Judas Priest

Απο εκει πρεπει να εχω ακουσει το mother sun.

Για στειλε μου pm αν μπορεις που το βρηκες.

Γιεπ.

[B][U]Reading Festival[/U][/B]

[B][U]Slough College[/U][/B]

Θα τσεκαρω, σε ευχαριστουμε.

λιιιιιγο καλύτερο ήχο να είχε και θα ήταν μια χαρά…

GRACCHUS , ε δεν είναι να απορείς κιόλας με τον ρομπ…8)

Φυσικά και δεν είναι να απορείς, ο Ρομπ εκείνα τα χρόνια live δε συγκρινόταν με τίποτα άλλο στην ιστορία του μέταλ, πολύ καλύτερος απ’ ότι στα studio albums. Απλά κάθε φορά που βρίσκεσαι μπροστά σ’ αυτό το φαινόμενο, είναι κι ένα καινούριο σοκ. Έχεις ακούσει ας πούμε το Dreamer Deceiver απ’ το Sad Wings of Destiny και λες να, αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού που λέμε “τέλεια ερμηνεία”, δηλαδή τί άλλο να κάνει ένας άνθρωπος. Και μετά ακούς αυτό το κομμάτι σε bootleg του '75 και ο Ρομπ είναι 3 φορές καλύτερος που λέει ο λόγος. Οπότε λες ε αστο διάολο πια, δεν υπάρχεις ρε πούστη Χάλφορντ, δεν είναι ρεαλιστικά αυτά που έκανες τότε.

Συνυπογραφω.

Επισης ο κοσμος δεν συνειδητοποιει τι ετσι Halford γιατι εχουν προσκολληθει στην ας πουμε “metal voice” του Rob.

Πιστευω ειδικα εκεινη την εποχη μπορουσε να τραγουδησει τα παντα οχι μονο metal.

Γιατι σε καποιον που εχει ακουσει τα κλασικα απο 80s και Painkiller μπορει να του φανει διαστημικος ως προς τις κραυγες κτλ αλλα μονοδιαστατος ξερω γω.

Πιστευω οτι λογω της ωριμανσης εχει δωσει πολυ καλες ερμηνειες και μετα το 2000 παντως,χωρις φυσικα να εχει την ελαστικοτητα/φρεσκαδα η φωνη του που ειχε στα 70s.

Διαμάντι , παιδιά! Τσεκάρετε , πριστάδες και μη.

μανούλα.!! (παω να ξεθάψω το dvd)

Μαγευτικη ερμηνεια, ειδα το Elecrtic Eye dvd καμμια βδομαδα πριν την συναυλια και μου σηκωθηκε η τριχα με καποιες ερμηνειες του, τι να λεμε τωρα, ο ανθρωπος δεν ονομαστηκε τυχαια Metal God…

Η καυλα απο το live δε λεει να καταλαγιασει!Priest ρε,οπου σταθουμε κι οπου βρεθουμε!!!
Για το παραπανω βιντεο:απορω πως αυτο το παιδακι που ηταν τοτε ο Rob μεταμορφωθηκε στο [B][U]ΚΤΗΝΟΣ[/U][/B] που ειναι σημερα?!Πιο metal πεθαινεις!!!:respect::metal::bow2:

P.S.:Ηθελα να γραψω:πιο metal πεθαινεις ρε πουστη,αλλα θα το παρεξηγουσατε γιατι ειστε παλιοχαρακτηρες!:lol:

Στο Electric Eye παντα μου αρεσε φοβερα το σημειο στο turbo lover στα 3:30 του video:

Γενικα δινει ρεστα σε αυτο το live,εχει βελτιωθει αρκετα η φωνη του απο το 1984 επειδη εκοψε τις καταχρησεις.Ειδικα σε κατι love bites,sentinel,out in the cold,headind out to the highway τα σπαει.

