Judas Priest

Ενδιαφέρον αυτό που λες Γιώργο, αν κι εμένα μου φαίνεται ότι τούτο δω είναι άλλη φάση σε σχέση με το Power of the Night, εδώ δεν έχεις απλά μια δήθεν “ψαρωτική”, “δυσοίωνη” και δε συμμαζεύεται ατμόσφαιρα (που όντως κι εγώ τη σκυλοβαριέμαι και τις περισσότερες φορές την περνάω και πάω κατευθείαν στο ριφφ, yeah), σ’ αυτά τα 20-30 δεύτερα της σπάνιας εισαγωγής του Freewheel Burning ακούς ΜΟΥΣΙΚΗ, κιθαριστικές αρμονίες και μάλιστα για μένα γαμάτες και πολύ χαρακτηριστικές, όπως τις έγραφαν ΜΟΝΟ οι Πριστ. Τώρα κι εγώ δε νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να μαθαίναμε έτσι το κομμάτι (άλλωστε αυτός ο τρόπος που μπαίνει έχει συμβάλει απ’ τη μεριά του στη φήμη του Defenders σαν δίσκου γενικά, δηλαδή ως ενός από τους δίσκους που χωρίς πολλά-πολλά σου χύνουν στη μάπα με τη μία, κάτι που λατρεύω), αλλά το θεωρώ γενικά ένα πολύτιμο ντουκουμέντο ή κειμήλιο, αν θες, για μας τους φανατικούς των Πριστ. Το Defenders δηλαδή προφανώς θα το ακούμε πάντα όπως το μάθαμε, αλλά δε μας χαλάει που θα μπορούμε καμιά φορά να βάζουμε και το single και να γουστάρουμε μ’ αυτή τη διαφορετικότητά του.

Τώρα παραγωγή έχει κάνει όντως ο Tom Allom, όπως και σε ό,τι άλλο έκαναν οι Πριστ από το 1979 (Unleashed in the East) μέχρι και το 1988 (Ram it Down). Μια που αναφέρθηκε, ιδιόρυθμος παραγωγός, έχει κάνει και κορυφαίες δουλειές (Unleashed, Screaming for Vengeance) αλλά και άχρωμες μετριότητες (π.χ. Point of Entry, ενώ το πιο επικό φέηλ του πρέπει να είναι ο ήχος που τους έδωσε στο Turbo, που για μένα χαντάκωσε έναν κατά τ’ άλλα πολύ καλό δίσκο και ευθύνεται ίσως κατά το μεγαλύτερο μέρος για το κράξιμο που έτρωγε και τρώει ο δίσκος). Δεν τον πιάνεις πουθενά.

Γραφτείτε και λιώστε. Υπάρχει μια χαρά το Fast & Furious:
http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=347735

Ναι ρε Παντέλο εννοείται ότι το βρίσκεις εύκολα σε mp3’s, αλλά νομίζω ότι ο άλλος θέλει cd.

Κι εμενα μου αρεσει αρκετα η εισαγωγη,θενκς Γραχκε δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

Κατα τα αλλα το Defenders ο καλυτερος 80s δισκος απο Priest κατ’εμε.

FLAC είναι, το γράφει μόνος του σε CD, δεν υπάρχει λόγος να σκάμε λεφτά ΚΑΙ για bootlegs :D. Άκουσα αρκετά τραγούδια και είναι [B]και γαμώ[/B].

Δεν κάνει τίποτα μαν! :smiley:

Εννοείται αυτό που λες για το Defenders, και μάλιστα με σχετική άνεση.

Α, δεν το χα πάρει πρέφα αυτό, καλή φάση τότε. Λογικά θα έχει και ακόμα καλύτερο ήχο ε; (το λέω γιατί και στην εκδοχή που τ’ άκουσα εγώ το Fast and Furious, έχει super - για bootleg - ήχο).

Άντε και οι υπόλοιποι, ακόμα να τ’ ακούσετε; :stuck_out_tongue:

Ανάλογα που θα το ακούσεις Γράκχε, αν το ακούσεις στο mp3 player σου μικρή διαφορά θα έχει. Πάντως όπως είναι το γράφεις σε CD και έχεις ένα πιστό 1:1 αντίγραφο του αυθεντικού. Ή μάλλον, του “αυθεντικού” εφόσον μιλάμε για bootleg :lol:.

Για όσους ψαχνουν bootleg των Θεών.
http://z8.invisionfree.com/Stained_Class/index.php?act=idx

Χρειαζεται να κανετε registration.

60 ο Καραφλας,να τα κατοστησει\m/

:p:p

Χρονια πολλα Metal God!Να τα χιλιασεις!:slight_smile:

“υιοθετείστε με”

Χρόνια Πολλά:metal::bow::):!:

Yeah yeah whatever

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!!!

Η εταιρεία ΤDM παρουσίασε μια σπάνια live εκτέλεση του ?Beyond The Realms Of Death?,των JUDAS PRIEST,απο μια εμφάνισή τους στο Τέξας στις 23 Μαρτίου του 1978 την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο clip που ακολουθεί.

We’re still not worthy…

Απλα υποκλιθειτε [B][SIZE=“3”]ΟΛΟΙ[/SIZE][/B]… :bow::bow2: Μεγαλειο… Ο Metal God παραδιδει μαθηματα ερμηνειας και αυτη η κομματαρα, ποσο αιωνια?

…κοντά 40 χρόνια αυτό κάνει:):!:

Και βγαινει ο πουθενας o Ripper και λεει οτι το Jugulator ειναι καλυτερο του Nostradamus!

Στα παπακια μας ρε Τιμ ποιο ειναι καλυτερο,τις ερμηνειες του Rob στο Nostradamus δεν τις αγγιζεις καν.

ε βρε, γαμηθήκατε

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163147