[B]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cqcF7FhePfo#t=2407s[/B]
Ε μα, τί τα θες κι εσύ τα ποζεριλίκια…:lol:
[B]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cqcF7FhePfo#t=2407s[/B]
Ε μα, τί τα θες κι εσύ τα ποζεριλίκια…:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
χαχα…το εχω αυτο το dvd, αλλά δεν το εχω δει όλο…και ούτε το σημείο
[B]Halford - Resurrection from Halford Live at Saitama Super Arena dvd[/B]
μια απορία, επειδή δεν κατέχω.
τα staned class,hell bent for leather και defenders of the fait σε βινύλιο(στην πρώτη τους έκδοση)έχουν καμιά συλλεκτική αξία?
μπαααα
το είδατε αυτο???
Σε συνέντευξη που έδωσαν οι Judas Priest, όταν ρωτήθηκαν εάν υπάρχει ενδεχόμενο κοινής περιοδείας Judas Priest / Iron Maiden / Black Sabbath / Motorhead ως «Classic 4», ο Rob Halford απάντησε πως είναι μια ιδέα την οποία έχουν συζητήσει με τους Iron Maiden.
H υλοποίηση κάτι τέτοιου απέχει βεβαίως πολλά βήματα ακόμη, αλλά και μόνο το γεγονός πως αιωρείται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες ως ενδεχόμενο, μας ανοίγει την όρεξη…
8O8O8O8O
Κ.Α.Π.Η εν τη ενωσει
καπη καπη, αλλά με μια μαγκούρα ναααααααααααα
μην τα λετε ετσι αυτά ρε…έχουμε και προβλήματα υγείας…
όλοι θα λέμε για καπη, αλλά όλοι θα πάμε…αν και όποτε…αν και για ελλαδα δεν το βλέπω…
άντε και επικ-4 μετά με manowar/manilla road/omen/virgin steele:lol:
επικ-4 :lol::lol::lol:
Θα πηγαινα για τους Motorhead γιατι - δυστυχως - απο τους 4 ειναι οι μονοι που εχουν ακομα κατι @@ [B]ΝΑ[/B] με το συμπαθειο.
Αναφερομαι σε εναν ανθρωπο ο οποιος στα 65 του εγραψε κομματι που λεγεται Bye Bye Bitch Bye Bye και το κομματι φυσικα γαμαει. Ειμαι full Priestας και καραγουσταρω Sabbath, αλλα ενταξει αυτα που κανουν τωρα ειναι καραγκιοζιλικια. Για τη φραγκομηχανη Maiden ουτε καν λογος, ασφαλως.
εγώ δεν θα πάω. Priest ήταν μόνο με Atkins. Motorhead ήταν μέχρι το ομώνυμο κομμάτι που έγραψε ο lemmy όταν ήταν στους hawkwind. Sabbath ξεπουλήθηκαν όταν άλλαξαν το όνομα απο Earth και οι Maiden έπαιζαν pop metal από το soundhouse tapes και μετά
:-k θες να πεις οτι με Maiden δεν θα είναι οι Stratton & Sampson ??? αν είναι ετσι ποιο είναι το νόημα.?ούτε εγω πάω τελικά…
Ετσι…
Δεν ξερω τι λετε για Κ.Α.Π.Η., εγω ξερω οτι αν γινει αυτο παιζει να πεθανω εκεινη την μερα και μαλιστα θα παω πανευτυχης… Αυτο ειναι μεγαλυτερο και απο τους Big 4 και απο ολες τις περιοδειες που εχουν γινει ποτε. [B][SIZE=“3”]:vibrate:[/SIZE][/B]
…ΑΝ ΓΙΝΕΙ…θάναι το γεγονός όλης της ιστορίας του metal:):!:
Ω ναι
+666
Αυτός είναι ο ορισμός!