Πάμε να δούμε κάποια bootlegs ακόμα;

Μόνο για άρρωστους Πριστάδες νο. 2:

[SPOILER]

[B]Fast and Furious (live in Tokyo 1984)[/B]

Όπως λέει και στο εξώφυλλο, αυτό είναι ένα από τα πολλά bootlegs που έχουν ηχογραφηθεί στην πλέον φιλόξενη χώρα για τους Θεούς, δηλαδή την Ιαπωνία, στο Τόκυο το 1984. Ναι, για την περιοδεία του Defenders of the Faith, δηλαδή του δεύτερου πλέον αγαπημένου μου studio album των Priest. Όπως είναι κατανοητό, τα κομμάτια από Defenders παίρνουν τη μερίδα του λέοντος (ομώνυμο, The Sentinel, Jawbreaker, Love Bites, Freewheel Burning, Rock Hard Ride Free, Some Heads are gonna Roll, Night Comes Down), με άλλα λόγια τί πιο γαμώ, έτσι δεν είναι;

Η απόδοση της μπάντας είναι πραγματικά super, όσο για τον Rob, σίγουρα η φωνή του δεν είναι στην κατάσταση που ήταν στη δεκαετία του ‘70 (και όπως σωστά λέει κι ο john1987, είναι επίσης σε κατώτερο επίπεδο σε σχέση με την περιοδεία του Turbo, από την οποία ως γνωστόν έχουμε τα ντοκουμέντα Priest Live και Fuel For Life), αλλά κερδίζει το στοίχημα και σε πωρώνει, γιατί καταβάλλει μια τόσο τιτάνια προσπάθεια να πει τα τραγούδια σωστά, που πραγματικά δε σε απασχολούν κάποια φάλτσα που του ξεφεύγουν - με άλλα λόγια είναι ένα live album που το ακούς και αγαπάς και τα κουσούρια του ακόμα, κάθε στιγμή βρωμάει ατσάλι και λες “να μουνα κι εγώ εκεί”. Υπέρτατες στιγμές η εκτέλεση του Sinner (υπεραπίστευτη, ίσως η καλύτερη που έχω ακούσει μετά - εννοείται - το Unleashed in the East), το Electric Eye, το Jawbreaker, ενώ σ’ αυτό το live album ακούτε και το (υπερθεϊκό) Desert Plains πιο γρήγορα παιγμένο από ποτέ, σε σημείο που σε πιάνει σοκ.

Απαραίτητο.[/SPOILER]

[SPOILER]

[B]Genocide (live in Tokyo 1978 )[/B]

Αυτό εδώ είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το καλύτερο Priest bootleg που έχω ακούσει (κι έχω ακούσει ουκ ολίγα). Ηχογραφημένο (καιιιι αυτό…) στην Ιαπωνία, στην περιοδεία για το Stained Class, ένα δίσκο που μετά το Sad Wings of Destiny είναι μάλλον ο αγαπημένος μου των Priest από τα 70’s. Δεν έχω πολλά να πω. Ο Rob είναι ε-ξ-ω-π-ρ-α-γ-μ-α-τ-ι-κ-ό-ς, κάνει κάποιςε από τις καλύτερες ερμηνείες του ever, ακούστε ενδεικτικά το Beyond the Realms of Death και ανατριχιάστε με τη δύναμη της φωνής του εκείνη την περίοδο. Δεν υπάρχουν επίσης λόγια για τις εκτελέσεις των Starbreaker, Victim of Changes, Tyrant.

Απίστευτο διαμάντι, όποιος θεωρεί τον εαυτό του Πριστά και δεν το χει ακούσει, να το κάνει χτες.[/SPOILER]

[SPOILER]

[B]Electric Eye (Live in New Haven 1988 )[/B]

