Judas Priest

Το rocka rolla φαίνεται χάλια δίπλα στις άλλες δισκάρες τους .Πάντως έχει και κάποια ωραία κομμάτια μέσα όπως το Run Of The Mill.

Χαλια δεν ειναι, αλλα και τιποτα το ιδιαιτερο… Τα Flick Of The Switch και Blow Up Your Video ειναι γαματοι δισκοι… Ακουστε τους ξανα και νιωστε… Το χειροτερο των AC/DC ειναι το Fly On The Wall ανετα.

καλα το rocka rolla, θελω να ξερω ποιος ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΕΙ turbo?

προσωπικα τα σπαω αγριως (locked in, out in the cold, hot for love, reckless επη 80ιλας)

Το είπα εγώ για το turbo πριν μέρες, το είχα σκίσει σε airplay.Και το Live με Out in the cold intro γαμά.
Για το blow up your video να δεχτώ ότι είναι κάπως περίεργο άλμπουμ και ας πούμε σε αρκετούς δεν αρέσει.Αλλά με Flick of the switch απλά γελάω.Το ποιό row πράμα που έχουν βγάλει οι τύποι, σε στιλ (τι θα κάνουμε σήμερα;Ας κάνουμε ένα album) σπέρνει.Και είναι και cult γιατί δεν υπάρχει (ή τουλάχιστον όσο ασχολήθηκα) music book γι’αυτό.Ότι βγάλεις απο μόνος σου.
To fly αν είχε καλύτερη παραγωγή θα ήταν πολύ διαφορετικό.Βάλτε ρε Nervous Shakedown να μάθετε τι σημαίνει απλό κλασικό riff.

Edit.Το χειρότερο των AC/DC είναι το Black Ice ΚΑΡΑΑΝΕΤΑ.

Παιδες ακουστε τα κομματια του Turbo που ειναι στο Priest…Live!

Τα παντα ολα!

Γενικα το album σιγουρα δεν ειναι τοσο κακο οσο λεγανε…

Νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι απο τα albums με Ripper και τα τελευταια με Rob μαλλον καλυτερο ειναι:p

μαζι σου…
αγαπαμε turbo…

Το Turbo χτυπάει 5άδα στα Priestδικα άλμπουμ. Το Out in the cold είναι στα 10 καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ. Δεν ξέρω, ίσως και να μου αρέσει περισσότερο και απο μυθικούς δίσκους όπως το Painkiller, σίγουρα πάντως το έχω ακούσει 10πλάσιες φορες παραπάνω…

Βασικά το Turbo είναι όντως από τους λιγότερο καλούς δίσκους των Πριστ, σ’ αυτό η Ιστορία δεν έκανε λάθος. Απλώς ο χρόνος το δικαίωσε ως προς το ότι αποδείχθηκε ότι δεν είναι κακός δίσκος, ίσα ίσα είναι πολύ καλός, μόνο που η σύγκριση με τα διαμάντια που έβγαλαν πριν και μετά οι Πριστ το αδικεί. Έχει όμως μερικά εξαίσια κομμάτια, με αποκορύφωμα το Out in the Cold που αναφέρθηκε κάμποσες φορές. Προσωπικά δε συμμερίζομαι τη γνώμη του about music από πάνω ή του Χαλισκέτου, όταν θέλω να ακούσω Πριστ 9 στις 10 φορές θα θέλω να ακούσω ή το Painkiller, ή το Defenders, ή το Screaming, ή το British Steel ή κάποιο από τα 70’ς παρά αυτό. Το βέβαιο είναι ότι είναι ανώτερο και του Point of Entry, και του Ram it Down, καλά για τα δύο με Ρίππερ και το Νοστράδαμο ούτε λόγος. Μόνο για το Angel of Retribution δεν είμαι σίγουρος. Παίζει να λήγει Χ.

Δεν είπα οτι σήμερα θα προτιμήσω να ακούσω Turbo, αλλά ότι όταν βγήκε χαλάγαν οι βελόνες πάνω του. Έγινε πιο πολύ “κτήμα” μου, αντίθετα με το painkiller που βρισκόταν ανάμεσα σε 100άδες άλλα διαφορετικά πράγματα…

γρακγε σταματα να κραζεις τις δυο δισκαρες με τον ριπερ γιατι με εχεις κανει τουρμπο!! σε λιγο θα μας πεις πως κομματια σαν το “Cathedral Spires” η το “Blood Stained” ειναι κατωτερα του τουρμπο! ελεος δηλαδη. εχει και το οπαδιλικι τα ορια του. :slight_smile:

πέστα γαμώ το φελέκι μου

2 δισκαρες με Ripper?:stuck_out_tongue:

Το Cathedral Spires οντως καλο κομματι,αλλα με Out in the cold δε συγκρινεται:)

Επισης η στροφη στον ηχο και η βλαχιλα του ripper δεν ξεπερνιεται με τιποτα.

