Judas Priest

Screaming For Vengeance με ανεση για μενα… Ναι δισκαρες και τα Βritish Steel, Painkiller, Defenders… και τα υπολοιπα αλλα για καποιον λογο με αγγιξε παραπανω το Screaming… Θεωρω πως οχι μονο δεν εχει καποια αδυνατη στιγμη αλλα ειναι απλα αψογο. Και αυτο ψηφισα βεβαιως αλλα και τα αλλα δεν πανε πισω εννοειται:)

Υ.Σ. To Sad Wings Of Destiny εχει γινει remastered?

Painkiller χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις.

Painkiller εννοείτε και δίπλα στέκεται με τιμή το Defenders of the Faith

Να κάνω μια δοκιμή να τα κατατάξω αξιολογικά (μη βαράτε ρε, μια δοκιμή είπαμε), αν και δεν έχει νόημα, αλλά έτσι για την συζήτηση:

1. Painkiller
  2. Defenders Of The Faith
  3. British Steel
  4. Killing Machine
  5. Sad Wings Of Destiny
  6. Screaming For Vengeance
  7. Stained Class
  8. Sin After Sin
  9. Nostradamus
  10. Rocka Rolla
  11. Angel Of Retribution
  12. Jugulator
  13. Ram It Down
  14. Point Of Entry
  15. Turbo
  16. Demolition

Painkiller, για να πω και κάτι διαφορετικό :stuck_out_tongue:

Να τον ακούτε τον τοξικό ρε στραβάδια. Ο άνθρωπος ξέρει από βέσπα!

Εν τω μεταξύ διαβάζοντας τα καινούρια ποστ μου δημιουργήθηκε η εξής σκέψη. Ναι μεν το Painkiller είναι το απόλυτο αποκορύφωμα των Priest, γενικά δηλαδή αυτής της μουσικής που λέγεται metal (και αυτό είναι αξίωμα), αλλά έχει κάνει κι ένα κακό. Έχει κάνει πολλούς να μείνουν σ’ αυτό και να πιστεύουν ότι Judas Priest=Painkiller. Έλα όμως που δεν είναι καθόλου έτσι και όσοι πραγματικά αγαπάνε αυτό το συγκρότημα προσκυνάνε το 90% της δισκογραφίας του. Αυτά ως απάντηση και για κάτι περίεργα περί “δίσκων με fillers” που γράφτηκαν εδώ μέσα.

Και επειδή στο συγκεκριμένο ζήτημα είμαι κολλημένος και γραφικός μέχρι αηδίας, όποιος ξαναπεί κακή κουβέντα για οποιοδήποτε δίσκο των Priest μέχρι το Jugulator θα σφαχτούμε. Μόνο για το Turbo, το Ram It Down, το Jugulator, το Demolition και τα δύο τελευταία επιτρέπεται κάποια ήπια κριτική, αλλά και γι’ αυτά ακόμα όποιος πει σκουπίδι ή δεν ξέρω γω τί, ΘΑΝΑΤΟΣ :!:

Προειδοποιώ επειδή είμαι ΚΑΛΟΣ. Δε θέλω να χρειαστεί να βάλω βόμβες και τα σχετικά.

A, GRACCHUS BABEUF, λεει;;;

Και πηγα να απαντησω…#-o

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Που πας ρε Καραμητρόπουλο; :smiley:

Και δηλαδή τί θ’ απαντούσες ας πούμε; ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; :stuck_out_tongue:

Αλλά εντάξει, είπαμε. Μεταξύ κολλημένων κατανόηση κι έτσι. :smiley:

Ενα και βασικο.

Το αξιωμα που αναφερεις ειναι ακρως αμφισβητησιμο. 8)

Κατα τα αλλα καλα τα λες, αλλα γουσταρουμε καλυτερα Defenders.

Πραγμα που καταδεικνυει κι αυτο που λες για την υπολοιπη δισκογραφια τους.

ακουω μετα απο χρονια το RockaRolla…TΙΙ ΜΠΑΑΑΝΤΑΑΑΡΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ ΩΡΕΕΕΕ???

ποιοι Μαεϊντενεδες ρε αμπαλλα παρωπιδιασμενα μεταλομπουνταλοπαιδα?:stuck_out_tongue:

PRIEST ΡΕ!

[SIZE=“4”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑ [/SIZE]λεμε…

Υ.Γ. Λιγα για τους Maiden…

ε,λιγα λεω!:stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ[/SIZE] και μεγαλη λατρεια οι Judas Priest, αλλα οχι οτι να μην λεμε για Maiden… Λατρευουμε και τους 2, ο καθενας προτιμαει καποιον συμφωνα με το γουστο του.

ναιι…καπως ετσι!:stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]PRIEST ΡΕ![/SIZE]

Παντως οφειλουμε πολλα και στους 2, απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.

Αλλα πρωτοι για μενα θα ειναι παντα οι [SIZE=“5”]IRON MAIDEN[/SIZE]

ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ :!:

Γιατι, μπορει να εχουμε τους Maiden πανω απο ολα και ολους, αλλα γουσταρουμε τρελα, για την ακριβεια λατρευουμε Judas Priest… Halford και τα μυαλα στα καγκελα… :metal: Μακαρι να μας ερθουν φετος οι [SIZE=“4”]ΘΕΟΙ.[/SIZE]:bow:

Πας να το σώσεις αλλά μπααα…

Όποιος θέλει να γράψει εδώ να γράφει για τους Priest-αρους και να μην πιάνει στο στόμα του τους άλλους! Έχουν και δικό τους τόπικ!

Αλλιώς, ΟΞΩ!

άκου το british steel εσύ κι άσε τους τσαμπουκάδες.

Όξω! Καλά λέει! Αμάν με τη λύσσα με τους Μέιντεν - νισάφι! Priest πάντα! (και 70’s εννοείται… :wink:) :smiley: