Καλά διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ ε. Όχι μόνο δεν “επιμετάλλωσαν” τον ήχο τους στο Killing, αλλά ίσα ίσα που τον έκαναν πολύ πιο hard rock σε σχέση με το “πιο-metal-πεθαίνεις” Stained Class, όλα αυτά βέβαια πριν το επόμενο “πιο-metal-πεθαίνεις”, δηλαδή το British Steel.
Ότι είναι μεγάλη δισκάρα βέβαια συμφωνώ απόλυτα (εννοείται). Ούτως ή άλλως οι Πριστ από το '74 μέχρι και το '86 έβγαλαν σχεδόν μόνο δισκάρες (το “σχεδόν” πάει στο Point of Entry προφανώς).
στον γράκχο.
πολυ χαρντ ροκιά συκριτικά με τα άλλα το κιλινγκ. χωρίς αυτο φυσικά να μη το κάνει δισκάρα.
τώρα για αντιγραφές τραγουδιών που αναφέρθηκαν πριν, τι να πω.whatever#-o
Χθες οι Priest εμφανιστηκαν στο American Idol.Καποιοι θα συμφωνησετε,καποιοι θα διαφωνησετε.Προσωπικα πιστευω οτι τετοια show ειναι πολυ μακρια απο τη metal αισθητικη και κουλτουρα,ποσο μαλλον απο τους Priest.
μιά χαρά κάνανε και εμφανιστήκανε και στο american idol, μόνο θετικό είναι το να εμφανίζονται μπάντες σαν τους priest στην τηλεόραση και σε προγράμματα με μεγάλη τηλεθέαση. κατά τα άλλα τι σας φταίει ο παλικάρης που ήρθε στη θέση του ΚΚ. αυτός τον έδιωξε?
Δεν ξερω ρε Τραμπα,δε μου καθονται καλα αυτα τα πραγματα…μαλλον ειμαι ‘‘ρομαντικος’’!Οσο για το παλικαρι που πηραν,φυσικα και δε φταιει αυτος σε τιποτα,μαλλον ολοι οι υπολοιποι φταινε,αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια,οτι κοιτας αριστερα και δε βλεπεις εκεινο τον ξανθο με τη ζωνη να γραφει [B][SIZE=“6”][SIZE=“5”]P R I E S T[/SIZE][/SIZE][/B] !!!
Μουσικα δεν τον κρινω απο 3 λεπτα και ενα solo.
κοίτα και εγώ σε μερικά πράγματα είμαι “ρομαντικός” αλλά ο ρομαντισμός πάει περίπατο όταν μιλάμε γιά μπάντες με εκατομμύρια πωλήσεις όπως οι priest. σε τέτοιες περιπτώσεις μου αρέσει το γεγονός που το δέρμα, τα καρφιά και οι τσιρίδες μπαίνουν μέσω της τηλεόρασης σε εκατομμύρια σπίτια και όλο και κάποιος πιτσιρικάς μπορεί να τεντώσει το αυτί του. και ακόμα και κανένας να μην ενδιαφερθεί, ηδονίζομαι στη σκέψη πως μερικές πουριτανές θεούσες θα το βλέπουν και θα σταυροκοπιούνται
το οτι μια μεγαλη μεταλ μπαντα μπορει να εμφανιστει μπροστα σε ενα τεραστιο κοινο εχει 2 οψεις. και καλη και κακη. αφενος μπορει να ανοιξει τους οριζοντες του κοσμου οσον αφορα το μεταλ, να φερει περισσοτερο κοινο στην εκαστοτε μπαντα αλλα και να κανει πιο πολυ κοσμο να αγαπησει το ειδος. αυτη ειναι η καλη οπτικη. απο την αλλη το να ερθει ολο αυτο το αμαθο απο μεταλ κοινο και να αρχισει να ακουει μαζικα μεταλ κρυβει τον κινδυνο η εκαστοτε μπαντα να “ξεπουληθει” ωστε να αρεσει ακομη περισσοτερο στο μεγαλο καινουριο κοινο: να μην βγαζει τοσο “ποιοτικη μουσικη” και να το γυρισει στο 100% μεινστριμ του κουπλε-ρεφρεν κλπ κλπ…
Δε νομιζω οτι μπαντες του βεληνεκους των Priest κινδυνευουν να μετατραπουν σε mainstream μπαντες επειδη βγαινουν σε τετοια show.Η δικη μου ενσταση ηταν στο οτι απλα κατι τετοιο δεν τους ταιριαζει.
Συμφωνω με Τραμπ για τις πουριτανες θεουσες αλλα δε νομιζω οτι μπορει να κερδισουν νεους οπαδους απο τετοιες εμφανισεις.Τετοιες μπαντες εφτιαξαν το μυθο τους απο τιμια αλμπουμ και απο ασταματητες περιοδειες σε εποχες που δεν υπηρχε υποστηριξη απο την TV.Εχουν κανει πια τον κυκλο τους…
εγώ σε αυτή τη “διαμάχη” θα πάρω τη θέση του “ρομάντικου”.
οφείλω να συμφωνήσω οτί μπορεί αυτή η κίνηση να κάνει καλό στον χώρο και να φέρει και 10 παιδάκια παραπάνω αλλά δε μου αρέσει σαν εικόνα εμένα.
Κ γω τάσσομαι με ρομάντικ κ με τον manowarά Elric. Είναι ασύμβατη αυτή η εικόνα ρε παιδί μου, δεν μπορώ να συνδέσω το ένα με το άλλο. Οι Priest (και πιστεύω αυτή η μουσική γενικότερα ) δεν έχουν ανάγκη από τίποτα απ όλα αυτά. Καλύτερα λιγότεροι και καλοί.
Επίσης πάντα θυμόμαστε με συγκίνηση το μακρύ μαλλάκι του Rob