Προτιμω Resurrection και Crucible απο αυτους τους δισκους,

το demolition σπερνει…
γαμαει συμπαντα…
τωρα γιατι εχουν φαει τοσο κραξιμο τα 2 με τον ριππερ δεν ξερω…
προσωπικα τα γουσταρω πολυ…

Γαμαει συμπαντα?:stuck_out_tongue:

Κι εμενα μου φαινεται ανωτερο του Jugulator,εχει καποια κομματια που μου αρεσουν (one on one,hell is home,close to you,lost and found) αλλα τα πιο δυνατα δε μου λενε κατι:)

Γενικα ο ripper ειχε φοβερες δυνατοτητες φωνητικα αλλα η χροια του δεν συγκρινεται με του Rob οπως και η βλαχο-προφορα του που δεν παλευεται!

12345

ποια στροφη στον ηχο???!!! ακουγεται και κατι αλλο εκει μεσα εκτος απο heavy metal?

μηπως παντεριζει!!! που ελεγαν τοτε διαφοροι!!!

Heavy metal ειναι φυσικα,αλλα thrash-ιζει και panter-ιζει:)

Ρε παιδια αφηστε τωρα το Νοστραδαμο,το made of metal και το…demolition και βαλτε Sin After Sin να γουσταρετε!

Να και ενα bonus track-διασκευη απο τοτε

Για δυο χρονια ενας φιλος μ ελεγε πως το Demolition ειναι πατατα.

Ενα βραδυ ζητησα απ τον Dj γνωστου rockometallαδικου να βαλει το Subterfuge και γουσταρε, επειδη δεν του το χε ζητησει κανεις μεχρι τοτε.

Ο φιλος μου ηρθε και με ρωτησε ποια ηταν αυτη η κομματαρα που ακουγαμε και ποιο το συγκροτημα.

Ξεκολλατε το κεφαλι σας, τα Demolition και Jugulator ειναι δισκοι του 9. Απλα μην εχετε στο μυαλο σας πως θα ακουσετε Priest και θα πιασει.

μμμ…
οχι.

Τα δισκακια αυτα ειναι πραγματι καλα (οχι και 9ρακια!) αλλα ΔΕΝ ειναι Πριστ.
Ειναι σχεδον ολοι εκει αλλα δεν ειναι Πριστ.και δεν ειναι οτι ΨΑΧΝΩ να ακουσω Πριστ και δε μου “καθονται”…ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΙΣΤ στο εξωφυλλο!αρα πως πρεπει να τα δω?Ως τι?οποτε αυτο περιμενα και περιμενω ακομη…και δεν το εχω.
Εχουν τον τελειο κλωνο (με γαματη φωνη,την οποια εγω ομως ΑΔΥΝΑΤΩ να ακουσω σε οτιδηποτε :stuck_out_tongue: ) αλλα και παλι δεν ειναι Πριστ.
το “αλμα” σε ηχο και κατευθυνση απο το '88 στο '90 ηταν μεγαλο μεν…αλλα ηταν ΠΡΙΣΤ.
απο το '90 στο '97 και '01 (Ok…πολυς καιρος!) ηταν μια “αλλη” μπαντα.
ΔΕΝ εχει να κανει με Ριπερ.
Εχει να κανει με χαρακτηριστικα τα οποια παντα φωναζαν δυνατα οτι ειναι οι Πριστ.
Ε, εκεινη η στροφη (για εμενα παντα ,φανμποϋδες) οπως και το Νυσταδαμους δεν επεισαν.
ΔΕΝ γουσταρω να κατηγορω μια μπαντα οταν κανει βηματα στο μελλον.
Οταν ειχαν κανει εκεινο το βημα 20 χρονια πριν, με ειχαν μαγεψει και ειχε φανει ΤΟΣΟ “λογικο”! Μετα, δεν μου φανηκε και τοσο θετικο, ισως γιατι την εποχη εκεινη ειχε ΗΔΗ γινει το “μπαμ” με μπαντες που ειχαν παραπλησιο ηχο ή ειχαν “αλλαξει” κατευθυνση προς κατι αναλογο.

Οι Πριστ παντα θα υπαρχουν στις μουσικες μου προτιμησεις…ακομη και αν ειχαν σταματησει να βγαζουν δισκους 20 χρονια πριν.
(ή αν απλα…με ξεφτυλισουν με κατι καινουργιο…πραγμα που θεωρω δυσκολο…αλλα το θελω σαν πουτανα που ψαχνει πελατη το δεκαπενταυγουστο!)

Το Δεκέμβριο οι ανακοινώσεις για τα πλάνα tour!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=149923