Εδώ όπως βλέπετε κάνουμε fast forward 10 χρόνια μετά και πάμε στην περιοδεία του αδικημένου Ram it Down. Σαφώς κατώτερο από τα δύο προηγούμενα bootlegs φυσικά, κυρίως από άποψη σέτλιστ, και μας λείπει πολύ το μακράν κορυφαίο κομμάτι του Ram it Down (μην τολμήσει κανείς να ρωτήσει “ποιό”), αλλά η απόδοση των Priest είναι, ως συνήθως, διαστημική, δύο χρόνια πριν την απόλυτη κορύφωσή τους ως συγκρότημα. Αξίζει κυρίως για την απίστευτη εκτέλεση του ομώνυμου κομματιού από το Ram it Down, το οποίο παίζουν μπορεί και δυο φορές πιο γρήγορα απ’ ότι στο studio (!) και πραγματικά παίρνει κεφάλια. Εξαιρετικές επίσης οι εκτελέσεις των παλιών classics, όπως του Electric Eye, του Metal Gods, του Hell Bent for Leather κτλ. Το βάζω σ’ αυτό το ποστ κυρίως για λόγους διαπαιδαγώγησης, για να γίνει αντιληπτό ότι ακόμα και στις εποχές της (κατά το ευρέως διαδεδομένο) παρακμής τους, οι Priest ήταν μακράν η καλύτερη metal μπάντα, ειδικά πάνω στο σανίδι όπου ως γνωστόν κρίνονται τα πάντα.

Μείνετε συντονισμένοι :p, θα ακολουθήσουν ποστς και για άλλα bootlegs των Priest που αξίζει τον κόπο ν’ ακούσει κάθε ορκισμένος φαν των Θεών. 8)[/SPOILER]

Επίσης, για να κάνουμε ένα flashback:

Τελικά αυτό εδώ, όπως διαπίστωσα, έχει όντως ενδιαφέρον. Ποιό είναι αυτό; Το ότι ένα από τα singles που υπάρχουν σ’ αυτό το box, το Freewheel Burning, είναι μια σπάνια εκτέλεση που δεν μπήκε ούτε στο studio album, ούτε καν στην επανακυκλοφορία πριν καμιά δεκαριά χρόνια, με μια έξτρα κιθαριστική εισαγωγή!

[B][U]Judas Priest - Freewheel Burning (WITH ORIGINAL UNRELEASED INTRO)[/U][/B]

Πωπω καύλα…

Γράκχο είσαι θεός.Μια ερώτηση.Πού μπορώ να τα βρω αυτά στην Ελλάδα?

:lol::lol:

Δεν έχω ιδέα μαν, σε ηλεκτρονική μορφή τα χω! :stuck_out_tongue:

Φακ.
Άμα έχει κανείς την παραμικρή ιδέα , ΤΑ ΘΕΛΩ

http://www.nuclearblast.de/en/products/tontraeger/cd/cd-boxset/judas-priest-single-cuts-the-complete-cbs-columbia-uk-singles.html

εδώ υπάρχουν τα single cuts πάντως για παραγγελία

Βασικά νομίζω ότι εννοούσε τα bootlegs που πόσταρα.

όντως σωστός.Πάντως με πρώτο search δύσκολα βρίσκονται

Ναι.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, black zeppelin, είναι να ρίξεις μια ματιά στα δισκάδικα στο Μοναστηράκι (στο γνωστό εμπορικό δρόμο) μήπως υπάρχει κάτι απ’ όλα αυτά. Δε μου φαίνεται και πολύ εύκολο να σου πω την αλήθεια, απλά το λέω επειδή συνήθως εκεί είναι που βρίσκεις σπάνια πράγματα, ανεπίσημες κυκλοφορίες rock/metal συγκροτημάτων κτλ.

ο Tom Allom δεν ήταν στο Defenders ?
καλη φάση που είδαμε την πιο “γεμάτη έκδοση” ,αλλά αυτό το “in your face” κομμάτι καλά έκαναν και το άφησαν όπως είναι .
έτσι ρε πστ με τo riff εξαρχής ,χωρίς πολλά λόγια και ιστορίες και έχουμε μία απο τις τελείοτερες εισαγωγές σε [U]heavy metal[/U] album.
(ακόμα) +1 για την παραγωγή .

[SPOILER]κάτι τέτοια έκαναν και oι Savatage στο Power of the night (το ομώνυμο) και όσο ξέρεις το τι riff είναι αυτό που θα παίξει ,τόσο αγωνίας να τελειώσει η εισαγωγή του (απο τις πιο περιττές ever) .[/SPOILER]