Judas Priest

Ρε Γράκχο σοβαρά όμως ξεκόλλα, η εκτέλεση στο [B][I]UitE[/I][/B] είναι μετριότητα μπροστά σε αυτή του [B][I]Sin After Sin[/I][/B].

Στο χαλαρό DnR απο Unleashed In The East

+1 απο το Unleashed in the East και απο μένα.

και οι δυο υπεργαμηστερές είναι. νομίζω όμως ότι τα leadακια στο unleashed δίνουν τη νίκη στην παράταση.

Λάθος.

Σωστός.

Σωστός.

Σωστός.

ChrisP συγκεντρώσατε τις απαραίτητες αρνητικές ψήφους. Λυπούμαστε αλλά θ’αποχωρήσετε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. :stuck_out_tongue:

Φυσικά και θα αποχωρήσω, το [I]Diamonds And Rust[/I] εξ ορισμού είναι ένα κομμάτι που καθοδηγείται απ’ τη φωνή και όχι από lead-άκια, ριφάκια, μπασάκια, τυμπανάκια. Αυτά είναι για όσους ακούνε μουσικές με τον σβέρκο. :roll:

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Halford στο live δεν πιάνει ούτε το 50% της απόδοσης της [B][I]Sin After Sin[/I][/B] έκδοσης, θα προτιμήσω χαλαρά αυτήν.

Ω Θεοί, ΤΙ ΛΕΕΙ :!:

άκου το αυθεντικό άμα σε χαλάνε τα lead-άκια, ριφάκια, μπασάκια, τυμπανάκια.

Μα εννοείται ότι το αυθεντικό είναι κλάσεις παραπάνω από κάθε άλλη εκτέλεση!

…κι εμένα μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση του “Diamonds & Rust” στην επανέκδοση του “Rocka Rolla” [κλικ]
(που είναι και μια χαρά δισκάκι inb4…) :har:

Πάντως για να πω κι εγώ την άποψή μου σχετικά με το “μήλον της έριδος”, το “Unleashed In The East”, συμφωνώ αρκετά με αυτά που έγραψε ο Bleedin.
Να προσθέσω όμως και το εξής:
ΔΕΝ με απασχολεί αν όντως ήταν ηχογραφημένο στο studio από τη στιγμή που γνωρίζω ότι εκείνη την εποχή live σκίζανε πάτους, μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να αποδώσουν σε αυτό το επίπεδο και δεν είχαν τίποτα να κρύψουν.

Αποδεικτικά στοιχεία :

[B]http://www.youtube.com/watch?v=ueYXgFi3N2U[/B] 8O

[B]http://www.youtube.com/watch?v=hoN19Mnp_j0[/B]

[B]http://www.youtube.com/watch?v=rkEQDy0FRU4[/B] :bye:

Κάνοντας μια επιδέξια ντρίμπλα τώρα, θα μεταφέρω αλλού τη συζήτηση…

Το τραγούδι “Caviar And Meths” που κλείνει όμορφα το album “Rocka Rolla” είχε αρχικά διάρκεια 14 λεπτών (:!:slight_smile: .
Όμως λόγω χρονικών περιορισμών, μόνο η ορχηστρική εισαγωγή κατάφερε να μπει στο δίσκο…(and the rest is history)

Ο Al Atkins όμως, ο πρώτος τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Priest, κυκλοφόρησε το 1998 το album “Victim Of Changes” που περιέχει μερικές πρόσφατες επανεκτελέσεις τραγουδιών των Priest στα οποία είχε συμμετάσχει συνθετικά (“Never Satisfied”,“Winter”,“Caviar and Meths”,“Victim of Changes”).
Τραγουδάει ο ίδιος φυσικά και στα drums είναι ο (παιδεραστής) Dave Holland (:roll:)…

[B][U][I]Δείγμα:[/I][/U][/B]
[B]
Victim Of Changes[/B]

[B]Caviar and Meths[/B]

[B]Never Satisfied[/B]

[B]Winter[/B]

Κοίτα μπέρδεμα, ο δίσκος περιέχει τραγούδια από το Rocka Rolla, λέγεται Victim of Changes και έχει εξώφυλλο που παραπέμπει στο Sin After Sin ! #-o
Το παράκανες νομίζω Al…

[SPOILER][/SPOILER]

Και ένα [B]trivia [/B]για το τέλος:

Τί σημαίνουν τα K.K. στο όνομα του Downing ? (σίγουρα όχι Κομμουνιστικό Κόμμα…)

Το πρώτο Κ αποτελεί το μικρό του όνομα “Kenneth”.
Το δεύτερο Κ [U]δεν[/U] είναι ένα δεύτερο όνομά του (“Kevin” όπως ψευδώς αναφέρεται).
Το δεύτερο Κ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, τού το “κόλλησε” κάποια Δανέζα που δεν μπορούσε να προφέρει το πραγματικό του όνομα και τον αποκαλούσε Κ.Κ.
Έτσι δημιουργήθηκε το “καλλιτεχνικό” του…
Αστειευόμενος, ο ίδιος είχε δηλώσει κάποτε:

“The second K stands for Kevin. Kenneth Kevin, or ‘Killer’… Anything you want me to be, girls!”

Αυτά από μένα.

ΚΟΥΦΑΛΑ Γρακχε,ολα εν σοφια τα εληξες.
μου αρεσουν και οι 2 εκτελεσεις.
αλλα θα πρεπει να συμφωνησω με τον ανωμαλιαρη, το αλμπουμ αυτο εχει τετοιο συνολο που κανει τα κομματια μεσα σε αυτο να φαινονται καλυτερα και σαν ξεχωριστα, ασχετα με το αν τελικα ισχυει κατι τετοιο!
:roll:

Μα ναι, εννοείται. Btw, έχει ακούσει κανείς την εκτέλεση του (wait for it…) Beyond the Realms of Death από κείνες τις θρυλικές συναυλίες στην Ιαπωνία; Βρίσκεται λέει στο “The Ultimate Priest in the East”, το οποίο δεν έχω βρει πουθενά, αλλά ζμπούτσαμ, υπάρχει και στο bootleg “Unreleased in the East” (χοχο), μαζί με το Evil Fantasies. Ντάξει, κακό ριπ, με πολύ χαμηλό ήχο, αλλά με mp3doctor έρχεται στα ίσα του και… ΣΠΕΡΝΕΙ, αυτό, τίποτα άλλο. Ο μόνος λόγος που δε λέω “η καλύτερη εκτέλεση του BtRoD ever” είναι για να μη με λέτε πάλι γραφικό κιέτς. Άμα γουστάρεις(-ετε), το ανεβάζω και στο YT κάποια στιγμή (εννοώ, έτσι όπως πρέπει ν’ ακουστεί, γιατί εκείνο το bootleg που έλεγα βρίσκεται εύκολα).

Κατά τ’ άλλα, έσκασε κι η βόμβα:

http://rocking.gr/news/I_teleutaia_periodeia_twn_Judas_Priest/8610/

Δεν αργεί πολύ, μου φαίνεται, η στιγμή που θα πρέπει να πω “αντίο, κι ευχαριστώ για όλα” στο αγαπημένο μου συγκρότημα. :cry::cry::cry:

Φέρτε τους κι από δω, για ένα τελευταίο προσκύνημα. :sigh:

Ki εγω ακριβως αυτο διαβαζα τωρα:!:

Βασικα στεναχωρηθηκα που δε θα ξανακουσουμε αλλο ενα album και ο Νοστραδαμος θα ειναι -αδοξα- το τελευταιο τους.

Εγω εχω καποια bootlegs απο Japan αλλα δεν ξερω ποιο εννοεις ακριβως.Εννοω ηχο οχι εικονα…

πφφφ

Κι εγώ ήχο μόνο εννοώ. Έλα ρε, καθαρά το λέω, Unreleased in the East, είναι από τις ίδιες συναυλίες του Unleashed in the East του '79, κι έχει δύο κομμάτια: Beyond the Realms of Death και Evil Fantasies.

ξεκινώντας το 2011 στην τεράστια [B]Epitahp[/B] περιοδεία

τόσο πολύ τον μισείτε? :lol:

Θα ψαξω και θα σου πω:)

Ακομα να το συνειδητοποιησω οτι δε θα ακουσουμε αλλο Priest Album:(

Έτσι μπράβο, αποστράτευση με το κεφάλι ψηλά. Να τους δούμε μια τελευταία φορά όλοι οι πριστάδες μαζί και να γουστάρουμε.

Δεν ξέρω τι διαβάζετε εσείς, αλλά εγώ βλέπω “τελευταία [B][U]παγκόσμια περιοδεία[/U][/B]”.

Ούτε διάλυση αναφέρει, ούτε δισκογραφική απραγία, ούτε αποκλείει μεμονωμένες εμφανίσεις.

δηλαδή δεν παίζει να βγάλουν άλλο δίσκο χωρίς παγκόσμια περιοδεία…??
δεν πιστεύω οτι δεν θα βγει άλλο άλμπουμ…(ίσως επειδή δεν θέλω να είναι έτσι :roll:)

EDIT: ότι λεει ο από πάνω

Εγω παντως στεναχωρεθηκα λιγο, ακομη κι αν ανακαλεσουν και κανουν αλλες 500 παγκοσμιες περιοδειες.

PRIEST ΡΕ. PRIEST.