Judas Priest

Προφανώς και δεν είναι το ίδιο, μάλιστα οι Maiden μαζί με τους The Who ήταν τα μόνα συγκροτήματα που έπαιξαν live και όχι playback στην ιστορία της εκπομπής.
Όμως παραμένει ένας τρόπος προώθησης προς τις μάζες και όχι τους μυημένους.
Το παράδειγμα ήταν προς (σχετική) υπεράσπιση των Priest, όχι για να ρίξω και τους Maiden στην πυρά…

Ναι το κατάλαβα δάσκαλε,απλώς διαφορετική “αίγλη” και ιστορία έχει το TOTP και άλλη το…Idol:roll:
Και διαφορετικές εποχές μην το ξεχνάμε.Απλώς τα αναφέρω επειδή κάποιος που δεν γνωρίζει καλά μπορεί να μπερδευτεί και να τα συγκρίνει ευθέως.:slight_smile:

Οι Maiden την δεύτερη φορά Playback δεν είχαν παίξει,για δεν θυμάμαι καλά;

το έβαλα και πιο πάνω

Οι Maiden δεν παίζουν playback.

Μια φορά τους υποχρέωσαν και συνεννοήθηκαν ότι από το να μη βγουν καθόλου καλύτερο θα ήταν να κάνουν αυτό…

To Wickerman δεν είναι Playback;:-s

δηλαδή ρόλο παίζει η ιστορικότητα της εκπομπής? όχι το που απευθύνεται?
μιά χαρά ιστορία έχει και το idol, καμιά 15αριά χρόνια τουλάχιστον άσε που άμα το πάρουμε στην παλαιότερη του μορφή (αυτό που λέγαμε εδώ “να η ευκαιρία”) πηγαίνουμε πολλά πολλά χρόνια πίσω

Ρε 'συ Τραμπ,φυσικά και άλλο είναι το Idol με το TOTP.Δεν θαρρώ ότι είναι και τόσο δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς:wink: Το ένα ήταν ένα chart show και το άλλο είναι…ότι είναι τέλος πάντων.:roll:
Επίσης,αν και νομίζω σταμάτησε από το 2006,από την δεκαετία του '60 ήταν μία εκπομπή ορόσημο για την pop(popular)μουσική.

όσο καρεκλάδικο είναι το ένα, άλλο τόσο καρεκλάδικο είναι και το άλλο. στον ίδιο κόσμο απευθύνονται

Όχι,καμία σχέση αλλά ας μην το συνεχίσουμε καθώς δεν αφορά άμεσα το θρεντ:)

Νομίζω ναι, αλλά δεν ανοίγουν τα βίντεα για να εξακριβώσω.

1/3 πώς κάνεις έτσι κι εσύ; :roll:

Όχι απλά το θυμόμουν,άλλωστε στους Maiden έχουμε διδακτορικό κύριε δάσκαλε:D

δηλαδή άλλο κοινό έχει η άλλη εκπομπή και άλλο η άλλη? γιατι εγώ από κάτω βλέπω τις ίδιες φάτσες, τα γκομενάκια με τα εμπριμέ στράπλες και τις φράντζες, πιτσιρικαρία και τα ρέστα, οι αγγλίδες που έρχονται και γίνονται κωλοτρυπίδα στο φαληράκι. δεν είναι δα και το Μονόγραμμα το ΤΟΤΡ… εκπομπή γιά τα δημοφιλή ποπ τραγούδια είναι. οβερ εντ άουτ

AXAXAXAXAXAXAXAXAXA TA ΣΠΑΣΑΝ

Αναλυστε λιγο παραπανω τους maiden :stuck_out_tongue:

Ναι συμφωνω, Maiden παντου και στο thread των Priest να τρελανουμε τον Γρακχο…

Είναι ώριμοι οι Maidenάδες john μην επεμβαίνεις… :stuck_out_tongue:

[B]Οι Judas Priest στο sport-fm.gr[/B]

:!: http://www.sport-fm.gr/article/478706

Nice…:smiley:

Εγώ θα πάω Priest, αλλά αυτό “οι οπαδοί δεν θα καταλάβουν την διαφορά στον ήχο” , ε ακούγεται κάπως υπερβολικό.

Παιδες το θεμα με KK αφορα πιο πολυ το συναισθημα παρα το ηχητικο μερος στις συναυλιες. (εκτος αν παιξουν Sinner:) )

δηλαδή παίζει ο παππούς να είναι υπό του μηδενός αυτή τη στιγμή. γκούντ!

[I]Το [B]μοναδικό[/B] ιδρυτικό μέλος των «Metal Gods» Judas Priest, o Ιan Hill, μπλα μπλα μπλα…[/I]

Της θειας σας. :!: