Εννοειται πως αφαιρουμε τα 90’ς - και το λεω ενω ειμαι Ripperικος, φαντασου δλδ :!:
Μιας και, αντικειμενικα, οι καλυτεροι δισκοι των Priest ειναι τα Sad Wings of Destiny, Sin After Sin και Killing Machine, η γνωμη του μικρου Bleedin παει στο καδο μαζι με το προσωπικο του γουστο.
Μεγαθεριε, βαλε ταξη σε παρακαλω. Διδαξε του λιγη μπαλιτσα.
Πραγματι, πρεπει ανε ισαι τεραστιος οπαδος των Priest για να εχεις ακουσει ολα τα αλμπουμ τους και να εχεις μια α αποψη. Αλλιως δε δικαιολογειται να ψηφισεις.
point taken…
αλλα ρε φιλε,δε μπορεις να διαγραψεις και την υπολοιπη ιστορια.
ε?
τι λες?
πρεπει να ανησυχησουμε?
το οξυγονο εκει πανω στο ρετιρε εχει αραιωσει αισθητα?
ε?
Φίλε BLEEDIN HISTORY στο δίσκο που πόσταρες μήπως ξέρεις ποιοί γράφουν τα υπόλοιπα κομμάτια εκτός του #8; Αν μπορείς πόσταρε και τα υπόλοιπα writing credits.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Το αγαπώ το Sin After Sin μου όπως και το Killing Machine μου, αλλά αντικειμενικά καλύτεροι δίσκοι των Πριστ δεν είναι με καμία Παναγία.
Χμμμ… Για να πω την αληθεια αυτες τις μερες ακουσα ξανα το Sin After Sin και πρεπει να πω οτι μαλλον εχεις δικιο! Ειχα ξεχασει ποσο καλο ειναι! Απορω γιατι δεν αναφερονται συχνοτερα σ΄αυτο. Το Killing Machine, ομως, σκοπιμα το παρελειψα. Αν και εχει μερικα φοβερα κομματια θεωρω οτι σα συνολο χωλαινει αρκετα σε σχεση με τους δισκους που ανεφερα…
Χαχα, ακουγα πολυ poseriες την περιοδο που εkana sign up:p
Και, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, ακομα με συγκινουν αν και αυτη τη στιγμη ειμαι σε πιο '70s hard rock φαση. Oι Skid Row και ο Sebastian Bach ομως ειναι μεγαλες αγαπες/επιρροες σε καθε περιπτωση:p Και, για μενα, ο Bach ειχε κυριως poseraδικη εμφανιση… απο φωνη o ανθρωπος ηταν και ακομα ειναι '‘metal god’'8)
80ς Priest αριστουργηματα: τρια (3): British Steel,Screaming For Vengeance,Defenders Of The Faith ,
Mετριες στιγμες: τρεις(3):Turbo,Point Of Entry,Ram It Down,
Μουφες:μηδεν (0)
70ς Priest αριστουργηματα:πεντε(5):Rocka Rolla,Sad Wings Of Destiny,Sin After Sin,Stained Class,Killing Machine
Mετριες στιγμες:μηδεν (0)
Μουφες:μηδεν (0)
Χμμμ, με δυσκολία 80ς, από την άποψη ότι περιέχουν 3 δίσκους αριστουργήματα:
British Steel, Screaming of Vengeance και Defenders of the Faith.
Από την άλλη, στα 70s έβγαλαν πιο πολλούς ποιοτικούς δίσκους (Sad Wings of Destiny, Sin After Sin, Stained Class αξέχαστοι), απλά βάζω στο poll 80s για συναισθηματικούς καθαρά λόγους (και μόνο).
Για πιο μετά, η τελευταία τους πραγματικά μεγάλη στιγμή ήταν το Painkiller, οπότε από και και πέρα απλά ΔΕΝ…