παρών!
[B][I]
I, personally, am not gonna say, ‘By 2015, I’ m gonna finish, I’m gonna stop,’ because I don’t think I can do that. It’s not in my system. I love metal too much to say, ‘By this time, I’m gonna stop doing the metal work.’[/I][/B]
απο αυτό κατάλαβες οτι σταματάει το 2015??! :-s
χαμένοι στη μετάφραση
Εγω καταλαβα οτι για να λεει αυτο το ετος,καπου εκει σκεφτεται να σταματησει.
Δηλαδη μεχρι τα 70 θα τραγουδαει?
Δεν πα να τραγουδάει και μέχρι τα 270, εγώ χεσμένο τον έχω πλέον.
(Είδες Τζον, δεν έγραψα ότι δεν είναι Πριστ. Το χουμε εξαντλήσει αυτό το θέμα.)
να γυρίσει ο τίμιος ripper
Να διαλυθούν.
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ PRIEST ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ.
HEAVY AS FUCK. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
π.ς.: ασταδιαλα βαρεθηκα με τις κλαφσες. ;p οι priest τελειωσαν, προχωραμε
Δισκο δεν θελω με τιποτα, αλλα δεν θελω και να διαλυθουν… Μαλακια μου ή οχι ετσι το σκεφτομαι. Αλλα για δισκο θα ειναι αθλιο να γινει κατι τετοιο χωρις KK.
Οπότε λοιπόν τί θες; Να συνεχίσουν να κάνουν περιοδείες με τον κιθαρίστα της κόρης του Χάρρις; Ή μήπως να μην κάνουν τίποτα και απλά να υπάρχουν έτσι και να τους καμαρώνουμε όπως μια ωραία γλάστρα;
εγώ το είχα στο μυαλό μου οτί θα κάνανε την epitaph και θα σταματάγανε με τιμή και δόξα. και το γούσταρα αυτό. όλοι τελειώνουν κάποτε, το θέμα είναι πως τελειώνει κάποιος. κι αυτό θα ήταν ένα σουπερ τέλος. αλλά…
Και γω αυτό το τέλος θα ήθελα για την υπερμπάντα αλλά… κρίμα.
Πάντως τέλειωσε ότι και να λέμε όσο και να τα αναμασάμε δεν έχει νόημα. Η υπογραφή του Γράκχου τα λέει όλα!
Βασικα περιοδειες με τον Tipton μονο και προηχογραφημενα του KK…
Μετά μας φταίει ο Blackie και τα πλειμπακ του :lol:
…δεν το πιασατε το σχολιο μου. Οκ θα κανω μια αναλυση γιατι πιστευα πως ολο και καποιος θα τσιμπαγε.
Προσωπικα θα προτιμουσα μια συνεργασια Ripper/Tipton που θα λεγοταν μπουρδουμπουρδου α.ε. απο τη παρουσα κατασταση των Priest, γενικα. Μη τρελαθουμε δηλαδη, το AoR τρια γερα κομματια εχει ολα κι ολα, κι ενω ο Νοστραδαμος με αρεσε επειδη ειμαι ανωμαλος και βλαμμενος, οι Priest κατα τη reunion εποχη μοιαζανε ψιλοκακομοιρηδες της φασης ‘‘ε οκ καναμε τη φαση μας με τον Τιμ, δε πουλησε και ριξαμε τα μουτρα για να φωναξουμε το Ρομπ πισω’’. Οκ, λαιβ, τσιριδα χεβυ μεταλ κι αγιος ο Θεος, αλλα δε μου δωσαν ποτε και σε καμια περιπτωση την εικονα της στιβαρης χεβυ μεταλ μπαντας οπως οι Priest του RW επι 2001.
