Ασε μας ρε βλάκα Χιλ να πούμε τώρα!!!
Δλδ γιατί να το πεις αυτό;;;;
Ασε μας ρε βλάκα Χιλ να πούμε τώρα!!!
Δλδ γιατί να το πεις αυτό;;;;
Τελειως μαλακια η δηλωση. #-o Κριμα.
Οσο δεν ξεραμε αν αυτος ο αχυρανθρωπος εχει φωνη και λαλια τοσα χρονια, τοσες πιπες εχει πει μεσα σε λιγους μηνες. Δεν ειναι η πρωτη του ηλιθια δηλωση επι του θεματος τους τελευταιους μηνες.
Σεμνο και ησυχο τον λεγαμε για καλο, κουναβι βγηκε.
είναι φανερό ότι έχουν “χαλάσει τις καρδιές τους” που λέει κι ο λαός, και την έχουν πέσει με ηλίθιες δηλώσεις στον κ.κ. μόνο ο τίπτον δεν έχει μιλήσει μου φαίνεται. (ή κάνω λάθος??)
Ισχυει Ελρικ…και ο Τιπτον ηταν ουσιαστικα ο μονος που προσπαθησε να πεισει τον ΚΚ να μεινει στο γκρουπ και ο μονος που συνεχιζει να εχει επικοινωνια μαζι του…λογικο αν σκεφτεις ποσο αχωριστοι ηταν…κριμα ρε Ken…και ηθελα να σε δω στο λαιβ ρε γαμωτο…
Χωρίς να παίρνω κι όρκο για το τι συμβαίνει μέσα στην μπάντα, είσαι τόσο σίγουρος για τον Τίπτον;
Καλα ουτε κι εγω παιρνω ορκο αλλα οταν ειχε βγει το νεο οτι ο ΚΚ εφυγε ολοι απο τη μπαντα (και ο Γκλεν ο ιδιος) ελεγαν “Glenn tried to convince KK to stay with the band” μετα ελεγαν οτι ο Γκλειν ηταν ο μονος που μιλησε με τον ΚΚ για να δει αν ειναι καλα…και απο τα οσα λενε μεχρι τωρα στις δηλωσεις τους, μονο ο Τιπτον δεν εχει πει κατι για τον ΚΚ…σε συγκριση πχ με τον Ιαν που πεταξε την παπαρια του αιωνα…πρεπει να παρει βραβειο γι’ αυτο…του μαλακα της χρονιας…ακου κει “δεν λειπει ο ΚΚ απο κανεναν οπαδο μας”…σαλτα και γαμησου ρε…
Ντάξει για τον Χιλ ισχύει 1000%, μαλακία χοντρή, πολύ χοντρή. Μήπως όμως ο Τίπτον είχε λερωμένη τη φωλιά του, γι’ αυτό δεν μιλάει; Κακά τα ψέματα, από ένα σημείο στην ιστορία των Πριστ, αυτός έχει αναλάβει τα ηνία των Πριστ σε πλαίσια συνεισφοράς και στυλ ήχου οπότε ο ΚΚ ήταν σε κάποιο βαθμό περιθωριοποιημένος(πέραν φυσικά από τα κιθαριστικά μέρη του). Στην αποχώρησή του δεν μπορώ να ξέρω τι οδήγησε, αλλά με βάση τα παραπάνω θα μπορούσα να κάνω κάποιες υποθέσεις.
Παιζει και αυτο…αλλα εχω πολυ ομορφη εικονα στο μυαλο μου για τους Tipton-Dοwning και αρνουμαι να πω οτι δεν τα πηγαιναν καλα οι δυο τους…γενικα πιστευω οτι αν ο Κεν ειχε προβλημα με καποιον απ τη μπαντα μαλλον αυτος θα ηταν ο καραφλος η ο Ιαν που αποδειχτηκε πολυ μεγαλη κουφαλα και “σιγανο ποταμακι”…δεν μπορουμε να αποκλεισουμε κανενα ενδεχομενο γιατι δεν ξερουμε κιολας τι ακριβως παιχτηκε…τεσπα τo θεμα ειναι αλλο…δεν θα ξαναδουμε ποτε αυτο εδω στη σκηνη
Και αυτο ειναι η μεγαλυτερη ξενερα…γιατι ρε μαλακες τωρα στα τελευταια…γιατι ρε…
Συμφωνω σε ολα, αλλα μην μειωνουμε τοσο τον Hill γιατι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι ακριβως εχει γινει.
