Judas Priest

Ρε παρατήστε με λέμε!

Σκιστους τους ιεροσυλους τους false…

Ξεκινώντας από σένα;

ε, το false είναι δικό μας copyright :stuck_out_tongue:

Δε βγαίνει άκρη όμως έτσι. Judas Priest, Iron Maiden, Manowar… πολλές και πολύπλοκες οι συμμαχίες, αντι-συμμαχίες και αντιπαλότητες που δημιουργούνται. Ούτε Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος να τανε εδώ μέσα.

καλά σας μαρκαλεύει ο Ρίππερ ρε λινάτσες

είμαστε όλοι metal brothers :metal::band::metal:

Defenders of the Faith ψηφισα, με μικρη διαφορα και μετα απο μαχη με το Painkiller

Στηριζουμε χρηστη angmar για το ριπερικο αγωνα που κανει.

Εγω λεω οι κρυπτο-ριπερικοι και μη να κανετε ενα thread “Λευτερια στο Ripper” :slight_smile:

Angus σωστα τα λες.

Εγω παντως δεν εχω διαβασει δηλωσεις του Rob που να κραζει τους Priest ποτε…Εχω διαβασει απλα οτι ηταν κουρασμενος και ηθελε να κανει κατι αλλο.

Δηλαδη ηταν τιμια μπαντα με ripper και οχι με Rob?Δηλαδη συγγνωμη,τα albums με ripper ηταν τελεια και με rob χαλια?

Γρακχε δεν καταλαβαινω ακριβως το σχολιο σου περι τελους της εποχης της αθωοτητας και του ρομαντισμου,αυτη η εποχη εχει τελειωσει εδω και τουλαχιστον 2 δεκαετιες για τους Priest (αν ποτε υπηρχε δλδ),το οτι αισθανθηκαμε ομορφα οι φανς εκεινη την ημερα του 2003 που ανακοινωθηκε η μεγαλη επιστροφη ομως ηταν αληθινο και οχι μαλακεια.Ασχετως απο το που αποσκοπουσαν οι Priest με το reunion.Πιστευω το σκεφτεσαι υπερβολικα συναισθηματικα,ενω για ανθρωπους που κανουν αυτο το πραγμα 35 χρονια και ειναι πολυεκκατομυριουχοι δεν ειναι μαλλον ετσι.Και για μενα ηταν μεγαλη ξενερα σιγουρα.

Τωρα οσον αφορα στα ριφς με Ripper συμφωνω με Γρακχο,για τη φωνη ποτε δε μου ταιριαζε με το υφος των Priest για αυτο και η αλλαγη στο στυλ τους σε κατι ισως πιο thash και αμερικανικο.Παντα με χαλαγε επισης η βλαχοπροφορα του και η εκτελεση (κυριολεκτικη) που εκανε στα κλασικα τραγουδια των Priest εξαιρουμενων των κομματιων τυπου Painkiller που του ταιριαζαν πιο πολυ.

Δεν αμφισβητων οτι εχει πολυ καλη φωνη ο tim και πραγματικα τον βλεπω με συμπαθεια ως τραγουδιστη διοτι να μπεις στα παπουτσια του rob δεν ειναι και ευκολο,απλα για μενα δεν μπορεσε ποτε να γινει η φωνη των Priest.

Επισης θιεωρω οτι ο Rob με την εμπειρια και την κλαση του σε επιπεδο ερμηνειας παιζει αλλη μπαλα απο τον Tim κι ας μην του βγαινουν οι ψηλες νοτες και οι κραυγες πλεον.

Δηλαδη τα φωνητικα του nostradamus μου αρεσαν παρα πολυ…

Παρτε και ενα σουβενιρ μια φοβερη εκτελεση του never satisfied.

Γιατι ρε, επειδη δεν πιστευω οτι πεθαναν ακομα? Ή επειδη θα παω το καλοκαιρι? Και εγω ξενερωσα, αλλα δεν ξερω ρε γαμωτο…σκεψου τι κομματια θα ακουσουμε το καλοκαιρι… Απλα δεν θα κοιταμε στα αριστερα…

Lol, whatever dude

οντως γιατι η μιση μπαντα θα λειπει:)

δώσε κυκλοφορίες στο λαό…

it was revealed that JUDAS PRIEST will release the “Single Cuts” CD-singles box set and the “Classic Albums Collection” later this year containing the following material:

[B]1. “Single Cuts” CD-singles box set:[/B]

• The complete U.K. CBS/Columbia singles from 1977-2008 featuring all 7" and 12" tracks.
  • All singles will carry original artwork.
  • This box will only be available online and sold through the official JUDAS PRIEST web site.
  • Fans can pre-order the box starting in June; the product will ship later in the summer.

