Judas Priest

Εεεε Glen Tipton μαν.

φιξντ

αχαχαχαχα…τραγικό.!! σε λίγο θα τους διώξω όλους.!! :lol:
γράψτε λάθος…(όπως πάντα)

νέος ενθουσιασμός στην τελευταία περιοδέια, πάμε γερά με Faulkner στη νέα δεκαετία!

[SPOILER]χωρίς υπερβολή πάντα…[/SPOILER]

Κλασμενη ατακα οντως.

Κατι τετοια ελεγαν και για τον ripper:p

ναι αλλά άλλες εποχές τότε. ήταν όντως πάλης ξεκίνημα-νέοι αγώνες.
άσε που ο ripper γαμεί :stuck_out_tongue:

Αδιαφορουμε για την δηλωση και προσπαθουμε να απολαυσουμε στο live τις κομματαρες που θα ακουσουμε.

Double post γιατι… [B][SIZE=“3”]ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ?[/SIZE][/B] Οποιος ηρθε την Τριτη ξερει γιατι…

Περιμενα οτι θα περναγα καλα, ημουν αισιοδοξος οτι θα ειναι σε καλη κατασταση, αλλα [B]ΟΧΙ[/B], αυτο που ειδα δεν ειχε σχεση με αυτο που περιμενα… Ηταν πολυ καλυτερο, [B][SIZE=“3”]ΟΝΕΙΡΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ[/SIZE][/B]… Ειδα τους Judas Priest να παιζουν 21 κομματαρες με φοβερα σκηνικα, ωραιο σοου, εξαιρετικη αποδοση, [B][SIZE=“3”]ΘΕΟ[/SIZE][/B] Halford και εσταζα οχι ιδρωτα, αλλα λιωμενο ατσαλι… Βασικα ειδα το Heavy Metal, ενιωσα το Heavy Metal, ακουσα το Heavy Metal…

Νιωθω βιασμενος απο το Heavy Metal… :metal::vibrate:

μονο εγω ελλειπα γαμωτο :frowning:

και ο κ.κ :lol:

Κακως, στην θεση σου θα εκλαιγα…

εχω κλαψει
για πολλες μπαντες εχω κλαψει
μα γιαυτην…πιο πολυυυυυ
:lol:

απτο πρωι με τις πρωτες νοτες που ακουω απο priest σκαει τεραστιο χαμογελο στο προσωπο μου.και θα μεινει ετσι…

Εγω μολις βγηκα ειπα σε φιλο μου πιο θεικη ατακα:
Ρε φιλε, τωρα στις φλεβες μου δεν κυλαει αιμα, αλλα λιωμενο ατσαλι!!!

ΖΗΛΕΥΕ!!!

p.s. Ακομη τρεμω…

Εγω φοβαμαι μην εχω προβλημα αυριο στον Waters αν εχουν σαν τους ανιχνευτες του αεροδρομιου και χτυπησει απο το ατσαλι που ρεει απο την Τριτη…:stuck_out_tongue:

άσχετο, αλλά πριν λίγο με ρώτησαν γιατί γκαρίζω ετσι…προσπαθούσα(χαχα…[B]ΤΙ!!![/B]) να τραγουδήσω για 5124657 φορά αυτό…

:lol2::lol2::lol2:… ελιωσα…

1.Painkiller
2. Jugulator
3. British Steel
4. Defenders of the Faith

Μόνο για άρρωστους Πριστάδες:

[SPOILER]Ακούστε οπωσδήποτε το “Slough College” bootleg από το 1975. Μόλις το ανακάλυψα, το ακούω και δεν πιστεύω στ’ αυτιά μου, ο Ρομπ είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη, δεν υπάρχουν οι ερμηνείες του. Εδώ έχει σε πρώιμες εκτελέσεις τα Victim of Changes, Dreamer Deceiver, Deceiver και The Ripper, με κάποιες μικρές αλλαγές σε σχέση με τις εκδοχές που έχουμε μάθει όλοι. Ο ήχος φυσικά αθλιότατος, αλλά ποιός χέστηκε, το θέμα είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να τ’ ακούσετε. Α, επίσης κυκλοφορεί στο YouTube, από κείνη τη συναυλία, η μία από τις δύο εκτελέσεις του ασύγκριτου Mother Sun που υπάρχουν.

Αξία, ανεκτίμητη.[/SPOILER]

Εγώ νομίζω ότι έχω αυτή από το Reading Festival, είναι δηλαδή διαφορετική;