Judas Priest

Τα επέλεξαν μέλη άλλων συγκροτημάτων…και τι έγινε μαυτό:? :slight_smile: :!:

Γελάω με μη-μέταλ Tate που “διάλεξε” Dissident Aggressor.

Γελάω επίσης με τις λάθος χρονολογίες, εκτός αν με το 1979 εννοεί έκδοση από το Unleashed, οπότε πάω πάσο.

Ε ναι, προφανώς.

Παντως καλο γουστο εχουν ολοι, χαχαχα… Λες και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις προχειρα 17 επη απο την μπανταρα. Τα λατρευω ολα εκτος του Turbo Lover που απλα το αγαπω…:stuck_out_tongue:

ακόμη και οι θεοί πέφτουν

Ρε τι έπαθε ο άνθρωπος…

[SPOILER]Σόρυ παιδιά…

[SPOILER]ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΧΑΑΑ…[/SPOILER][/SPOILER]

Μουαχαχαχαχχαχαχαχαχα

ΠΑΛΙ;!

Πολυ αστειο ετσι οπως επεσε.

Παιδες,σε μενα μονο φαινεται γελοιο το ολο σκηνικο με Harley και το look με δερματα/καρφια/whatever ??

Δηλαδη δεν μπορουνε να σκανε ετσι σε ολες τις συναυλιες,θα ειναι λιγοτερο metal,ή λιγοτερο Judas Priest?

[SPOILER][/SPOILER]

Το ξέρω ότι γίνομαι γραφικός. αλλά…

[SPOILER]Κλαίω…το βλέπω και το ξαναβλέπω…ρε το μπαρμπαρόμπ[/SPOILER]

Εμενα δεν μου φανηκε τοσο αστειο, ενταξει επεσε απο την μηχανη.

[B]ΓΕΛΟΙΟ?[/B] #-o Γινεσαι ασεβης, αυτο το look εχουν οι Priest εδω και δεκαετιες και αυτο ειναι το αρχετυπικο HEAVY METAL image και ως γνωστον Judas Priest=Heavy Metal, εγω δεν το βλεπω καθολου γελοιο, [B][SIZE=“3”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE][/B] ειναι…:metal:

Ελα αυτα τα λεμε μεταξυ μας οι fans για να γελαμε,σοβαρα τωρα.

Εντάξει μην κάνετε έτσι, αλλά…

[SPOILER]ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΧΑΑΑΧΑΑΑΑαααααααα…[/SPOILER]

άσχετο, μια που λέμε για το λουκ.
ισχύει ότι ο ρομπ είναι εκείνος που πέρασε το “δερματινά-αλυσίδες-χειροπαίδες” στους γκέι??

Έχω την εντύπωση ότι αυτό υπήρχε ήδη

γμτ,γκρεμίστηκε ένας ωραίος αστικός μύθος :?

Βασικα αυτο που ισχυει ειναι οτι ο Rob πηρε το ηδη υπαρχον στυλ καποιων γκει ομαδων και το περασε στο metal. Προσπαθησε και ισως με καποιο τροπο να δειξει την σεξουαλικοτητα του, αλλα δεν επιασαν σωστα το μηνυμα και το στυλ αυτο καθιερωθηκε σαν το στυλ του σκληρου μεταλλα. Και γενικα εγινε το αρχετυπικο heavy metal image. Τα αξεσουαρ που πρωτοφορεσε στην σκηνη τα ειχε παρει απο “ειδικο”" μαγαζι για “ατακτα” αγορια.

Σοβαρα μιλαω, αυτη η εικονα ειναι συνδεδεμενη με τους Judas Priest οσο και το λογοτυπο τους…

Εγω δινω πρωτιστως σημασια στη μουσικη,και οχι σε παρωχημενα look 35 χρονων.

Ντροπη στον Ian για αυτη τη δηλωση:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163541

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΙΑΝ ΧΙΛΛ :!:

Θες να ρθεις Ελλάδα να κάνεις ένα γκαλοπάκι; Ε;