Judas Priest

βιντεοκασσέτα ρεεεεεε!!!
βάζεις μέσα και λεφτά για να τα βγάζεις εξωτερικό χωρίς να πληρώνεις :lol::lol:

Για την εμφανιση των Priest στο American Idol ειμαι καπου στην μεση. Απο την μια με χαλαει να βλεπω μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες σε τετοια ξεφτιλισμενα σοου, αλλα απο την αλλη ισχυει αυτο που ειπε ο Trampakoulas. Ετσι εχουν την δυνατοτητα να τους ακουσουν πιο πολλοι ανθρωποι και εστω και ενας απο αυτους να ψαχτει και να ασχοληθει μετα, αυτο ειναι κερδος για την μουσικη που αγαπαμε… Αυτο που ηταν σκετη πικρα ηταν ο καινουριος στην θεση του KK… Ηταν αστα να πανε το συναισθημα οταν εβλεπα το βιντεακι…

Για το Killing Machine που λεγατε πριν, εκτος του οτι ειναι αδιαμφησβητητη δισκαρα, θεωρω οτι ειναι πρωτιστως metal και μετα hard rock, πιο hard rockια ειναι το Sin After Sin. Και συγκριτικα με το Stained Class ειναι πιο αμεσο μουσικα με μικροτερα κομματια και πιο in your face. Μου κανει πιο metal απο ολα τα προηγουμενα, απο το British Steel οχι βεβαια…

Κι εγω για το Idol ειμαι καπου στη μεση οπως το φιλος πιο πανω.Εγω πιστευω τραγουδια του τυπου που παιξανε μια χαρα ταιριαζουν σε τετοια show,το θεμα ειναι ποσο η αισθητικη των priest με τα καρφια και τα δερματα ταιριαζει,αισθητικη η οποια ομολογω οτι με εχει λιγακι κουρασει κι εμενα,φανταζομαι ποσο εχει κουρασει τους ιδιους.

Anyway,δισκαρα το Stained Class ισως περιεχει και το καλυτερο κομματι των Priest (beyond the realms of death) αλλα ειμαι λιγακι πιο συναισθηματικα δεμενος με το Killing Machine καθως ηταν ο πρωτος δισκος που αγορασα και ακουσα ολοκληρο απο το αγαπημενο μου αυτο συγκροτημα.

Σιγουρα για μενα ειναι μια εισοδος στο στυλ του British Steel που ειναι πιο rock φυσικα παρα metal,και περιεχει και την καλυτερη μπαλαντα του συγκροτηματος.

Η φωνη του Ρομπ ρε παιδια τι εχει παθει?Ακομα και στο breaking the law πολυ “πνιχτη” ακουγεται,το κανει και λιγο επιτηδες αλλα δεν ξερω…

Μετα απο το βιντεο του Idol εβαλα αυτο,ωραιες εποχες ρε γμτ…

Εγώ δεν είμαι κάπου στην μέση,θεωρώ ότι απλώς δεν έχουν θέση σε τέτοια σκουπίδια.Τα άλλα περί “εμφάνισης των Priest και σταυροκοπιούνται οι θείες” είναι γελοία.
Κουμάντο του εαυτού τους κάνουν μόνοι οι ίδιοι όμως.

Α και άμα είναι να έρθουν και από το ελληνικό ε,δίνω όσο όσο για να ακούσω Ρούλα να τσιρίζει “Καιιι τώωωρα οιιι Τζούυυντας Πρηηηηηηηστ” και ο Πετράν να το παίζει ξαναγεννημένος ροκάς,συν ότι ο Ρομπ μπορεί να κλεφτεί με τον Ψινάκη που θα σκάσει guest από Δ.Σ.

[SIZE=“6”][B]ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!![/B][/SIZE]

σα να λεμε οι Battleroar στο GREEK IDOL!!!

που ειναι το θετικο???

