Judas Priest

Άμα τηρήσουν την υπόσχεσή τους πάντως, εγώ θα τους βγάλω το καπέλο.
Αν και όλοι τους το έχουν ακόμη και μπορούν να συνεχίσουν, θα δείξουν σε κάποιους πως είναι σοφό να κρεμάς τα παπούτσια σου πριν αρχίσει η κατρακύλα…

[SPOILER]…κατά τ’ άλλα, το κλάσατε το προηγούμενο ποστ μου…[/SPOILER]

Εμενα παντως αυτη η ειδηση με στεναχωρησε αφανταστα πολυ… Ισως πιο πολυ απο οποια παρομοια ειδηση εχω μαθει τελευταια πολυ απλα επειδη δεν το περιμενα… Γιατι? Δεν ειναι και τοσο μεγαλοι σε ηλικια (59 ειναι οι Halford, K. K. Downing και Hill, 63 ο Tipton και 49 ο Travis), στις συναυλιες τους ακομα “το 'χουν”, ασε που δεν θα ηθελα να ειναι το τελευταιο τους αλμπουμ το Nostradamus (και ουτε αυτοι θα το ηθελαν νομιζω :stuck_out_tongue: ). Δεν υπηρχε στον οριζοντα μια τετοια εξελιξη, οχι τοσο συντομα δηλαδη… Το θεωρω δυσκολο να βγαλουν και αλλο δισκο και να μην κανουν παγκοσμια περιοδεια, μακαρι δηλαδη, αλλα λιγο χλωμο το κοβω. Φετος λογικα θα μας ερθουν και θα αποθεωσουμε, ευχομαι οχι για τελευταια φορα.

@ brein.d3d Για αυτο με τον Al Atkins κατι ειχα ακουσει, αλλα δεν εχω ασχοληθει. Για τον K. K. Downing το ηξερα και ειναι οντως πολυ ενδιαφερον trivia.

τους ειδαμε το 2004, μας δωσαν τα μυαλα στο πιατο, απο τις απειροελαχιστες ‘παλιες’ κλασσικες μπαντες που θα στεναχωρηθω τη στιγμη που θα σταματησουν οριστικα…PRIEST ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!Περαστε και απο δω πλιζ για ενα τελευταιο προσκυνημα…

Lupin το 2008 ηταν νομιζω καλυτεροι του 2004 αν και η συναισθηματικη φορτιση στην reunion περιοδεια του 2004 ηταν μεγαλη…

angus7pl αν και ειμαι τρελο fanboy του Rob και των υπολοιπων,διαφωνω οτι το “χουν” ακομα.

Και κυριως αναφερομαι στο Rob.Teleprompter+ακουνητος συνεχεια και η φωνη του μεγαλη κατρακυλα απο το Resurrection Tour.

Αν την παλευε ο rob καλυτερα σιγα μην τα παραταγανε μετα το Nostradamus.

Για εμενα ειναι αυτονοητο οτι αποσυρονται με την περιοδεια,δε χρειαζεται να το πουν ρητα οτι δε θα βγαλουν αλλο album.

δυστυχως δεν τους ειχα δει το 2008 αλλα το 2004 οπως λες η συναισθηματικη φορτιση ηταν το κλου για μενα προσωπικα, καθως ειχε γινει το γεγονος της χιλιετιας για τον τοτε νεανια νεοκοπο μεταλλο lupin που αφησε μαλλια πρωτη φορα μονο και μονο για να κανει χεντμπανγκιν σε αυτο το live…συγκινηση το βιντεακι :’)
(και ναι, ο Γρακχος ΔΕΝ βρισκεται στο κοινο που φαινεται στο βιντεο, εχει φαει τοσο ξυλο και σπρωξιδι που εχει φτασει στην εξοδο του τεραβαιμπ σχεδον:D-αυτη η ιστορια δεν θα παλιωσει ποτε)

συμφωνω παντως οτι λαιβ δεν τοχουν και τοσο + ο Χαλφορντ νομιζω οτι εχει φαει τα ψωμια του

Εγω που τους ειδα μονο το 2008 δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.
Απο την αλλη ομως δεν ειμαι οπαδος τους αν και τους σεβομαι και τους εκτιμω.

Τί λες μωρή τσιμούχα που “δεν το χουν”. Οι Priest ήταν και θα είναι η καλύτερη live metal μπάντα. Ο μόνος που δε φτάνει την απόδοση της χρυσής εποχής είναι ο Ρομπ (για λόγους που έχουμε χιλιοαναλύσει), κατά τ’ άλλα οι υπόλοιποι συνεχίζουν να σπέρνουν όπως παλιά. Αν ήσουν μέσα το 2008 θα το ήξερες αυτό, γιατί θα ένιωθες κι εσύ στο κωλαράκι σου όπως κι εμείς την καυτή, σουβλερή μεταλλική μαλαπέρδα του ΚΚ στο σόλο του Sinner, ή του Glenn στο Hell Patrol, η λίστα των αναμνήσεων θα μπορούσε να συνεχιστεί επί μακρόν. Ναι, το live του 2008 ήταν τεραστιότατο, ίσως ο βασικότερος λόγος που στη δική μου συνείδηση έχω πιο ψηλά το 2004 ήταν το κλάμα συγκίνησης “ρε μαλάκες, επιτέλους βλέπουμε Priest”.

Όσο για την ιστορία που δεν παλιώνει ποτέ, ένα άλλο που δεν παλιώνει είναι η εμμονή σου να διαστρεβλώνεις τα γεγονότα. Δεν υπήρξα επουδενί ΦΛΩΡΟΣ, αλλά απλώς ΚΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ. Δεν ανέχομαι αυτόν τον μόνιμο στιγματισμό. [-X

o στιγματισμος αυτος επιβεβαιωνετε απο τουλαχιστον 3 ακομα ατομα οπωτε σους, φλωρε

δευτερον λογω υπερβολικου καψιματος με πριστ και level γραφικοτητας στο κοκκινο, δεν μπορω να σε παρω σοβαρα:p
Ομως ναι, δεν το ειπα καλα, δεν αμφιβαλω οτι η υπολοιπη μπαντα τοχει-δεν βαραινουν και τα δαχτυλα τους δλδ-, ο καραφλος ομως δεν πιανει υψηλα επιπεδα αλλα πολυγρυλιζει και δεν μαρεσει να τον ακουω ιδιαιτερα λαιβ πια…ομως για ενα τελευταιο προσκυνημα θα ειμαστε εκει…

Εγω που δεν τους εχω δει ποτε τι να πω? Με μια φορα θα την βγαλω? Συμφωνω απο οτι εχω δει και ακουσει (live cd, dvd) οτι ο Rob δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με παλια, αλλα και μια χαρα την παλευει ακομα. Αν και συμφωνα με αυτο

http://www.rockaaa.com/news/official-–-its-not-the-end-of-priest-1300

δεν θα ειναι το τελος τους, απλα η τελευταια παγκοσμια περιοδεια. Τι θα κανουν μετα ομως, μεμονωμενα live?

ρε δεν είπε κανείς οτι σταματάνε…

θα ταν ξαφνικό να σταματήσουν τώρα, το ότι είναι η τελευταία τους περιοδεία δεν σημαίνει πως σταματάνε. θα σταματούσαν αν δεν βγάζαν νέα άλμπουμς ή λπ’ς…

Απ’την άλλη, ούτε είπαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο… :-k

Εννοειται ρε παιδια οτι σταματανε τι να λεμε.

Πρεπει δηλαδη να δηλωσουν ρητα οτι δε θα κανουν αλλη συναυλια/album κτλ?

Farewell tour λενε οι ανθρωποι!

Παντως απο το να περιοδευσουν για νιοστη φορα προτιμω να μας εδιναν τα μυαλα στο χερι με κανα καλο δισκο.Αλλα η κονομα ειναι στις συναυλιες,ειδικα στις farewell:)

When asked about PRIEST’s announcement that it was embarking on its final tour beginning next year, Halford replied, “Well, they do say that all good things come to an end and that’s probably the case in this case. But I’m delighted that, of course, the HALFORD band is gonna be storming forward in the metal future, and that’s gotta be good news.”

Ασε με ρε Rob με τους …halford.

Γαμάνε οι Halford!

ε ναι, αλλα η κοινη λογικη λεει οτι 30φευγα χρονων μπαντα δεν προκειτε να σου δωσει ποτε 'τα μυαλα στο χερι ’ με νεο δισκο + ειναι παντελως ασχετο απο το λαιβ και την ‘κονομα’…δεν ειναι λογικο δλδ να ζηταει κανεις το παραπανω, it does not make sense…

επισης ναι, οι Halford γαμανε (στελνουν για τσαι οτι καναν οι Πριστ απο πεηνκιλερ και μετα με τα κρουσιμπλ και ρεσουρεκτιον + την λαιβαρα) οπωτε αντε να το ληξουνε με το καλο να δουμε και καραφλο μονο του που πρεπει καποια στιγμη επιτελους…

θα στηριξουμε εστω για τελευταια φορα την μεγαλυτερη χεβη μεταλ μπαντα, θα στεναχωρηθουμε αλλα απαιτησεις εξωπραγματικες δεν εχω, μια σειρα καλων λαιβ απλα θελω + να δω και Χαλφορντ μονο του…

Κρατάω και συμφωνώ με αυτό εκτός από το μεγαλύτερη μπάντα! :smiley:

ναι…γιατι ειναι οι Sabbs πρωτοι…
αλλα σιγουρα οι Priest ειναι το πιο δυνατο Νο2!

Καλά, αν το πάρουμε “αντικειμενικά”, οι Πριστ δεν είναι καν δεύτεροι, τεταρτοπέμπτοι είναι, δηλαδή πίσω όχι μόνο από Σάμπαθ αλλά και από Μετάλλικατς/Μαϊντανούς κτλ. Δε σημαίνει τίποτα όμως.

Πρώτοι για πάντα στις καρδιές μας. :hippy:

Δε χρειάζεται καν να αναλύσω γιατί συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα υπόλοιπα του Λουπέν.

Για εξηγησε λιγο το “αντικειμενικα” :slight_smile:

Δηλαδη αυτοι που αναφερεις δεν επηρεαστηκαν απο Priest?

Εγω θελω να δω την αγαπημενη μου μπαντα με τη μεγαλυτερη φωνη του metal (εδω δε χωρανε σχολια για δευτεροτριτους:p) να κλεινει την καριερα της με ενα καλο album στο γνωστο υφος.

Το να μου δωσει να μυαλα στο χερι το ειπα χαριν λογου,προφανως δεν περιμενω νεο Painkiller:p

To 'χω κανει ηδη σκρηνσεϊβερ ε. 8)