Judas Priest

Στο forum Ποιά είναι η απόλυτη rock/metal μορφή;

μαλλον για τα posts του nihilist θα λεει…

Δε ξερω για ποια ποστ λεει, αλλα μ’ αρεσει που χαρακτηριζεται ετσι ενα φορουμ. Δηλ, απο ποστς που ειναι ‘‘χαβαλετζιδικα’’ και εχουν σκοπο το πειραγμα ή ειναι γραμμενα απο ατομα 13 ετων. Δε νομιζω αλλος να το πε σοβαρα.

Και ο Χαλφορντ εχει πεσει απιστευτα και ως φωνη, και ως frontman. Αν καποιος πιστευει το αντιθετο μαλλον εχει εγκλωβιστει στο χρονο.

Priest-ας speaking, για να μη παρεξηγηθω κιολας.

σαν φωνή δε διαφωνώ, αλλά σαν φρόντμαν το 2004 ήταν επιβλητικότατος. σε τέιτ επίπεδα. απλά. το στάντινγκ οβέισον στο τέλος, εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί.

δεν ξερω ποια ειναι η γενικη γνωμη του forum για το θεμα, αλλα εκεινα τα posts του nihilist μια χαρα σοβαρα φαινονται.

Μηπως τον βλεπεις ερωτικα?

Πολυ ‘‘ρομποτικος’’ ομως ρε συ, γενικα καθ’ όλη τη διαρκεια. Δεν εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο κεινο το λαιβ.

Οσον αφορα τα Tate επιπεδα, με τιποτα. Ειναι στους αγαπημενους μου frontmen. Προσωπικη άποψη.

Παντως ηταν ψιλολογικο απ την αλλη να ειναι ετσι. Φοραγε 500 κιλα μεταλλα και ειχε τη ζεστη του Κιτσου. Το έχω πει, θελω να δω άλλη μια φορα Judas, κι ας ειναι οπως να ναι.

#-o

Τεσπα.

Ρε π@##$#ρα, αν δε πεταγες τη βλακεια σου θα εσκαγες :lol:

Kαλά πες οτι θες να ακούσεις ολο το Demolition live…:lol:

χαχα, ναι φόραγε πολύ μέταλλο και δέρμα οπότε η κίνηση λογικό να είναι περιορισμένη. από την άλλη, δεν αναφέρομαι σ’ αυτό, δεν περίμενα ούτως ή άλλως από τον χάλφορντ να αλωνίζει στη σκηνή. ότνα λέω επιβλητικότατος εννοώ ότι κάθε φορά που σήκωνε το χέρι του ξέρω 'γω από κάτω γινόταν της πόπης. ήξερε να χειρίζεται τον κόσμοντα δλδ. κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο τέιτ στο ίδιο ροκγουέηβ. είναι ρε παιδί μου ως παρουσίες ακαταμάχητοι. από την άλλη, εκείνη την εποχή ήμουν σε πριστ φάση και πιθανώς να τον έβλεπα και λίγο ερωτικά, dunno :stuck_out_tongue:

κι εγώ θέλω να τους ξαναδώ τώρα που 'μαι πιο κουλ και “αντικειμενικός”. τότε πάντως είχα καρακαβλώσει.

Καλα άκου κανα Freewheel Burning και κανα Desert Plains και θα σου ξαναέρθει…

Τωρα γελας. Όταν όμως ακουγες το Subterfuge γουσταρες κουφαλα :!:

κι εγώ θέλω να τους ξαναδώ τώρα που 'μαι πιο κουλ και “αντικειμενικός”. τότε πάντως είχα καρακαβλώσει.

Εγω παλι λογω Ριππερ το ειδα αλλιως εκεινη τη μερα. Σε πιανω ομως, απολυτα…

VIIIIIICTIIIIIIIIM OOOF CHAAAAAAAAAAAAAAAANGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS!!!
Αντε να περασουν και απο δω καμια βολτα…

painkiller επικο αλμπουμ

Παυσιπονο, το ενα κομματι μετα το αλλο σε σκοτωνει. Κανενα συγκροτημα δεν μπορει να παιξει τετοιο metal

Painkiller κι εύκολα κιόλας.

Το κοιτάω, το ξανακοιτάω αλλα το painkiller όσο και να μου άρεσε δεν μου βγαίνει ούτε στην πεντάδα, με τίποτα όμως.
Sad wings, Defenders, Screaming for vengeance, British Steel, Killing machine αλλά και κάποιο απο αυτά να μην έβαζα, όλο και ένα Point of entry ή Stained Class θα έπαιρνε τη θέση του.

Θα το ρίξω στο Sad wings of destiny απλά γιατι δεν του αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά…

Σε καταλαβαινω απολυτα το σκευτικο σου αλλα το painkiller ειναι επιτευγμα στη καριερα τους, το λες και μονος σου, δες ποσο διαφορετικο ειναι απο ολα τα αλλα του 70 και 80… Sad wings of destiny πραγματικα δεν το αξιζει τοσο χαμηλα

Sad Wings Of Destiny more than classic. Από εκεί και πέρα, Βritish Steel, Defenders Of The Faith, Painkiller και Screaming For Vengeance για να κλείσω πεντάδα.

Το Screaming For Vengeance ειναι και θα ειναι ο ορισμος του heavy metal των 80s…

ο screamin μου αρεσει περισσοτερο εμενα αν και πιστευω οτι το painkiller ειναι πιο epic album για την μεταλ.Επισης στο ρεμαστεντ του screamin το prisoner of your eyes ειναι πορωση!8O