Glenn Tipton: Η “Epitaph” Tour είναι η αρχή του τέλους των Judas Priest.
Πρόσφατα ο κιθαρίστας των θρυλικών Judas Priest έδωσε συνέντευξη στο MySanAntonio.com. Μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα παρακάτω.
[B]Για τα τραγούδια των Judas Priest που γίνονται διασκευές από μπάντες όπως οι Sepultura, The Donnats, Annihilator και Kreator:[/B]
[I]
“Πολλές μπάντες αναφέρουν ως επιρροή τους, τους Judas Priest. Το πιο καλό που μας έχουν πει είναι ότι η μουσική μας δεν έχει χρονικά όρια. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε ξέραμε τι κάναμε.”
[/I]
[B]Για το κλειδί της πρώιμης επιτυχίας των Judas Priest:[/B][I]“Ποτέ δε ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Ήμουν μέλος σε πολλές τοπικές μπάντες. Όταν πρότειναν στους Judas Priest να προσθέσουν ακόμα ένα μέλος, ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι ιδιαίτερο συνέβη, ειδικά στιχουργικά.”
“Τα πάντα γίνονται για το τραγούδι. Οπτικά πρέπει να φαίνεσαι ωραίος πάνω στη σκηνή και πρέπει και να είσαι καλός παίχτης, πρέπει να μπορείς να βασίζεσαι στο ότι ο κιθαρίστας σου μπορεί να κάνει καλά solo, αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος για να γίνει αυτό. Όλα πρέπει να γίνονται για την σύνθεση, για το τραγούδι. Η μουσική πρέπει να ολοκληρώνει αυτό που υπάρχει ήδη. Το τραγούδι είναι το πιο σημαντικό. Η μπάντα είναι τόσο καλή όσο είναι το τραγούδι. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μία metal μπάντα, αλλά τα κομμάτια είναι εύκολο να συνδυαστούν. Δεν μπορείς απλά να κάτσεις αναπαυτικά και να πεις ότι εσκεμμένα έγραψες αυτά τα κομμάτια. Έχουμε ηχογραφήσει 17 δίσκους και έχουμε παίξει μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και πάντα εξελισσόμασταν.”[/I]
[B]Για το ιδρυτικό μέλος των Judas Priest, Kenneth “K.K.” Downing, την απόφασή του να αποχωρήσει και τον αντικαταστάτη του Richie Faulkner:[/B]
[I]“O Ken είχε πολλά προβλήματα με τους καρπούς του. Πραγματικά δυσκολευόταν πολύ στην τελευταία περιοδεία. Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την μπάντα όλοι σοκαριστήκαμε. Περιμέναμε τρεις μήνες να δούμε τι θα γίνει. Αποφασίσαμε ότι αν βρίσκαμε το κατάλληλο άτομο θα συνεχίζαμε. Επικοινωνήσαμε με αρκετούς κιθαρίστες. Ο Richie ήρθε στο συγκρότημα και ήταν σαν να έπαιζε από πάντα μαζί μας. Παίζει ότι έπαιζε ο Ken αλλά με τον δικό του τρόπο. Είναι πραγματικά πολύ ωραία, αλλά κανένας δεν ήθελε να δει τον Ken να φεύγει.”
[/I]
[B]Για το κιθαριστικό δίδυμο των Judas Priest:[/B]“Είναι και αυτό κάτι που εξελίχθηκε. Είναι προφανές ότι όταν ο ένας αναλαμβάνει τον [I]ηγετικό ρόλο, ο άλλος τον υποστηρίζει. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να το πετύχουμε και εξελίχθηκε. Πάντα θέλαμε να πειραματιζόμαστε. Κάποιες φορές δούλευε, κάποιες άλλες όχι.”[/I]
[B]Για την “Epitaph” Tour:[/B]
[I]“Με 17 δίσκους στο ενεργητικό μας, αποφασίσαμε να παίξουμε τουλάχιστον ένα κομμάτι από κάθε έναν. Αυτή είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία μας. Χρειάζονται 18 μήνες για μία παγκόσμια περιοδεία. Μετά από 40 χρόνια, αποφασίσαμε ότι πιθανώς είναι καιρός να τραβηχτούμε λίγο. Δεν είναι το τέλος της μπάντας. Θα έλεγα ότι ίσως είναι η αρχή του τέλους.”[/I]
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
Να δούμε πόσες ακόμα εκδοχές θα ακούσουμε για το τί θα κάνουν από δω και πέρα, γιατί έφυγε ο ΚΚ κτλ. Εγώ πάντως το ομολογώ, έχω χάσει τη μπάλα. Δεν ξέρω πια τί συμβαίνει σ’ αυτή τη μπάντα.