[B]2. The “Classic Albums Collection”:[/B]

• Timed for the start of the U.S. tour
  • Box set featuring all the albums from the classic lineup years, including first two Gull records
  • Includes 17 albums (19 discs in total)
  • All remastered albums with original artwork

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=158580

Μάλιστα… τα κόβω να κάνουν καμιά περιουσία!

Σας λέω από τώρα, για όποιον θέλει, δέχομαι ως δώρο το Classic Albums Collection, ευχαριστώωωω.

Περιμένουμε τα 2 πρώτα (το Sad Wings είναι το καλύτερο τους για μένα) να κυκλοφορήσουν ΣΚΕΤΑ.
Rocka Rolla : γαμάτο συναίσθημα σε όλο το δίσκο.

Το Rocka Rolla αν και ποτε δεν μου αρεσε, προσφατως εχω αναθεωρησει μερικως. Δεν ειναι κακο… Εχει καποιες δυνατες στιγμες, απλα δεν ειναι στο επιπεδο αυτων που ακολουθησαν.

Το [B]“Killing Machine”[/B] σίγουρα δεν είναι στα τοπ5 τους, αλλά κάθε φορά που το ακούω, γουστάρω εννοείται και πιστεύω ακράδαντα ότι το [I]“Take on the World”[/I] έδωσε συνθέσεις και γιατί όχι κλεψιές στους [B]Manowar[/B] ([I]“Warriors of the World”[/I] πχ) και επίσης αυτό το απίστευτο [I]“Evening Star”[/I] θα λεγα ότι επίσης ότι είναι ένας πρόγονος του “Carry on” (τι ποιων;), καθώς επίσης μου φαίνεται ότι ο [U]Barlow[/U] το μελέτησε επί ώρες.
Δεν είναι κλασικό, αριστουργηματικό αλμπουμ, αλλά έχει κάτι ιδιαίτερο.

“[I]Seek them here, seek them on the highway[/I]”

αν το δουμε με “αντικειμενικά” κριτήρια , όντως το [B]Killing Machine[/B] δεν είναι στο top-5 όπως λες ,αλλά για μένα είναι το πιο αγαπημένο μου album απο Priest.

Είναι κρίσιμο album για την ιστορία των Priest (ή αλλιώς την ιστορία του heavy metal) .
Ti εννοώ ?
Οτι με αυτό τον δίσκο οι Priest “επιμεταλώνουν” και άλλο ακόμα τη μουσική τους :
την κάνουν πιο heavy (delivering…,rock forever,) ,της δίνουν ταχύτητες με ανάπτυξη [I]straight[/I][I] to the spine[/I] riff-ολογίας (running wild) ,δημιουργούνται οι πρόγονοι του Breaking the law & United (αντίστοιχα Hell Bent …& Take on the world) ,
επίσης περιέχει 2 τραγούδια (Burnin up & Killing Machine ) ,που κατ’εμε όποιο μαγαζί παίζει hard rock θα έπρεπε να τα είχε μόνιμα στο playlist.
Τα Evening Star και Before the Dawn λάμπουν πιο δυνατά απο διαμάντια και το Evil Fantasies ,ναι μεν είναι κάργα απλό ,αλλά έχει μια southern-ίλα πολύ αλήτικη.

α,και μην ξεχνάμε οτι μας οδήγησε σε ένα απο τα καλύτερα live albums (ναι κύριοι ,έτσι θέλω να το βλέπω) .

υγ : για τη διασκευή ,δεν έχω λόγια. Απλά Peter Green + Priest = ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.
υγ2 : επίσης το θεωρώ το πιο NWOBHM lp που έβγαλαν , μετά απο εδώ εκτοξεύθηκαν .

Μεγάλη λατρεία αυτός ο δίσκος.