέση με τα υπόλοιπα τεράστια συγκροτήματα είναι μάλλον οι λιγότερο τεράστιοι! ‘’

και ναι, ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ σου να βγεις και να τα κανεις λαμπογιαλο. Επειδη βαριεστε να σπασετε τα αρχιδια σας, διαιωνιζονται οι μπουρδες και εχουμε φτασει να πλεουμε σε ενα ωκεανο μπουρδωνε. Παλια δεν ηταν ετσι!

και που σου αλλαξα το ονομα (ελπιζω να μη με πιασε Αχναιμερ).

:lol::lol: Θανατερές ατάκες!! Να σαι καλά…Ε ρε γέλιο μεσημεριάτικα!

Εδώ με κάθε σεβασμό στους Priest, θα συμφωνήσω αν και…

[SPOILER]δεν ξέρω αν δικαιούμαι να ομιλώ για το συγκεκριμένο διότι το Redeemer δεν το έχω ακούσει ακόμα :oops: :tomato: Το έχω στον υπολογιστή από τότε που βγήκε αλλά δεν έχω αξιωθεί. Μετά όμως από τον “ντόρο” στο thread υπόσχομαι οτι θα τ’ακούσω.[/SPOILER]

Οποίος ειναι λίγο καλα στα μυαλά του γουστάρει καργα τους priest .

εγω παντως δε καταλαβαινω γιατι θεωρειται τρολαρισμα η παραδοχη του gods of war ως γαμω τους δισκους.

σε λιγο θα μου πειτε οτι και το louder than hell δεν ειναι ο καλυτερος heavy δισκος των 90ς.

Αγόρι μου οι manowar και το χεβι μεταλ ειναι έννοιες αλληλένδετες .
Ποιος λεει οτι το γκοντς δεν ειναι καλός δίσκος να τον τελειώσουμε !

αυτος ο γρακχος, πες του τπτ να τελειωνουμε.

αστον αυτον ρε ! ακουει χεβι λοουντ και νομιζει οτι ο ψηλος απο τη σουηδια ειναι ζωντανος ! που να νιωσει τα τσακαλια με το sword in the sky !!

ακούς γράκχο?? sit on it!

που να έλεγα δηλαδή ότι οι Priest είναι μέτριο συγκρότημα ξέρω γω. ρε τι τραβάμε

Δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ με αυτα που θα άκουγες !
Μη σου πω οτι μπορεί και να το γυρνούσες σε κανα arcade fire ξέρω γω . :slight_smile:

μωρέ άμα το έλεγα θα έδινα και ένα δίκιο στον κολοκύθα να μου την έλεγε. αλλά εδώ του λες ότι οι Priest είναι τεράστιοι αλλά προσωπικά λιγότερο τεράστιοι από Maiden Metallica Sabbath και ξεκινάει αντάρτικο…άβυσσος.

Για την ώρα πάντως τα κατάφερες να μου σπάσεις εσύ τ’ αρχίδια.
Που θα μου πεις κιόλας ότι κοκοκοοοοο και σύλλογος μεγάλος. Τι να πεις κι εσύ που κόλλησε η βελόνα σε φάση “γιατί δε βγαίνει ο κος Δούρος στο τηλέφωνο”.

Για να τελειώνουμε: εμείς οι Priest είμεθα ανώτεροι. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.

Γιατί, εσείς λέτε ότι ο Ψηλός ΔΕΝ ζει;
Κόβω και την καλημέρα ε.

υπαρχει μονο Ενας Θεος κι αυτος ειναι ο Μονοφθαλμος.

Εδωσε σαν ανταλλαγμα το ματι του για να γραψει το march foe revenge.

Μονοθεϊσμός με βάση τον Οντίν;
Εσύ γλυκιά μου θα καλοπερνούσες στον Asa Bay.

Το επιπεδο σοβαροτητας των απαντησεων μου προσπαθω να αντικατοπτριζει οσο γινεται το αντιστοιχο επιπεδο σοβαροτητας αυτου που κανω quote. Με φρασεις τυπου ‘‘λιγοτερο τεραστιοι’’ (θα μπορουσες να πεις και ΑΕΚ του μεταλ) δε νομιζω οτι περιμενεις και ακαδημαικες αναλυσεις. Ιεραρχηση στο πανθεον, μπακαληδες.

προσωπικα πλεον, οταν θελω να ακουσω χεβι μεταλ, πριστ θα βαλω, μονο πριστ βασικα

δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια γινεται η ιεραρχηση (γουστα θα μου πεις ειναι αυτα), αλλα ειμαι 100% σιγουρος αν οι πριστ δε βγαζαν τοσους δισκους, τετοιες μαλακιες δε θα τις ακουγαμε
γρακχο να σου πω την αμαρτια μου το rocka rolla δε μαρεσει :stuck_out_tongue:

Μαλακες σοβαρά τώρα είναι έγκλημα μα πεις ότι οι Priest μου αρέσουν λιγότερο από ότι οι Maiden για παράδειγμα; Είστε σοβαροί; Πραγματικά απορώ ώρες ώρες. Τεσπα καλή καρδιά