Απορω αν θα μαθουμε ποτε τι πραγματικα εγινε… Ολοι δινουν διαφορετικες εκδοχες για το τι συνεβη. Καλα τα λεει γενικα ο Tipton παντως.
Και είναι και η πρώτη φορά που αναφέρεται πρόβλημα υγείας νομίζω;;;
Καλά όχι εντάξει, αυτό μας το χουν ξαναπεί όντως.
Απλά είμαι σχεδόν βέβαιος, όχι σ’ αυτή την εκδοχή!
Α οκ… Απλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά πλέον που δε τα θυμάμαι όλα!!!
ας δούμε και τι είπε ο φαλάκρας!
Η Kristina Fuoco - Karasinski από το SoundSpike επικοινώνησε με τον Rob Halford, ο οποίος της παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη αναφερόμενος στην “Epitaph” tour, στο νέο τους άλμπουμ, αλλά και για τον Ritchie Faulkner.
Συγκεκριμένα για την “Epitaph” tour μερικά από τα οποία δήλωσε ήταν ότι αυτή η περιοδεία έγινε για να διατηρήσουν την διάρκεια ζωής τους, αλλά και για να σταματήσουν από τις μεγάλες περιοδείες που κάνουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματούν ως συγκρότημα, αντιθέτως και τραγούδια θα συνεχίσουν να γράφουν, αλλά και εμφανίσεις θα κάνουν, όχι όμως περιοδεύοντας τον κόσμο. Θα δίνουν πιθανόν κάποια σόου σε φεστιβάλ ή σε ειδικά γεγονότα. Φυσικά αυτή η περιοδεία γίνεται διότι η μπάντα θα βρεθεί σε μέρη που δεν πρόκειται να ξαναπάει και έτσι ο κόσμος θα έχει την τελευταία ευκαιρία να τους δει.
Όσο αφορά για το νέο άλμπουμ δήλωσε χαρακτηριστικά, “Η επόμενη μας νέα ηχογράφηση, όταν θα ολοκληρωθεί, θα είναι μία παραδοσιακή heavy metal κυκλοφορία, το οποίο ολοφάνερα σημαίνει ότι θα είναι γεμάτη από riffs και τσιρίδες, τρελά κιθαριστικά μέρη και όλα τα ωραία που είναι αγαπητά στους Judas Priest και στο heavy metal γενικότερα. Πρόκειται για ένα απλό και καλό σταθερό κομμάτι του heavy metal στο οποίο δουλεύουμε για να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.”
Για την έλευση του νέου κιθαρίστα στη μπάντα, Ritchie Faulkner, το χαρακτήρισε ως μοίρα, ότι έτσι είναι το πεπρωμένο. “Μας προτάθηκε και εμείς κοιτάξαμε στο ίντερνετ να δούμε τι έχει καταφέρει, όπως όλοι. Έχει χάρισμα, είναι ένα απίστευτο ταλέντο, θαυμάσιος κιθαρίστας, μια τεράστια προσωπικότητα πάνω στη σκηνή που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Λατρεύει να παίζει κιθάρα. Αγαπάει τους Judas Priest, αγαπάει το heavy metal!”
Ωραία τα είπε ο ράφλας…
Mοίρα ο νέος…
[SPOILER]…χμμμμ…γιατί όχι πεπρωμένο;;;:-k:-k[/SPOILER]
Μοίρα
Δεν πάει άλλο, όσο πάει χοντραίνουν οι παπαριές.
Προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τί λένε.
Τί λέτε;
εγώ επειδή είμαι κουτσομπόλα θα περιμένω να ακούω και κάποια απάντηση από τον κκ
Κι εγώ η ρουφιάνα ψοφάω για κουτσομπολιά. Εξάλλου μεσημέρι είναι και η Μουν…εε, Μενεγάκη δεν λέει τπτ για αυτό. Από που θα το μάθω;;;;