νομίζω πως μερικοί ζείτε σε γυάλα

από που και ως που “ποινικοποιείται” η εμφάνιση των αστεριών αυτής της μουσικής σε τηλεοπτικά show? το έχουν πράξει ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως και καλά έκαναν. ωφελεί τη δημοφιλία τους αλλά και τη δημοφιλία της μουσικής έμμεσα. αν ανοίγω το δέκτη μου λοιπόν (ομολογώ το έγκλημά μου, βλέπω τηλεόραση!!!) προτιμώ να πέφτω απάνω στο Dio να κατεβαίνει με γερανό μέσα στο σπίτι του Big Brother.

8O8O8O8O
δηλαδη θες να μου πεις οτι σου αρεσε αυτο που ειδες???

δεν έχω πρόβλημα με αυτό που είδα, δεν ζω σε γυάλα γιαυτό και δεν κλονίστηκαν τα ιερά και τα όσιά μου. όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι και επαγγελματίες και προφανώς η εμφάνιση σε κάποιο show ωφελεί και σε αυτόν τον τομέα. αυτό γίνεται 40 χρόνια τώρα, δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη και ο αποτροπιασμός. μόνο στην Ελλάδα μου φαίνεται έχουμε πρόβλημα με την εμφάνιση των rock star στα δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, όπως βλέπετε αυτό γίνεται κατά κόρον έξω.

στην ελλαδα ειναι γαματο να το παιζεις ιστοριας…

προφανως ουτε κ γω ζω σε γυαλα αλλα δεν μπορω να δεχτω την εμφανιση μια μεταλ μπαντας μεσα στο σκυλολοι που το 99.9% ειναι ασχετοι και το πιο πιθανον ειναι να κοροιδευουν παρα να γουσταρουν…

ε τώρα μην τρελαθούμε. δηλαδή η παραγωγή του νορβηγικού show επέλεξε τον Dio και τον Alice Cooper να τους βάλει σε show όπου οι συμμετέχοντες δεν θα τους αναγνώριζαν και δεν θα γούσταραν? είπαμε, μην κρίνουμε με τα ελληνικά δεδομένα όπου θα τους κοιτούσαν σαν εξωγήινους. κάποιες χώρες έχουν πιό ανεπτυγμένη rock κουλτούρα, πως να το κάνουμε. εδώ τους πάμε τον πετρέλη, εκεί τους πήγανε τον Dio

κοιτα… ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο. ας πουμε η εμφανιση των saxon στο ραδιο αρβυλα δε με χαλασε καθολου γιατι η εκπομπη εχει εναν παναγιωτοπουλο που ξερει και γενικως η εκπομπη εχει ροκ διαθεση αλλα σε εκπομπες του τυπου american idol που υποστηριζουν τη σαπιλα της μουσικης βιομηχανιας, ε δε μου καθεται ρε παιδι μου να βλεπω Priest…

Το θεμα ειναι ετσι ακριβως οπως το εθεσε ο Τραμπ,δηλαδη οι περισσοτεροι ξενερωνουμε επειδη κρινουμε με την εμπειρια που εχουμε απο εδω που ζουμε για τετοια show,και τετοια show στην Ελλαδα σημαινουν ξεκωλλα,αφωνους,gay(δε με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο σπιτι του,αλλα να τα κραταει στο σπιτι του οπως και οποιοσδηποτε straight).Με αυτες τις εμπειριες λοιπον μας ερχεται δυσκολο να δεχτουμε ‘‘δικους μας’’ αναμεσα στο σκυλολολοϊ!
Αν υπηρχε αλλο επιπεδο (βλεπε απαντηση Τραμπ για Dio) τοτε θα το συζητουσαμε…

Όπως επιβεβαίωσαν και οι Priest και στο εξωτερικό αυτά τα show είναι για gay :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα, δεν είναι τραγικό να εμφανίζεται ένα μεγάλο και εμπορικό μέταλ συγκρότημα στην τηλεόραση και τους λόγους τους εξήγησε ο τραμπ.

