πω θεε τι σετλιστ ειναι αυτο?:eek::eek::eek::vibrate::vibrate::vibrate::bounce::bounce::bounce:
καντε το καλο και φερτε τους και αθηνα ρε!!!
πω θεε τι σετλιστ ειναι αυτο?:eek::eek::eek::vibrate::vibrate::vibrate::bounce::bounce::bounce:
καντε το καλο και φερτε τους και αθηνα ρε!!!
ξεθάβω. τι κόλλημα ειν αυτό με το british steel ρε γμτ. ναι, αυτό ισχύει
ιστορικά είναι ίσως ο σημαντικότερος δίσκος των priest, αλλά…
χωρίς να υπολογίζω το Unleashed in the East…
Sad Wings of Destiny
Sin After Sin
Stained Class
Killing Machine
Screaming for Vengeance
Defenders of the Faith
Painkiller
δίσκοι που μουσικά πατάνε με άνεση το british steel χάμω. για να μη γίνω υπερβολικός και πω κ άλλους. τέσπα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα πάντα, αλλά συφιλιάζομαι όταν βλέπω πως ΜΑΖΙ τα 3 προηγούμενά του δε φτάνουν τις ψήφους του british steel… σχεδόν όσο εκνευρίζομαι που βγαίνει πάντα καλύτερος δίσκος των μέηντεν το 3ο τους ξέρω γω.
ημουν αναμεσα στο british steel και painkiller… ψηφισα το 2ο.
εντιτ : και για καποιον αγνωστο λογο παντα ειχα μια μεγαλη συμπαθεια στο rocka rolla… αλλα τα αλλα δυο δεν τα φτανει
Κι εγώ ήμουν ανάμεσα στο British Steel και το Painkiller… Αλλά το 2ο είναι άλμπουμ ορόσημο των 90s, ενώ το 1ο έχει να συναγωνιστεί μία ολόκληρη δεκαετία από καταπληκτικά άλμπουμ…
Οπότε Painkiller δαγκωτό!
painkiller…γιατι ετσι παιζετε το Μεταλ.
ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Ρε αμπαλοαμπαλότατοι γιατί δεν ψηφίζετε το Stained Class; Μανία με το Painkiller…
We 're defenders of the faith.- 8)
Γιατι ετσι μας αρεσει.
Συμφωνω και με τον αποπανω.
Οι Priest δεν ειναι ενα Painkiller (χωρις να μειωνω την αξια του αριστουργηματος).
Defenders of the faith.
Καλο το Unleashed αλλα οχι και τοσο “live” 8)
Μπορεί να μην είναι live αλλά είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΛ ΑΛΜΠΟΥΜ. ΤΕΛΟΣ.
P.S.: Ρε Ντουντ τί σκάλωμα είναι αυτό που έχεις φάει από κείνη τη βραδιά ρε; :lol: Εγώ το “British Steel” μου το αγαπώ και κάτι “Killing Machine” και “Sin After Sin” (δισκάρες) δεν τα βάζω καν στην ίδια πρόταση.
δεν έφαγα σκάλωμα από τότε που τα είπαμε ρε, το χω φάει από τότε που τον πρωτοάκουσα σε κασσέττα. ήταν και ο δεύτερος δίσκος priest (μετά το painkiller) που άκουσα και ξενέρωσα τόσο που τους παράτησα :lol:. τώρα τι συγκρίνεις κι εσύ ρε αδερφέ. το sinner μόνο του πατάει όλο το british steel χάμω
Δεν χωραει αμφιβολια για εμενα, φυσικα το PAINKILLER :vibrate:. Ειναι μακραν το πιο δυνατο, το πιο HEAVY, το πιο ΠΩΡΩΤΙΚΟ αλμπουμ των Judas Priest και μας δειχνει τι ειναι το metal… Οι Judas Priest στα καλυτερα τους, πιο ‘‘φρεσκοι’’ και ‘‘ανησυχοι’’ απο οποιαδηποτε αλλη περιοδο τους, δημιουργησαν ενα αλμπουμ ΔΥΝΑΜΙΤΗ. Το ακουω καθε φορα και κυλαει σαν νερακι, διχως να βαριεμαι δευτερολεπτο… Εχει μεσα τα περισσοτερα αγαπημενα μου τραγουδια απο τους Judas…
Απλα [SIZE=“4”]ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ[/SIZE]:respect:
Kαλό το Painikiller. Το Screaming for Vengeance καλύτερο. Και το Breetish Steel κάλλιστο. Το έπος της μπάντας.
Συμφωνω και για τα 2, αλλα τα τραγουδια που εχει το Painkiller, ειναι συνολικα καλυτερα απο ολα τα αλλα αλμπουμ των Judas.Εχει 10 τραγουδια και αν βγαλουμε το Battle Hymn που ειναι πιο πολυ κατι σαν εισαγωγη του One Shot At Glory,ολα τα αλλα ειναι ενα και ενα ενω στα αλμπουμ που ανεφερες υπαρχουν καποια τραγουδια που ειναι fillers…
Defenders Of The Faith άνετα.
Λίγα για το British Steel, έχει μέσα το The Rage, ένα από τα 10 καλύτερα κομμάτια των Priest.
Είναι καρακατασπάνιο, αλλά συνέβη στους Priest. To καλύτερο άλμπουμ τους να είναι το δωδέκατό τους, δέκα έξι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου τους.
Και δεν είχχε ανταγωνιστεί και τίποτα λιμά. Δεν υπάρχουν μπάντες με δίσκους σαν το British Steel, το Defenders… ή το Screaming… και παρ’όλα αυτά το Painkiller είναι αποκάλυψη. Από την αρχή ως το τέλος δεν υπάρχει αδύνατο σημείο. Η επιτομή του metal και ένας από τους καλύτερους δίσκους του ατόφιου heavy metal όλων των εποχών. (μαζί με το Ample destrucion των πιο υποτιμημένων θεών του πλανήτη)
YΓ. Kαι εγώ πεθαίνω με το The Rage…
Δεν ξέρω αν είναι στα 10,αλλά είναι τεράστιος ύμνος.
Το Rage θα το ζήλευε και ο Dickinson…
σβήστε το