Judas Priest

50 κ αυτό

7 Likes

Σε περίπτωση που κατάλαβα καλά και εννοείς αριθμό ετών από την πρώτη κυκλοφορία, το Sin After Sin έκλεισε τα 49 χθες (τα λέγαμε και στο “Τι ακούτε τώρα”)! Όχι ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία η διαφορά, απλά για να είμαστε ακριβείς (και επειδή για κάποιους από εμάς που είμαστε σχεδόν… συνομήλικοι με τον δίσκο, και ένας χρόνος παραπάνω δείχνει κάπως!)

2 Likes

Έχεις δίκιο. Βιάστηκα ένα χρόνο!!

1 Like

Βρε λες;

https://bravewords.com/news/rob-halford-on-guitarist-k-k-downing-his-value-and-the-work-he-created-in-his-time-with-judas-priest-its-really-vital-and-important-video/

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει τώρα στις τάξεις των Priest με τον επερχόμενο δίσκο, πρώην και νυν μέλη κλπ, αυτό που ξέρω είναι ότι 46 χρόνια πριν (σαν… χθες) έμπαιναν δυνατά στη νέα τότε δεκαετία με το British Steel!

10 Likes

θα ημουνα έκτη δημοτικού. Μόνο maiden είχα ακουσει μεχρι τοτε.

ακουω απο κασετα ξαδερφου το Breaking the law. σοκ. εχασα τα αυγα και τα πασχαλια

ε μετα επεσε στα χερια μου και το Defenders και γεια σας. δεν ξερω αν ξανακουσα maiden

3 Likes

Kαλό είναι να ξανακούσεις. :stuck_out_tongue:

Εγώ επίσης μονομέηντεν στο ξεκίνημα, 1η γυμνασίοιυ μάλλον, βρήκα ροκ εκπομπή στο ράδιο που έπαιζε rοck/ metal και όταν άκουσα το Breaking the Law κόλλησα με τη μία. Λίγες μέρες μετά το ξανάπαιξε, βρήκα το British Steel, το αγόρασα και κόλλησα. Λίγο αργότερα έπαιξε και το Nightcrawler στην ίδια εκπομπή. Σοκ και δέος. Πήρα και το Painkiller and the rest is history.

Πάντως, αν και πάντα κοντράρονταν με Maiden στο μυαλό μου και για χρόνια κέρδιζαν οι Priest, πια δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ακούω πιο συχνά Priest πια αλλά κάτι κάνουν στο μυαλό μου οι Maiden.

4 Likes

οι maiden ειναι ξεκαθαρα για μενα ο καλυτερος τροπος για να μπει ενας στο κοσμο του metal. μεχρι εκει.

αλλα οκ εγω δεν ειμαι αντικειμενικος. οι priest ειναι μακραν για μενα η αγαπημενη μου μπαντα ever. ειναι σχεδον καθημερινα στα ακουσματα μου. maiden θα βάλω πολυ σπανια , και τιποτα από το Brave new world και μετα.

και τωρα που το σκεφτομαι ισως αυτος ειναι ενας λογος που δεν τους εχω ψηλα τους maiden. ειμαι τελειώς disconnected τα τελευταια 20 χρονια - δεν μπορω αυτο το Progressive rock οπως το χαρακτηρίζει ο Harris.

1 Like

Πάμε όλοι μαζί, παιδιά. Ελάτε, πάμε.

ΟΙ
IRON
MAIDEN
ΔΕΝ
ΠΑΙΖΟΥΝ
PROGRESSIVE
ROCK

5 Likes

Εγώ πάλι έπιασα φέτος (!) τους Priest, Και παίζει να έχω ακούσει το Electric Eye στο ρηπητ 50 φορές σερί.

Δωστε φώτα σας και απο που να αρχίσω

1 Like

Άσε ρε gatekeeper

Απ’ το “Jugulator”, τοπ-5 υποτιμημένων δίσκων των 90ς .&-

6 Likes

δεν το λεω εγω. ο αρχηγος τα λεει

image

10 Likes

Χαχαχαχα απίστευτο

Welcome to the tribe :smile:

Οι Priest έχουν διάφορα σημεία από όπου μπορεί να τους πιάσει κανείς, γιατί το στυλ τους άλλαζε από εποχή σε εποχή

Από τα πρώτα χρόνια ας πούμε στα 70s είναι απαραίτητα τουλάχιστον το Sad Wings of Destiny και το Stained Class

Από τα σαφώς πιο εμπορικά 80s σίγουρα πας σε Defenders of the Faith, Screaming for Vengeance (όπου είναι και το Electric Eye) και British Steel

Και φυσικά δεν μπορείς να προσπεράσεις το magnum opus τους, το Painkiller, που βέβαια είναι πολύ πιο άγριο και επιθετικό από όλα τα προηγούμενα, σχεδόν thrash

(απίστευτο το ότι κάθομαι και προτείνω δίσκους Priest στο φόρουμ του ρόκιν…)

7 Likes

Ο αρχηγός έχει ξεμωραθεί ολίγον τι, εν Πριστ αδερφέ, δεν χρειάζεται να δίνουμε βάση στους ισχυρισμούς του!

1 Like

Μα τι λες, αφού έχουν κομμάτια 10 και 15 λεπτών!!!

3 Likes

Θα το αναπαράγουμε για πάντα αυτό το καλαμπούρι, έτσι; :stuck_out_tongue: Το νιώθω

1 Like

Όταν τα αναπαράγουμε σε άλλα υποϊδιώματα είναι καλά όμως.

Τι θες πάλι μωρέ μίρλα

Σε τι αναφέρεσαι