Οπως κι αν εχει παντως, επειδη πολλοι θα διαφωνουν, αυτο που καναν με τον Tim εμενα μου φαινοταν πιο τιμιο. Οπως και το Nostradamus, τιμια προσπαθεια μου φαινεται - υπερβολικα φιλοδοξο δε, αλλα τιμιο. Γι αυτο και θα προτιμουσα να διαλυθουν απο το να βλεπω αυτο το καραγκιοζιλικι, τον πουθενατζη να παρουσιαζεται οσο πιο κοντα σε αυτο που ηταν ο ΚΚ εμφανησιακως. Ουτε στο δημοτικο τετοια πραγματα. Τουλαχιστον με τον Τιμ ειχανε το θαρρος να κανουν κατι διαφορετικο και να πουνε αυτο ειναι, σας αρεσει; Δε μας αρεσε και γι αυτο γυρισε κι ο Ρομπ εν τελει.
π.ς.: Να ξερετε πως αν διαλυσουν οι Priest, ο Tim θα παρει τον Glenn τηλεφωνο για συνεργασια, οποτε ναι, να διαλυσουν, ναι.
Angmar κόψε κάποτε την Owens-ική προπαγάνδα γιατί θα σε βρω και θα σε πλακώσω στο ξύλο.
τον έχετε φάει τον κακομοίρη τον ripperακο. όχι μόνο γυρνάει σαν τον αθίγγανο αλλά έχει γίνει και 200 κιλά.πολύ μάτι :papas:
@Γρακχους: Γιατι; Δεν ισχυει; :-p
Edit: Anyway, αυτα για τον Owens δεν τα λεω καθολου στον αερα, ο ιδιος μου εχει πει πως θελει εδω και χρονια να προτεινει του Tipton μια συνεργασια αλλα φοβαται ενδεχομενη αντιδραση απο πλευρας Rob. Απο τη στιγμη ομως που οι Priest φαινονται αποφασισμενοι να συνεχισουν τη καριερα τους μεχρι εκει που δε παει, ως ενδεχομενο το ξεχναμε και περιμενουμε την υστατη παρακμη.
Αν βγαλουν δισκο παντως, προς AoR μυριζει κατα τα φαινομενα (και κριμα).
Angmar καλα στα λεει ο Γρακχος μου φαινεται:)
Διαφωνω καθετως με οσα λες για Ripper,το τιμιο πραγματικα δεν το καταλαβαινω πως το εννοεις,κι εγω μπορω να σου πω οτι μετα την φυγη του rob το μονο τιμιο που θα επρεπε να κανουν θα ηταν να μην περιοδευσουν μεχρι να γυρισει πισω η καλυτερη φωνη του μεταλ.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω,γιατι θεωρουμε δημιουργικο και νεα εποχη οπου δεν τους ενοιαζαν τα λεφτα το διαστημα με Ripper και το τελειως αντιθετο για το διαστημα της επιστροφης του Rob.
Τη συνεργασια Tipton/Owens εγω παντως θα την απεφευγα προτιμωντας να ακουσω συνεργασια Rob/Roy Z
Τωρα για τα περι διαλυσης,σιγουρα επρεπε να επανενωθουν με Rob τουλαχιστον το 1999 και να κανουν 4-5 δημιουργικα χρονακια και τελος.Αλλα ξεχασα,τοτε ηταν η μαγικη εποχη με ripper:p
Το τιμιο για μενα ηταν εφοσον επανενωθηκαν τοσο αργα να το διαλυσουν ουσιαστικα μετα το AOR και δεδομενης της φωνητικης καταστασης του rob να κανουν κανα αλμουμ για την καβλα τους και μονο και λιγοστα γαμηστερα live.
Το να λεμε πρεπει να αποσυρθουν τωρα και οχι του χρονου εχει χασει το νοημα του,επρεπε να εχουν αποσυρθει χρονια τωρα.
Γρακχε,γνωριζω οτι εχουν τελειωσει ως συγκροτημα προφανως,αλλα εξακολουθω να θελω να ακουσω ακομα λιγο υλικο Priest.
Θα απαντησω την απορια σου με κατι πολυ απλο. Οι Priest ειναι δυο πραγματα. Φωνη και riffs. Ασχετως αν οι δισκοι που εβγαλαν εκεινη τη περιοδο χαρντκοριζαν / ινταστριαλιζαν, δοξα τω θεο ειχαν κι απο τα δυο στη μουσικη τους.