Screaming For Vengeance με ανεση για μενα… Ναι δισκαρες και τα Βritish Steel, Painkiller, Defenders… και τα υπολοιπα αλλα για καποιον λογο με αγγιξε παραπανω το Screaming… Θεωρω πως οχι μονο δεν εχει καποια αδυνατη στιγμη αλλα ειναι απλα αψογο. Και αυτο ψηφισα βεβαιως αλλα και τα αλλα δεν πανε πισω εννοειται:)
Υ.Σ. To Sad Wings Of Destiny εχει γινει remastered?
Να τον ακούτε τον τοξικό ρε στραβάδια. Ο άνθρωπος ξέρει από βέσπα!
Εν τω μεταξύ διαβάζοντας τα καινούρια ποστ μου δημιουργήθηκε η εξής σκέψη. Ναι μεν το Painkiller είναι το απόλυτο αποκορύφωμα των Priest, γενικά δηλαδή αυτής της μουσικής που λέγεται metal (και αυτό είναι αξίωμα), αλλά έχει κάνει κι ένα κακό. Έχει κάνει πολλούς να μείνουν σ’ αυτό και να πιστεύουν ότι Judas Priest=Painkiller. Έλα όμως που δεν είναι καθόλου έτσι και όσοι πραγματικά αγαπάνε αυτό το συγκρότημα προσκυνάνε το 90% της δισκογραφίας του. Αυτά ως απάντηση και για κάτι περίεργα περί “δίσκων με fillers” που γράφτηκαν εδώ μέσα.
Και επειδή στο συγκεκριμένο ζήτημα είμαι κολλημένος και γραφικός μέχρι αηδίας, όποιος ξαναπεί κακή κουβέντα για οποιοδήποτε δίσκο των Priest μέχρι το Jugulator θα σφαχτούμε. Μόνο για το Turbo, το Ram It Down, το Jugulator, το Demolition και τα δύο τελευταία επιτρέπεται κάποια ήπια κριτική, αλλά και γι’ αυτά ακόμα όποιος πει σκουπίδι ή δεν ξέρω γω τί, ΘΑΝΑΤΟΣ :!:
Προειδοποιώ επειδή είμαι ΚΑΛΟΣ. Δε θέλω να χρειαστεί να βάλω βόμβες και τα σχετικά.
[SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ[/SIZE] και μεγαλη λατρεια οι Judas Priest, αλλα οχι οτι να μην λεμε για Maiden… Λατρευουμε και τους 2, ο καθενας προτιμαει καποιον συμφωνα με το γουστο του.
Γιατι, μπορει να εχουμε τους Maiden πανω απο ολα και ολους, αλλα γουσταρουμε τρελα, για την ακριβεια λατρευουμε Judas Priest… Halford και τα μυαλα στα καγκελα… Μακαρι να μας ερθουν φετος οι [SIZE=“4”]ΘΕΟΙ.[/SIZE]…