Αυτό που χτύπησε άσχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι Priest επέλεξαν να παρουσιάσουν πρώτη φορά τον ‘καινούριο’ τους κιθαρίστα (οκ, το είπα και δεν έπεσε κεραυνός επάνω μου, καλά πάμε) σε ένα show η αισθητική του οποίου έρχεται σε αντίθεση με ό,τι υποτίθεται ότι πρεσβεύει το μέταλ. Άλλο η εμφάνισή τους στην τιβί το '75, άλλο τώρα. Δεν πάνε για καριέρα στα γεράματα και από αυτή την άποψη θα μπορούσαν να το αποφύγουν. Βέβαια όπως ειπώθηκε το παλικάρι που τργούδησε μαζί τους έχει κάποια προβλήματα και ίσως το κάνανε και γι αυτό, ποιος ξέρει… Αλλά γενικά δεν μου έκατσε καλά η φάση για όλους τους παραπάνω λόγους. Όχι ότι είναι κάτι τραγικό, συζήτηση να γίνεται…

Μην ξεχνάμε ότι και οι Maiden έχουν εμφανιστεί στο Top Of The Pops όχι μόνο το 1980 που ήταν η αρχή της καριέρας τους

αλλά και το 2003

Και πριν δημιουργθούν εκπομπές αμιγώς για ακραία μουσική, ακραίες μπάντες έβγαιναν στην τιβί

πάρτε και μια συνάντηση γιγάντων σε άσχετη τηλεοπτική εκπομπή

ΑΥΤΗ είναι η τηλεόραση που θέλουμε γιά τα παιδιά μας κυρίες και κύριοι. κάντε τώρα την αντιστοιχία, να βγούν ξέρωγω οι Rotting Christ στο Ουράνιο Τόξο και άμα αύριο δεν έχουμε παρέμβαση από τον πατριάρχη να μου γράψετε :stuck_out_tongue:
γενικά είμαστε πολύ πίσω γιάυτό ας μην κρίνουμε το αμερικάνικο idol με το ελληνικό γιατί στο αμερικάνικο τουλάχιστον παίζει και κανένα priest, κανένα journey, κανένα maiden (oh yes!) ενώ εδώ όταν ανάμεσα στην πέγκυ ζήνα και την μαντόνα πέσει κανένα bon jovi, είναι σαν να ακούμε Disgorge :stuck_out_tongue:

Rotting christ στο Ουράνιο τόξο, λέει…:lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι τελικά ότι όσο παράξενο είναι για τους όξω να δουν κάτι μέτσαλ στην υπέροχη ελληνική τιβί, άλλο τόσο αποδεικνύεται ότι είναι παράξενο και για μας, ε;

Όσο για μένα μια χαρά, είναι αν μπορεί να συμβαίνει…

μαρεσει που μιλάτε λες και όλος ο κόσμος είναι η ελλαδα…
ακόμη και ακραίες μπάντες στη σουηδια ακούγονται σε προγράμματα για μικρές ηλικίες, ή σε μουσικά προγράμματα που δεν έχουν καμία σχέση με την μεταλ σκηνή…
ασε που δεν υπάρχει μεγάλη μπάντα να μην εμφανιστεί στην τηλεόραση…και παλιότερα και αργότερα οπού ειχαν ήδη γίνει γνωστοί…και μην νομίζεται οτι εμφανιζόντουσαν μόνο σε στούντιο που πάιζαν μόνο μεταλ καλλιτέχνες…
απλά τώρα μας κακοφαίνεται που υπάρχει αυτό το “talent show”.
ή προώθηση είναι προώθηση…πάει και τελείωσε.

Να θυμίσω επίσης την υποψηφιότητα των Keep of Kalessin για να εκπροσωπήσουν τη Νορβηγία στη eurovision (!!!) πριν από 2 χρόνια. Αρκετά κουφό σίγουρα, αλλά είχε γίνει. Αν θυμάμαι καλά, το τραγούδι τους είχε καταταγεί τελικά 2ο ή 3ο, με αρκετές χιλιάδες πάντως ψήφους.
Σε αντιστοιχία με τα δικά μας, είναι σαν να δηλώνουν υποψηφιότητα οι Rotting Christ και να έχουν να ανταγωνιστούν την Καλομοίρα και ποιός ξέρει πιο άλλο φλωράκι :lol::lol::lol:

Ψιτ, λίγα με την Καλομοίρα φίλος…

eNick άλλη φάση το Top Of The Pops όμως.Και ιδιαίτερα το 1980.Άσε που υπήρχε από το '64 αν δεν κάνω λάθος,και έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί εκεί