Judas Priest

Σήμερα είδα στον περιφερειακό κοντά στο σπίτι μου αστικό λεωφορείο με όλο το πίσω τζάμι καλυμμένο με το λογότυπο των Judas Priest!

Αποχωρήσεις, talent shows κλπ πείτε ό,τι θέλετε… Εγώ γούσταρα! :wink:

Ειδα και εγω χτες ενα λεωφορειο καλυμμενο με διαφημιση για την συναυλια και γουσταρα τρελα, οτι και να λεμε Judas Priest ειναι αυτοι. Και γουσταρα που ηταν κατι τρεντακια μεσα στο λεωφορειο και σκεφτηκα τι ωραια θα ηταν να ημουν οδηγος και να εβαζα στην διαδρομη φουλ να παιζει το Painkiller και να ψαχνονται…:twisted:

*γαμω τις εταιρίες, τα λεφτά μου, και το σύμπαν ολο
**?69.99EUR
http://www.myplaydirect.com/judas-priest/details/25845230

[B]track listing:[/B]

[B]* 1977[/B]

“Diamonds and Rust”
“Dissident Aggressor”
[B]

• 1978[/B]

“Better By You, Better By Me”
“Invader”

[B]* 1978[/B]

“Evening Star”
“Starbreaker”

[B]* 1978[/B]

“Before The Dawn”
“Rock Forever”

[B]* 1979[/B]

“Take On The World”
“Starbreaker (Live)”
“White Heat Red Hot (Live)”

[B]* 1979[/B]

“Evening Star”
“Beyond The Realms Of Death”
“The Green Manalishi”

[B]* 1980[/B]

“Living After Midnight”
“Delivering The Goods (Live)”
“Evil Fantasies (Live)”

[B]* 1980[/B]

“Breaking The Law”
“Metal Gods”

[B]* 1980[/B]

“United”
“Grinder”

[B]* 1981[/B]

“Don"t Go”
“Solar Angels”

[B]* 1981[/B]

“Hot Rockin’”
“Breaking The Law (Live)”
“Steeler”
“You Don’t Have To Be Old To Be Wise”
[B]

• 1982[/B]

“You’ve Got Another Thing Comin’”
“Exciter (Live)”

[B]* 1982[/B] - “(Take These) Chains”
“Judas Priest Audio File”

[B]* 1984[/B]

“Freewheel Burning”
“Breaking The Law (Live)”
“You’ve Got Another Thing Comin’”

[B]* 1984[/B]

“Some Heads Are Gonna Roll”
“The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)”
“Jawbreaker”

[B]* 1986[/B]

“Turbo Lover”
“Hot For Love”

[B]* 1986[/B]
“Locked In”
“Reckless”
“Desert Plains (Live)”
“Freewheel Burning (Live)”

[B]* 1990[/B]

“Painkiller”
“United”
“Better By You, Better Than Me”

[B]* 1991[/B]

“A Touch Of Evil”
“Between The Hammer And The Anvil”
“You’ve Got Another Thing Comin’ (Live)”
[B]

• 1992[/B]

“Night Crawler”
“Breaking The Law”
“Living After Midnight”

Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζεις, δεν έχει δα και τίποτα σπουδαίο αυτό το box για να χαλιέσαι που είναι ακριβό.

Ανουσια κυκλοφορια τελειως.

εχει ωραιο κουτι!!!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=159127

Ξενερωσα λιγο με φωτο Tipton χωρις KK διπλα.

Το σετλιστ αρκετα καλο με λιγες εκπληξεις:

Nighcrawler,Starbreaker,Never Satisfied και BLOOD RED SKIES (αργησατε 23 χρονια να το παιξετε μλκες)

Δυστυχως παιζουν ακομα το Painkiller

Ο Rob φαινεται να την παλευει καπως.

:-k:-k

Οντως ακυρο αυτο με το Painkiller, δεν ηθελες να το παιξουν? Ολα καλα και ωραια και γαμω το setlist, αλλα γιατι εξω το A Touch Of Evil?

Ηθελα και εγω παλι το touch of evil μεσα αλλα τι να κανουμε.

Ε,εχετε ακουσει πως το λεει ο rob το Painkiller ή κανουμε πλακα μεταξυ μας τωρα?:stuck_out_tongue:

Θα το λεμε εμεις πιο δυνατα απο τον Rob οποτε μην ανησυχεις…

Έχω την εντύπωση ότι ο angus θα ήταν ευχαριστημένος ακόμα και αν έβγαινε ο tipton με μια ακουστική και έπαιζε μόνος του τα κομμάτια.

Μα γιατί το λες αυτό

Συμφωνώ, δεν έχει [I]“Last Rose Of Summer”[/I]. [-X

ωπ.! τώρα το είδα αυτό…

δεν είναι ότι έχει κατι τo σπέσιαλ, απλά όταν το είδα μου καλογυάλισε και είπα μπας και εχει καμιά καλή τιμή…αλλά άμα η τιμή πάει με το δισκάκι…

*μου αρεσουν τέτοιες μαλακιουλες και ας μην έχουν κάτι καινούριο να προσφέρουν…
καταναλώνω άρα ζω(ο)

Εχω ξενερωσει πολυ με την φυγη του K.K. αλλα θελω να το δω αυτο το setlist και θεωρω λιγο αδιανοητο να βγαλουν το Painkiller…

Και εμενα μου αρεσει και προχθες το συζηταγα με ενα φιλο που το θεωρει μαλακια. Αλλα εσενα πρεπει να σου αρεσει τρελα, θυμαμαι που το ειχες ξαναγραψει.

meeeeeh

We would like to clarify a situation that seems to be confusing a few people out there.

When we issued our press release to announce the farewell tour - we stated that it was the last major world tour for Judas Priest - nothing has changed - we didn’t say it was the end of the band or that we were going to retire or the band was going to break up… Just that it would be the last major world tour we would be doing which is still the case.

We have plans for a new album (which we have already announced in an earlier press release) plus possible future releases and we would still consider doing the odd live show - if it is something special or for a great cause - but no more world tours.

“O Glen Tipton εξήρε την παρουσία του Richie Faulkner στις τάξεις του συγκροτήματος, τονίζοντας πως ο νέος κιθαρίστας, χωρίς υπερβολή, έχει φέρει ένα νέο ενθουσιασμό στους Judas Priest.”

[SPOILER][/SPOILER]

ε ρε συ…και τι περίμενες να πει? τι μαλάκας ειναι αυτός που βάλανε στην θέση μου?

stimorol.
να μη πει τίποτα. αυτές τις ηλίθιες ατάκες τις απεχθάνομαι και με ξενερώνουν τα μάλα.
ξέρω ότι must και καλά αλλά δε με απασχολεί, και πάλι με ξενερώνουν :stuck_out_tongue: