Ναι,ε?
Mισο…:drunk:
να τα…ερμ…εκατομμυριοστησεις???
=D>
Ναι,ε?
Mισο…:drunk:
να τα…ερμ…εκατομμυριοστησεις???
=D>
Eλπίζω πως όχι(πολύ κάψιμο) αλλά ευχαριστώ!:lol:
Πρώτον.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αρνητικό σχόλιο για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΛ ΔΙΣΚΟ (ναι ρε αρκουδέηδες για το “Unleashed in the East” λέω).
Δεύτερον.
Ο τελευταίος άνθρωπος που θα έβαζε οτιδήποτε δίπλα στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΛ ΔΙΣΚΟ είμαι εγώ :!: Όταν λοιπόν μιλάμε για την προαιτερότητα της ποιότητας υπέρ της ποσότητας και πολύ απλά παραθέτουμε το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα γι’ αυτή την αρχή (μιλώντας για τον ΑΠΟΛΥΤΟ… ε ξέρετε τί πια), να καταλαβαίνουμε τί εννοούμε. 8)
τςςςςςςςς…
πως τα λες ετς’…:lol:
KYRIOS!!!What about…TU-RBO!!!
Aφου εχει το καλυτερο Priest κομματι (ναι, το Beyond The Realms Of Death λεω) εμενα μου αρκει.
Δε νομιζω να υπαρχει live εκοδση του με Halford.
Τωρα αμα ειναι και καλη η εκτελεση και δεν το σκοτωνει θα 'ναι τελεια.
EDIT: Υπαρχει στο Live & Rare, αλλα δεν ειναι καλυτερη του στουντιο, οποτε αρχιδια.
ΕDIT 2:Τωρα που το ξανακουσα γαμαει η Live & Rare εκδοση, αλλα τι μας χαλαει μια ακομα;; 8)
Ε βάλτο εκεί που ξέρεις το Turbo σου. Ε μα πια.
λοιπόν, αρκουδέηδες!
Το Unleashed δεν είναι ο απόλυτος μέτσαλ δίσκος γιατί ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΣΑΛ ΚΟΜΜΑΤΙ (ναι, το Sentinel, καλά καταλάβατε:p) δεν είχε γραφτεί ακόμα.
Αυτο εχουν καταφερει να κανουν οι Priest, το συγκροτημα με την καλυτερη δισκογραφια ( και ομως το επος - υμνος - το καβαφικο ρε παιδι μου βγηκε το 90)
Βιντεοκασσετα περιοδειας Painkiller. Σκιζει ταπητες. Ριξε μια ματια στο net, ολο και κατι παιζει να βρεις…
Θετική επιλογή κομματιών που εστιάζει στα πιο πρόσφατα (τρόπος του λέγειν, το A Touch of Evil είναι κοντά 20 χρόνων). Αλλά ρε γμτ, γιατί το κάνουν αυτό? Ποιος θα διαμαρτυρόταν αν δεν υπήρχε αυτό το λάιβ? Kαι στην τελική. Έχεις δύο από τα καλύτερα λάιβ όλων των εποχών, και το Μελτντάουν που ήταν καλό, τι το θες το ρημάδι? Βγάλε κι άλλο στούντιο κι απέδειξε ότι υπάρχεις ακόμα όπως με το Νοστράδαμο.
Στην Μαλακάσα πέρσυ γάμησαν.
Αν και ο Halford είναι πολύ αργός πλέον.
Metal gods. \m/
καλά δεν ήταν και ποτέ κάνα κατσίκι στη σκηνή ο χάλφορντ.
Πάντα αργός κι ουσιώδης ήταν.
Κάτι σαν τον Βασίλη Τσιάρτα του μέταλ :p:p:p:p
(καλά οκ μαλακία είπα. μη βαράτε!)
Κλαίω όταν θυμάμαι τον Χαλφορντ να βγαίνει σηκώνοντας την μεταλ τρίαινα και το μυαλό μας να πηγαίνει ξέρετε που. :lol:
το ερωτημα ομως ειναι…ποτε θα μας ξαναρθουν οι θεοι?
Το ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα χρόνια της μπάντας λεγότανε Father Mother Son(:?) ή σκέτο Mother Son?Βασικά νομίζω το 2ο αλλά το έχω σε ένα Βootleg με το 1ο.Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.
Τώρα που θα παίζουν όλο το British Steel άλμπουμ, λές να μας τιμήσουν;:!:
Kανείς?Τι σόι μεταλλάδες είστε?
Έλα αγόρι μου εδώ είμαι.
Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ στην οποία αναφέρεσαι λέγεται “Mother Sun” αντί για “Father Mother Son” :? που είναι προφανώς εφεύρεση του άσχετου που επιμελήθηκε του bootleg “Live at Reading '75” ή “The Ripper '75”. Ιδού και κάποιοι στίχοι που το κάνουν και λογικό.
Well a good sun is pouring out her heart
To every living thing
And no one cares, but while she’s there
Existence is getting you in
Yet every day, a piece of her is gone
Gone to give, never to return
So she sighs and slowly cries
Cause soon she knows she’ll cease to burn
…
Mother, mother sun
Thank you for what you gave us
Mother, mother sun
I know that soon you’ll leave
The rays of her
The sun will go
The face of her
Upon the shore
And through her eyes
This song’s for the hurting sky
Thanks!Όντως κομματάρα και όντως από το The Ripper '75.Gamay!
Πολυ ψαγμενους σας βλεπω παιδες!!
Bootlegs των Priest εχω παρα πολλα καθως ασχολιομουν μανιωδως παλαιοτερα.
Για μενα το καλυτερο τους ακυκλοφορητο ισως ειναι το (λιγο πιο cheesy) Prisoner Of Your Eyes,που βρισκεται στα bonus του Screaming.
Παιδια για πειτε απο τις εμφανισεις με Halford (δλδ τις σοβαρες εμφανισεις χιχι) ποια θεωρειτε την καλυτερη?Το 2004 του reunion ή περσι?