Judas Priest

Toυ 2001 με τον Ripper ήταν καλύτερη και από τις 2! :stuck_out_tongue:

Αλήθεια λέω!

απο εμφανισεις του Χαλφορντ…

Προτιμω εκεινη στο Ροδον!!:stuck_out_tongue:

Ρε πιαιδα ειναι δυνατον να απολαυσατε Priest χωρις Halford???

Σιγουρα στο Ροδον ηταν καλυτερος φωνητικα.Εγω μιλαω για τις εμφανισεις του με τους Priest:-s

Εγώ Τζον λέω το 2004.

Και πέρσι γ@μησαν, αλλά όσο να ναι ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι. :wink:

Κι όμως ΝΑΙ! :smiley:

Ενταξει ειχε αλλο feeling το reunion tour,και ισως και καλυτερο σετλιστ (περσι δεν ακουσαμε ουτε victim ουτε touch,ουτε sentinel,ουτε heading out to the highway,αλλα ακουσαμε κατι πιο εναλλακτικο).

Εμενα μου φανηκε φωνητικα καλυτερα ο Rob περσι!!

Bleedin History ντροπη σου:)

Υπάρχει και σε αυτό το πρόσφατο που βγάλανε με το εξώφυλλο που μοιάζει με το British Steel αν και με ελεεινούτσικο ήχο.

Τους ειδα 2 φορες το 2005 και μια τον περασμενο Φεβρουαριο και παιζει η τελευταια τους να ηταν και η καλυτερη.
Respect to the metal gods ρε!

Έτσι, απόλυτα σωστός:wink::!:

JUDAS PRIEST kicked off its “British Steel” 30th-anniversary tour Monday night (June 29) at the Murat Theatre in Indianapolis, Indiana.

The band’s setlist was as follows:

1. Rapid Fire
  2. Metal Gods
  3. Breaking The Law
  4. Grinder
  5. United
  6. You Don’t Have To Be Old To Be Wise
  7. Living After Midnight
  8. The Rage
  9. Steeler :frowning:
  10. The Ripper
  11. Prophecy
  12. Rock Hard Ride Free
  13. Victim Of Changes

Encore:

1. Freewheel Burning
  2. Diamonds And Rust
  3. You’ve Got Another Thing Comin’

Και γνκ, ωραιο σετλιστ ρε γμτ. Κατα τ αλλα, εδω μπορειτε να διαβασετε μια αρκετα ενδιαφερουσα track by track αναλυση του British Steel απο τους ιδιους τους Priest.

Φοβερο σετλιστ και πάνω απο όλα το The Rage!!! Ποσο έχει αδικηθεί αυτός ο υμνος. Να το είχαν άλλοι θα το έπαιζαν 365 φορές το χρόνο…

Γαμάτο σετ λιστ…φέρτε τους πάλι…αλλά όχι Μαλακάσα, προς Ελληνικό πλευρά:!:

Αυτό!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορεί να ακούσουμε live σ’ αυτή τη ζωή “The Rage”, “Rapid Fire”, “Steeler”, “Freewheel Burning” και δε συμμαζεύεται;

Fingers crossed then :!:

Και γαμώ!
Chaaaaaaaaangeeeeeeeeeeees…

Φοβερό σετ λιστ! Το British Steel είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους γενικά και βλέπω και πολλά ακόμα κομμάτια-ύμνους από άλλους δίσκους! Αυτά είναι!

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Nαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι…

Νταξ πατάω αν έρθουν.Φυσικά μόνο αν ΔΕΝ τους φέρουν Μαλακάσα, εκεί δεν ξαναπατάω με τίποτα!

+1!! Πέστα!!! :wink:

On Topic: Α ρε Priest… Δεν παίζεστε ρε γμτ…

Και το καλό νομίζω είναι οτι δεν έχει πολλά κλασικά κομμάτια (painkiller,electric eye κλπ) οπότε λίγοι και καλοί ας είμαστε δεν με πηράζει καθόλου.
Το κακό, οτι αρχίζουν και μπαίνουν και αυτοί στο τριπάκι του κάνω τα πάντα για να πουλήσω.Αλλά παίζουν British steel όλο τουλάχιστον.Σα να μου έρθουν οι AC/DC και να παίξουν όλο το Powerage + 2-3 κομμάτια.Ε,πέθανα! :smiley: